Iyi aksamlar arkadaslar embriyo transferimin 8.gunu bugun ve 3 gunluk embriyo transfer edildi.cuma gunu kan tahlil yaptiracagim.bugun idrar testi yaptim bir kac dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sizde boyle olmus muydi? Sizce de gebelik var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar arkadaslar embriyo transferimin 8.gunu bugun ve 3 gunluk embriyo transfer edildi.cuma gunu kan tahlil yaptiracagim.bugun idrar testi yaptim bir kac dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sizde boyle olmus muydi? Sizce de gebelik var mi?
Benimde böle çıktı ve kan verdigimde gebe oldugumu ögrendim
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAaa hayirli olsun...
Valla tam olarak silik bile denemez bence hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinIyi aksamlar arkadaslar embriyo transferimin 8.gunu bugun ve 3 gunluk embriyo transfer edildi.cuma gunu kan tahlil yaptiracagim.bugun idrar testi yaptim bir kac dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sizde boyle olmus muydi? Sizce de gebelik var mi?
Saol canim inşallahCok tesekkur ederim insallah.kan tahlilinde de sonucu ogrenirim sizinde bebekleriniz saglik ve mutluluk olsun...
Insallah canim.bakalim 4 seneden beriiiHayırlı olsun testin pozitif inşallah kanda da iyi bir değer görürsün.
İlk beş dk içinde çıktıysa sorun yok canım pozitif. Gayette net yani testinYa bana silik oldugunu dusunmustum cunku ilk idrar damlattim cikmadi biraz bekledikten sonra belirdi yavas yavas ondan supheliydim....ama idrarda hcg olmasaydi hic cikmazdi galiba degil mi bekletseydimde cikmazdi galiba