Yardım istiyorum

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.501
8.449
108
34
Merhaba
Burdaki yorumlara güveniyorum okudukça farkındalığım artıyor.
Benim sorunum da görümce 🥴 aslında temelde eşim.

Özet geçecek olursam, 4 görümcem var 3ünü seviyorum iyi insanlar, aynı şehirde yaşadığım görümcemi sevmiyorum bence o da beni sevmiyor. Görüşmek istemiyorum sürekli bir övgü ben akıllıyım kodu çok bilmiş tavırlar.

Kocası sessiz bir adam her lafı geçiyor sürekli bunla övünüp duruyor hem de kocasının yanında oysa o görümce nin marifeti değil adam mülayim bir tip.

Sorum şu: aynı şehirde olduğumuz için eşim sürekli ablamla görüşelimmmm modunda ben ay bu haftasonu temizlik ay bu haftasonu şu iş alışveriş vs vs ertelesem de illa anlıyor sen görüşmek istemiyorsun diyor.

Evet istemiyorum dediğimde bir baskı huzursuzluk ortamı tahmin edersiniz ki..

Açıkçası gıcık görümcem için kocamla kötü olmak istemiyorum ve onu yok sayıyorum böyle daha iyi hissediyorum

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda:((

Bu tip durumlara çözüm bulabilen var mı? Hiç görüşmemenin bir sansı yok mu?

İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç :(

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece :( kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda :(

Off benim de derdim bu..

Var mı çözümü?

corona var diyin hem hamilesiniz sanırım size bulaşma ihtimali sonunda eşiniz vicdan azabı duymayacak mı? ama tabi bu geçici bir çözüm sanırım

Ben sizin yerinizde olsam eşime yansitmam çünkü kötüde olsa kizkardesi.Sizin gördüklerinizi ve hissettiklerini bırakın esinizde fark etsin, o zaman bir dahakine kolay kolay sizin gelmenizde ısrar etmeyebilir ve sizin için üzülür.. Erkekler ne kadar durumu hoş fark etselerde, anne ve kizkardesleri hakkında aslında kötü konuşulmasını istemezler, ama o şahit olsun sizde kibirli görümceyi idare eden makul karısı olun. Eltiminde tavırları bana çok itici geliyordu yani sevmiyordu ama herşeyimi bilmek istiyordu aramami istiyordu tuhafdi. Ben eşime anlatınca hemen alınıyordu" o öyle biri aslında değil ya kaç senelik gelinimiz"filan derdi. Bende sana karşı öyle olmayabilir ama ben eltisiyim dış kapinin dış mandalıyim,o yüzden böyle davranıyor olabilir demiştim. Sonra sakin kalmaya çalıştım ve eşimin bazı şeylere tanık olmasına vesile oldum. Bı takım hal hareketlerini görünce sessizce bana hak verdi. Bu arada, belki gorumceniz yapı olarak bilmişlik taslayan kendini çok beğenen bir insan olabilir, cevresinede böyle yansıtıyordu. Kişisel algılamayın derim, karakteri tavrı herkese öyle ise he he diyin geçin. Söylede olabilir, mizacı sert ise ve insanlarla geçimi iyi değilse, kendini kabul ettirmek için ispatlamaya çalışıyor olabilirde. Gidince misal evinde veya yaptığı yemek ile ilgili bişey söylerse "ay ne kadar zevklisin / harika olmuş "gibi şeylerle bir iki iltifat edin, aradaki buzların erimesine neden olabilir

Merhaba

Özet geçecek olursam, 4 görümcem var 3ünü seviyorum iyi insanlar, aynı şehirde yaşadığım görümcemi sevmiyorum bence o da beni sevmiyor. Görüşmek istemiyorum sürekli bir övgü ben akıllıyım kodu çok bilmiş tavırlar.

Kocası sessiz bir adam her lafı geçiyor sürekli bunla övünüp duruyor hem de kocasının yanında oysa o görümce nin marifeti değil adam mülayim bir tip.

Sorum şu: aynı şehirde olduğumuz için eşim sürekli ablamla görüşelimmmm modunda ben ay bu haftasonu temizlik ay bu haftasonu şu iş alışveriş vs vs ertelesem de illa anlıyor sen görüşmek istemiyorsun diyor.

Açıkçası gıcık görümcem için kocamla kötü olmak istemiyorum ve onu yok sayıyorum böyle daha iyi hissediyorum

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda:KK43:(

İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç :KK43:

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece :KK43: kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda :KK43:

Off benim de derdim bu..

Var mı çözümü?
Bugün görümceleri kötüleme günü mü 😀
Sabahtan beri kaçıncı görümce konusu.
Arkadaş şunu bi idrak edin atıp,satamayacağınız kocanı seviyorsan mecbur katlanacağın bi konuyu niye bu kadar gözünüzde büyütüyosunuz

Erteleyebildiğiniz kadar ertelemişsiniz ve başka kaçarınız yok ise görüşeceksiniz.
Ben de aynısını yaşıyorum, zorunlu kalabalık toplanmalar hariç görüşmüyorum.
Oraya giderken kendimi telkin ediyorum ‘sinirlenme, kaale alma, sokaktaki insan’ şeklinde.
Hiç özel bir dialoga girmeden, ortam muhabbeti yapıp dönüyorum.
Eğer sözlerinden rahatsız oluyorsanız açın tlf kurcalayın, bitti gitti.

Bence sık sık git esin biksin sonra gitmek istemez
Gorumcen ile de anlasmaya bak her dedigine senin dedigin gibi yapayim de ama yapma 😌😌
Oda zaten farkina varir soylemez

Erteleyebildiğiniz kadar ertelemişsiniz ve başka kaçarınız yok ise görüşeceksiniz.
Ben de aynısını yaşıyorum, zorunlu kalabalık toplanmalar hariç görüşmüyorum.
Oraya giderken kendimi telkin ediyorum ‘sinirlenme, kaale alma, sokaktaki insan’ şeklinde.
Hiç özel bir dialoga girmeden, ortam muhabbeti yapıp dönüyorum.
Eğer sözlerinden rahatsız oluyorsanız açım tlf kurcalayın, bitti gitti.
Ben gitmeden :KK14: rahatlayip gidiyorum

Diğer 3 görümce olsa bişey farm etmez. 4cüyü sevmiyorsunuz, çünki aynı şehirdesiniz, iç içesiniz. Daha sık muhattap olduğunuz için de daha çok sorun yaşıyorsunuz. Bi süre görmeseniz özlersiniz bile belki)) Bunu bi düşünün derim, belki çözüm yolu bulursunuz.

Merhaba

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda:((

İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç :(

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece :( kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda :(

Off benim de derdim bu..

Var mı çözümü?
İş sende biter senin zekanla.... Bi kere eşinin kardeşi yapacak bişey yok... E zaten huysuz muş herkes biliyormuş bir sıfır öndesin... Rol yap o kadar zormu yüzeysel ol yüzüne gül arkasından konuşma.... Sana onu bunu çekiştirirse Bi yolunu bul konuyu değiştir eşini kendi eşini hep öv.... Görümcenide öv... Ah sana hayranım ne becerikli kadınsın de... Bırak kendini övsün dursun.... Tek kulağınla dinle 😂saf gelini oyna.... Bak nasıl Bi tane olursun..... Bazen idare etme sanatında usta olmak zorundayız kulağa ikiyüzlü gelebilsede hayatın görünmeyen sokaklarının yazılı olmayan kuralları var..... Büyütme konu sahibi dert sahibi olman gereksiz

Valla erkekler için bu saydığınız sorunlar görüşmemek için yeterli değil. Size elle tutulur bi kötülük yapması lazım Allah korusun.

Ben olsam hamileliği bahane ederdim. Bugün iyi hissetmiyorum, çok yorgunum dinlenmek istiyorum vs diyebilirsiniz. Doğumdan sonra da bahaneniz bebek olur

Va
Bugün görümceleri kötüleme günü mü 😀
Sabahtan beri kaçıncı görümce konusu.
Arkadaş şunu bi idrak edin atıp,satamayacağınız kocanı seviyorsan mecbur katlanacağın bi konuyu niye bu kadar gözünüzde büyütüyosunuz
Valla ya kaçıncı görümce konusu okuduğum hayır kendimde Görümceyim Ondan bi tuhaf oldum 😀😀😀(ama görümcem yok çok şükür )😂😂

Merhaba

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda:KK43:(

İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç :KK43:

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece :KK43: kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda :KK43:

Off benim de derdim bu..

Var mı çözümü?
Kendi görüşsün?Ablasıda meraklı mı bari ona?

Back
X