Öyle bişey yokYarin sonucu alinca yazarim jnsallah .. Benim kafami karistiran nokta normalde evde yapilan testler de hani adet gecikince cikar diyorlar ama benim ki dun cikti
Kaç çıktığı önemli değil.duzenli bir şekilde artış olması lazım.degerleri kıyaslamak çok yanlışDun beta hcg degerim 41 cikti adet gunum de yarin ama korkuyorum yarin tekrr baktircam insallah yukselmistir zaten tesadufen ogrendim.. Eve gelince de idrarda test yaptim cif cizgi cikti hamilelk normal mi sizce
Muhakkak kişiden kişiye değişiyordur ama adet 2 gün geçmişken 5.60 çıkması üzdü beni biraz açıkçası.5 ve üstü pozitif diye biliyorum amaAdetten onceki gun yaptirdigimda 28 cikmisti.
Simdi 23 haftalik olduk.
Onemli olan yuksek ya da dusuk cikmasi degil katlanip katlanmadigi.
İnsallah gebelik devam eder bi kac gun gecince iyice belli olurInternete baktığımda 10'dan küçük değerler negatiftir diyor kafam çok karıştıadet düzensizliğim yok ilk defa gecikme yaşıyorum
Dun beta hcg degerim 41 cikti adet gunum de yarin ama korkuyorum yarin tekrr baktircam insallah yukselmistir zaten tesadufen ogrendim.. Eve gelince de idrarda test yaptim cif cizgi cikti hamilelk normal mi sizce
Ayyy insallah mutlulugu tadariz bakalim benim kac cikicakkAyni sorun bende de var hamile oldugumu yeni ogrendim ve cok sevindim ilk test de 37.30 ertesi gun 67.50 cikti kadin doguma randevu alcam inşallah kotu bisey yoktur hepimiz mutlu oluruz
Çok guzel insallah yükselerek devam eder benim de adeti bir gun gece 47 idi sonra guzel arttı dollenme zamaniyla alakali değer benbenim 6 gün gec dollenme olmuştuCok mutluyumm 80 cikar miki diye korkarken bu degeri gormekk cook guzel oldu
Ay canim hadi hayirlisi cok sevindim canim bisey sorcam deger nasil artiyor normali nedirBayanlarr bugun testte 107 cikti
Canim insallah vallahi rabbim kucagimizi bos birakmasinAyyy insallah mutlulugu tadariz bakalim benim kac cikicakk
İnsallah bi sıkınti cikmaz cok tedirginimÇok guzel insallah yükselerek devam eder benim de adeti bir gun gece 47 idi sonra guzel arttı dollenme zamaniyla alakali değer benbenim 6 gün gec dollenme olmuştu
Ben adetten iki gun once olcturdugum icin dusuk cikti degeri 41 cikti ve bugunde 107 olmus boyle boyle articak sanirimAy canim hadi hayirlisi cok sevindim canim bisey sorcam deger nasil artiyor normali nedir
Amiin insallahCanim insallah vallahi rabbim kucagimizi bos birakmasin
Anladim canim bende pazartesi gidicem bakiyim kac olmus bende haber vererim sanaBen adetten iki gun once olcturdugum icin dusuk cikti degeri 41 cikti ve bugunde 107 olmus boyle boyle articak sanirim
İnsallah beklerim guzel yukselmistir adet gunun ne zaman di canim benim bugundu gunum ve pembe lekelenme seklinde seyler goruyorum ama normal mi kiAnladim canim bende pazartesi gidicem bakiyim kac olmus bende haber vererim sana
Canim 26 sinda benim bendede lekelenme oldu normal benim goguslerim deki damarlar fena bacaklarim agriyor bide benim kasiklarim ara ara agriyor ama seninki normal bebis rahme tutundugunda damarlar zedelenip hafif lekelenme oluyormusİnsallah beklerim guzel yukselmistir adet gunun ne zaman di canim benim bugundu gunum ve pembe lekelenme seklinde seyler goruyorum ama normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?