- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Psychopaths
-
İnşallah. Umudum kalmadı. Bazen gözlerim doluyor. Çok yoruldum. Düşün düşün beynim kazan....Öncelikle oğlunuzu asla diğer yaşıtlarıyla kıyaslamayın her bireyin ilgi alanları yeteneği kapasitesi farklıdır birinci sınıfta birçok çocuk bunları yaşıyor telafisi mümkün
Yok sakin ol canım çocuğu On tane zayıf karneyle eve dönen anneler ne yapsın o zamanİnşallah. Umudum kalmadı. Bazen gözlerim doluyor. Çok yoruldum. Düşün düşün beynim kazan....
Annem ogretmen, su an yanimda degil ama ona danisip sizi ozelden bilgilendiririm yarinİnşallah. Umudum kalmadı. Bazen gözlerim doluyor. Çok yoruldum. Düşün düşün beynim kazan....
Ne bilim ilk oğlum ilk defa okul olayı yaşıyorum. Abartıyor muyum onu da bilmiyorum.Yok sakin ol canım çocuğu On tane zayıf karneyle eve dönen anneler ne yapsın o zaman
Sınıfta daha kötü çocuklar da var. Karne kötü diye yazılmış. Acaba ögretim tekniği mi bulsam. Farklı bir şekilde mi öğretsem. Düşünüp düşünüp taşıyor kafam.çocugunuza ramdan ne diyecekler bakalım.önce bunu öğrenin bence.şimdiye kadar öğretmeni neden yollamamış ki rama ?şaşırdım.
Çok sevinirim. Özellikle okuma. Hızlandırmak için bi teknik varsa.....Annem ogretmen, su an yanimda degil ama ona danisip sizi ozelden bilgilendiririm yarin
Hayır hepsi aynı yaş. Sınıfta 3 çocuk hiç okuyamıyor. 5 6 taneside ehhh işte. Geliştirilebilir. Benim ki o geliştirilebilir de.Sınıf arkadaslarina göre yaşı küçük mü? İnşallah 2. Döneminiz daha rahat geçer.
İnşallah tatlım. Arkadaşlarım eşim vs zamanı var diyorlat. Okur diyorlar ama bi anneyim ben hep çocugumuzun iyi olmasını istiyoruz.Benimde matematiğim çok zayıftı.Doktora götürdüler "Dikkat eksikliğinden" dendi ilaç verdi kullandım matematiğim halâ kötü.Bence çocuğunuz ilkokuldan sonra fazlasıyla gelişme gösterecek.Belki öğretmeninden kaynaklanıyordur.
Gizli kalmıyor işte. Ögretmenler sağolsun sınıf analarına analarda tüm velilere velilerde çocuklarına söylüyor. Ve o çocuklar ramlı çocuklarla dalga geçiyorlar.arkadaşım ben rehber öğretmenim.daha önce doktora götürdnüz mü çocuğunuz?dikkat eksiklği tanısı almış sanırım.ama algı eksikliği ile kastınız ne tam olarak.
benim size tavsiyem rehber öğretmenle görüşüp rama yönlendirmeniz.benim okulumda bir öğrenci dışında hiçbir kaynaştırma öğrencim kimse tarafından bilinmiyor.ne arkadaşları ne de öğretmenler öyle yaklaşmıyor yani normal gibi algılanıyor hepsi.sadece o dediğim 1 öğrencide davranış sorunu olduğu için o kendini belli ediyor.
bu konuyu idare rehberlik servisii ve sınıf öğretmeni ile görüşüp gizli kalmasını sağlayabilirsiniz bence
O kafada bir insan değildim. Sağolsun bizim okul yaptı. Yukarda ki yorumum gibi çok olay var.önce "özürlü" olarak görülecek kafasından çıkın
öğrenme güçlüğü yaşıyor olabilir
ram a gidin çekinmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?