YARDİM LÜTFEEENN

Dun beta hcg degerim 41 cikti adet gunum de yarin ama korkuyorum yarin tekrr baktircam insallah yukselmistir zaten tesadufen ogrendim.. Eve gelince de idrarda test yaptim cif cizgi cikti hamilelk normal mi sizce
Kaç çıktığı önemli değil.duzenli bir şekilde artış olması lazım.degerleri kıyaslamak çok yanlış

Adetten onceki gun yaptirdigimda 28 cikmisti.
Simdi 23 haftalik olduk.
Onemli olan yuksek ya da dusuk cikmasi degil katlanip katlanmadigi.
Muhakkak kişiden kişiye değişiyordur ama adet 2 gün geçmişken 5.60 çıkması üzdü beni biraz açıkçası.5 ve üstü pozitif diye biliyorum ama

Internete baktığımda 10'dan küçük değerler negatiftir diyor kafam çok karıştı adet düzensizliğim yok ilk defa gecikme yaşıyorum

Dun beta hcg degerim 41 cikti adet gunum de yarin ama korkuyorum yarin tekrr baktircam insallah yukselmistir zaten tesadufen ogrendim.. Eve gelince de idrarda test yaptim cif cizgi cikti hamilelk normal mi sizce

Ayni sorun bende de var hamile oldugumu yeni ogrendim ve cok sevindim ilk test de 37.30 ertesi gun 67.50 cikti kadin doguma randevu alcam inşallah kotu bisey yoktur hepimiz mutlu oluruz

Cok mutluyumm 80 cikar miki diye korkarken bu degeri gormekk cook guzel oldu
Çok guzel insallah yükselerek devam eder benim de adeti bir gun gece 47 idi sonra guzel arttı dollenme zamaniyla alakali değer benbenim 6 gün gec dollenme olmuştu

İnsallah beklerim guzel yukselmistir adet gunun ne zaman di canim benim bugundu gunum ve pembe lekelenme seklinde seyler goruyorum ama normal mi ki
Canim 26 sinda benim bendede lekelenme oldu normal benim goguslerim deki damarlar fena bacaklarim agriyor bide benim kasiklarim ara ara agriyor ama seninki normal bebis rahme tutundugunda damarlar zedelenip hafif lekelenme oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…