Bencede yapabilirseniz oyle yapin sizde o odada durun surekli bebegi gormek isteyen girip ciksin hemen kimsenin kalmasina musade etmeyin ha yer var kalacak lar illaki dersen o halde sen sevdigin bi kac akrabanj yaninda tutki onlara yer kalmasin :) benim kuzenim dogum yaptiginda oyle yapmistik bizUfo kullandın mı daha önce bilmiyorum da kapadığın anda soğumaya başlıyo ev ve sürekli yakarsan tehlikeli olabilir. O odaya soba kurmayı deneseniz daha iyi bi seçenek gibi geldi bana.
Ya hani bakıp çıkarlar en azından diye düşündüm sonuçta yatak odasında oturcak değiller yaMillet çocuğu görmeye gelmeyecek mi??
Ufolu odaya da girecekler görmek için?
Amin inşallah allah razı olsun. O dediğiniz nedir ben bilmiyorum. Bi araştırayımSaglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Ufonun isigi zararli olmazmi bilgim yok ama ben olsam yagli radyator alirdim.
Ah canım ya keşke öyle olsa ama öyle değiller malesef ya ben kürtaj olduğumda bile gelen saatlerce gitmedi ben yattım yine kış ayıdı sobalı odada onlarda başımda çay kahve ikram yediler sağolsun kayınvalidem bi güzel millete ikram çıkardı birde bende diyorum şimdiden yok öyle ikramlan gelene bir meyve suyu taamm. Yaz olsa neyse kış günü çok zor ve korkuyorum çokKayinvalidecigin cok kalabalik olan sulalesine soylesin bebek toparlandiktan sonra gelsinler.
Ben ilk gebeligimde bebegime kavusmama ragmen endiseleniyordum ki seni dusunemiyorum bile.
Birak ufoyu mufoyu hem olmaz o bebek ufoyla falan.
Kalabalik sulalenin mensuplari da koca p.polarini bebek mevlidinde kaldirsinlar bi zahmet:)
Çok güzel diyorsunuz gerçekten tamda yapmak istediklerimi anlattınız ama nasıl diycem benden kötüsü olmayacak ya valla hemen laf olucam söz olucam kayınvalidem surat yapcak insanlar anlayışsız toplaşıp gelceklerSize tavsiyem 40 ınız çıkana kadar misafir kabul etmeyin
Misafir gelecek diye Yen'i doğan bebeği başka odaya koymayın
Ev sobalı soba olan odada olmalı bebeğiniz millet için düzeninizi bozmayın
Ayrıca çok kalabalık misafir kabul etmeyin Yen'i doğan bir bebek kalabalık insan arasında bulunmaz
Teker teker gelsinler
Aynen böyle söyleyin hiç çekinmeyin millet kırılırsa kırılsın önemli olan bebeğiniz
Merhabalar öncelikle kızlar ocak sonu doğumum olacak . Ve evim sobalı oturma odasında soba kullanıyoruz .benim kayınvalidemin sülalesi kalabalık çok fazla gelen gidenimiz olacak ve ben oturma odasında çocuğu tutmak istemiyorum çünkü hasta olanda olmayanda gelecek mikrop kapıcak diye çok korkuyorum çünkü benim 3 kaybım var bu 4. Gebeliğim oda pıhtılaşmam var iğney kullanıyorum hergün anlıycanz kolay sahip olmayacağız . Ufoyu yatak odamda kullansam hiç kapatmasam misafirim geldiğinde yatak odasına geçsem direk olur mu . Ya da başka ne giib bir fikir verebilirisniz bana .
Surat yaparsa yapsınlarÇok
Çok güzel diyorsunuz gerçekten tamda yapmak istediklerimi anlattınız ama nasıl diycem benden kötüsü olmayacak ya valla hemen laf olucam söz olucam kayınvalidem surat yapcak insanlar anlayışsız toplaşıp gelcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?