Yardım istiyorum

Merhaba
Burdaki yorumlara güveniyorum okudukça farkındalığım artıyor.
Benim sorunum da görümce 🥴 aslında temelde eşim.

Özet geçecek olursam, 4 görümcem var 3ünü seviyorum iyi insanlar, aynı şehirde yaşadığım görümcemi sevmiyorum bence o da beni sevmiyor. Görüşmek istemiyorum sürekli bir övgü ben akıllıyım kodu çok bilmiş tavırlar.

Kocası sessiz bir adam her lafı geçiyor sürekli bunla övünüp duruyor hem de kocasının yanında oysa o görümce nin marifeti değil adam mülayim bir tip.

Sorum şu: aynı şehirde olduğumuz için eşim sürekli ablamla görüşelimmmm modunda ben ay bu haftasonu temizlik ay bu haftasonu şu iş alışveriş vs vs ertelesem de illa anlıyor sen görüşmek istemiyorsun diyor.

Evet istemiyorum dediğimde bir baskı huzursuzluk ortamı tahmin edersiniz ki..

Açıkçası gıcık görümcem için kocamla kötü olmak istemiyorum ve onu yok sayıyorum böyle daha iyi hissediyorum

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda:KK43:(

Bu tip durumlara çözüm bulabilen var mı? Hiç görüşmemenin bir sansı yok mu?

İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç :KK43:

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece :KK43: kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda :KK43:

Off benim de derdim bu..

Var mı çözümü?
Tavir koyacaginiz kisi basta kocaniz.
Sizi bile isteye kaosa surukluyor.

Kadının birebir size bir zarari var mı, eşinizle aranıza fitne sokuyor mu?
Sadece kendini övüyorsa he deyin geçin, hatta onu bile demeseniz olur.
Sanki sizde de biraz hasetlik, fesatlık var gibi.

2 ayda bir gorusmek bence cok sık degil. Yilda 5 6 kere kocanızın hatırı için idare edebilirsiniz bence.
Hoslanmadiginiz seylere he he deyip geçin. Dışarıda gorusun isterseniz, piknik park bahce vs. Malum korona var evde gorusmek istemiyorum dersiniz. Cay bahcesinde 2 cay icip kalkarsınız esinizin de gonlu olur.
Kocasıyla problemi olmayan insanlarin, en azindan kocasının hatiri icin idare etmesi gerektigini düşünüyorum genel olarak

Benim de benzer sorunlarim var ama sonucta esimin ailesi. Ailesinden kopmasini bekleyemem, dolayisiyla esimin hatrindan mesafeyi koruyup görüsme sikligini azaltarak devam ediyorum. Cok hakli somut sebeplerim var, eskiden cok samimiyken simdi bu sebeplerden mesafe koydum. Esim biliyor ve kabul ediyor. Ben de onun ailesini silmesini beklemedigim ve artik biz de bir aile oldugumuz icin bu sekilde idare ediyoruz.

Eşinize saygıdan görüşün muhabbete çok girmeyin cevap verin yorum yapmayın ağız dalaşı laf yarışı aman sakının bu normal hayatımızdaki insanlar içinde geçerli yiyin için evinize gelin bırakın konuşsun bırakın o kötü olsun dahil olmayın bırakın kendini yukarda görsun herkes kendini bildikten sonra.....

Back
X