Yardım gebelik var mi sizce????

Ysmn_es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
91
93
88
36
Iyi aksamlar arkadaslar embriyo transferimin 8.gunu bugun ve 3 gunluk embriyo transfer edildi.cuma gunu kan tahlil yaptiracagim.bugun idrar testi yaptim bir kac dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sizde boyle olmus muydi? Sizce de gebelik var mi?

Eklentiler

• 20190304_174543.webp
    20190304_174543.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 20190304_174511.webp
    20190304_174511.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 81
Iyi aksamlar arkadaslar embriyo transferimin 8.gunu bugun ve 3 gunluk embriyo transfer edildi.cuma gunu kan tahlil yaptiracagim.bugun idrar testi yaptim bir kac dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sizde boyle olmus muydi? Sizce de gebelik var mi?
2241712

Valla tam olarak silik bile denemez bence hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Cok tesekkur ederim insallah.kan tahlilinde de sonucu ogrenirim sizinde bebekleriniz saglik ve mutluluk olsun...

Hayırlı olsun testin pozitif inşallah kanda da iyi bir değer görürsün.

Ya bana silik oldugunu dusunmustum cunku ilk idrar damlattim cikmadi biraz bekledikten sonra belirdi yavas yavas ondan supheliydim....ama idrarda hcg olmasaydi hic cikmazdi galiba degil mi bekletseydimde cikmazdi galiba

Ya bana silik oldugunu dusunmustum cunku ilk idrar damlattim cikmadi biraz bekledikten sonra belirdi yavas yavas ondan supheliydim....ama idrarda hcg olmasaydi hic cikmazdi galiba degil mi bekletseydimde cikmazdi galiba
İlk beş dk içinde çıktıysa sorun yok canım pozitif. Gayette net yani testin

Back
X