Yardım etmek

Kizlar ben onlara gittim oturmaya oturdum konu konuyu acınca montu varmış ayakkabı bakmışlar iki kızına da kışlık ama pahalı olduğu için alamamislar babası geçen pazardan almış onu da beğenmemiş erkek ayakkabısına benziyor diye sonuçta bilirsiniz 3.sinifa giden kız çocuğu cicili bicili kıyafet ayakkabı ister onlara ayakkabı alacaz bilgin yer varmı falan dedi bende
Ben kızlara uzun zamandır birşey almak istiyordum hediye olarak okul malzemesi veya başka birşey madem ayakkabilari yok ben ikisine hediye almak isterim dedim oda birine al diğerine biz alalım falan dedi bende ısrar ettim sonuç itibariyle montu varmış bot almaya karar verdik yarın esim görevden erken gelirse ikisini götürüp ayakkabı alıp gelecez . Çok teşekkür ederim fikirler için valla yazmasaydim böyle açık bir şekilde teklif edemezdim onlara

Canım bence çekinme komşuna açıkça soyle kızına hediye almak istiyorum izin verirseniz diye söyle

Aynı anda yazmısiz görmemişim
Allah kabul etsin canim
Amin inşaallah uzun zamandır düşünüyordum ne yapabilirim acaba neye ihtiyacı var diye .birşey yapılacaksa ihtiyacını giderilecek birşey yapma taraftarıyım buda işlerine yarayacak buna sevindim en azından içim rahat etti

Çok iyi düşünmüşsün çünkü hayat şartları zor okul masrafları 2 okuyan çocuk inan masraflar ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…