- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
Aminnn allah razı olsun ay msjınızla içim rahatladı gerçekten sağolun başka türlü çıkar yolum yok çünküCnm bende geçen sene ocakta yapmıştım doğumumu. Gelen kendini sağlıklı sanıyo 2 gün sonra hasta çıkıyor. O mikrop bebişe yetiyor zaten. En güzeli sen ufonu yak odan da arada çık" ay bak kimler gelmiş" diye 2 dk sok sobalı odaya çocuğunu görsünler ben bi emzireyim de kaybol odadan. Zaten bi emmeye başlıyor kuzucuk 1 saat sürüyo yorula yorula. Allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin cnm.
Çook tşk ederim bu söylediklerinizide dikkate alacağım allahtan tek şansım eşim benim yanımda benim fikrimdeSurat yaparsa yapsınlar
Toplayıp gelemezler öyle bir dünya Yok evde değilim yada müsait değilim kabul edemem diyeceksiniz
Eşinize ve kayınvalidenize söyleyin doktor uyardı Bebek kalabalık ortamda mikrop kapar bebeğimi tehlikeye atamam diye
Zaten lohusa olacaksınız misafir ağırlamakla mı uğraşacaksınız bebeğinize bakmakla mı?
Gerekirse siz kötü olun kimseyle görüşmeyin kendi düzeninizi bozmayın ama.
İnsanları ağırlarsanız sizden iyisi olmaz kabul etmezseniz sizden kötüsü olmaz
Kimseye yaranmaya çalışmayın
Gelmek isteyen olursa aa bende sana gelmeyi düşünüyordum müsait misin deyin
Bir daha size gelmeyi teklif etmezler :)
bebeği kapıdan gösterirsiniz, zaten gelip öpecek halleri yok el kadar bebeği bizim akrabalar öyle yapardı.
doğrusu da o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?