• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim istiyorum

melisa1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
3
Kizlar ilk kez birini sevdim karsilikli bir iliskimiz oldu ilkti ama daha once dedigim gibi her şey bitti. (O hala benisevsede) yani aradan 5 6 ay geci benim kalbim yeniden başkası icin carpmaya basladi sevmek gercekten bu mu bu kadar kolay vazgecip bu kadar kolay baskasini sevmwk mi ( vazgectim evet onun cok hatasi oldu..)

Vazgeçtiysen niye burda konu açtın..Demekki vazgecmedin..

Valla ben 8 yil sonra vazgecebildim.kisiden kisiye degisebiliyor

Bence normal. Keyfinize bakın.

yas kac sevgili konu sahibi?
insanlar lise - universite yillarinda sezen aksu'nun da tabir ettigi gibi sarkida, her bahar asik olurlar.
bu ask zannedilen sey begenidir. o sebeple o yaslardaki iliskilerde dikkatli olmak gerekir, bir gun sevdiginiz birini bulunca hata yapmis olarak sevdaya dusmemek icin.

yas kac sevgili konu sahibi?
insanlar lise - universite yillarinda sezen aksu'nun da tabir ettigi gibi sarkida, her bahar asik olurlar.
bu ask zannedilen sey begenidir. o sebeple o yaslardaki iliskilerde dikkatli olmak gerekir, bir gun sevdiginiz birini bulunca hata yapmis olarak sevdaya dusmemek icin.
Aynen ama o hatayi yaptim bikere..

Back
X