YARDİM LÜTFEEENN

Canim 26 sinda benim bendede lekelenme oldu normal benim goguslerim deki damarlar fena bacaklarim agriyor bide benim kasiklarim ara ara agriyor ama seninki normal bebis rahme tutundugunda damarlar zedelenip hafif lekelenme oluyormus
Oyle de insanin aklina bin turlu sey geliyoo ben heo kan testi verip te negatif ciktiginda hep hemen ertesi gun adet olurdum bu da oyle bisiy diyo korkuyorum tabi bu defaki pozitif cikti ama istee Rabbim kimseyi boyle konularfa bebegiyle sinamasin

Oyle de insanin aklina bin turlu sey geliyoo ben heo kan testi verip te negatif ciktiginda hep hemen ertesi gun adet olurdum bu da oyle bisiy diyo korkuyorum tabi bu defaki pozitif cikti ama istee Rabbim kimseyi boyle konularfa bebegiyle sinamasin
Bugun. Gittim ve suanda gerçekten kotuyum aksam eşime nasil anlatacagim bilmiyorum. bana dediki kese olusmus bozulmus gibi ama kesin bisey yok dedi folik asit verdi kanaman olursa acile basvur dedi haftaya beta hcg degerine bakarim dedi yolladı beni bisey olmaz dimi cok korkuyorum

Naptiin gidicektn kac olmus degerin
Değere bakmadi alttan ultrason la bakti kese varda bozulmus gibi dedi ama kesin bisey yok dedi hamilesin dedi ama bu hafta kanaman olursa acile git dedi olmazsa pazartesi beta hcg bakarim dedi fena korkuyorum

Uzuldum bende gercejtenn insallah bi mucize olurr bende tekrar carsamba gidicem bakalimm cok zor beklemeler yaa olmasa bi dert olsa bu defa da kesesiydi kalp atisiydi cok zor surecler yaa Rabbim sifalar versin canim

Uzuldum bende gercejtenn insallah bi mucize olurr bende tekrar carsamba gidicem bakalimm cok zor beklemeler yaa olmasa bi dert olsa bu defa da kesesiydi kalp atisiydi cok zor surecler yaa Rabbim sifalar versin canim
Amin canim hepimize insallah bu hafta kanamam olmassa en zor sureci atlatmış olacağım. Insallah evet canim gercekten zor her surec her asama

Amin canim hepimize insallah bu hafta kanamam olmassa en zor sureci atlatmış olacağım. Insallah evet canim gercekten zor her surec her asama
Oyle tabi yaa insan in ici aciyo benim de gunum 26 siydi unutmusum bugun besinci gun bes gun gecti bakalim ne olcak .. İnsallah olmaz kanaman canim

Oyle tabi yaa insan in ici aciyo benim de gunum 26 siydi unutmusum bugun besinci gun bes gun gecti bakalim ne olcak .. İnsallah olmaz kanaman canim
Insallah canim allah hepimize sabir versin insallah karnim cok agriyordu bu hafta hic agrimiyor tam aksine hamilelik belirtileri yasiyorum midem bulaniyor en sevdigim yiyeceklerden diskiniyorum. Ama pazara kadar bekliyecegim. Sonucta bebegim hala benimle canim sabret sende rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah bize kucagimiza aliriz insallah hayirlisiyla

HCG seviyesi hakkında bilgili olan anneler lutfen bana bisey soleyin. Ben bugun doktora gittim normalde 4+6olmam lazımdı doktor 4+2dedi ama hcg seviyesi 13578cıktı cok yuksek gbi geldi ikiz olma olasılığı varmıdır.. Kesede 12mm dedi

İnsallah bi gun bebegimizi kucagimizda gorururz bende belirti yok hamilelik belirtisi belki de olmayacak bilmiyorum her insan ayni degil sonucta

Oo masallah boyle hcg seviyen belki de ikizdir normal i boyle olmaz cunku bence hemde 4+2 demek ne demek 4 hafta iki gun mu demek

Evet canım 4ay iki gun demek ay hadi insallah yarın HCG vericem tekrar ozaman üçe katlaması gerekiyormuş
Ayyy insallah katlar da ben iki diye biliyodum dr bana oyle dedi bende cuma gidicem bakalim benim ki kaca katliycak sende mi ikiz istiyirsun bende cok istiyorum ama degerlere bakarsak benim degil ikiz falan hayirlisi olsun rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

İnsallah bi gun bebegimizi kucagimizda gorururz bende belirti yok hamilelik belirtisi belki de olmayacak bilmiyorum her insan ayni degil sonucta
Evet canim bazilarinda 6 haftaliktan oluyor
Belirtiler bazilarinda hic olmuyor. Insallah canim herseyin hayirlisi rabbim cocugun bile hayirlisini nasip etsin insallah bize

Amin hepinize canım normalde ikiye katlıyor bildgn dogru ikizlerde üçe falan katlaması gerekiomus bakalım yarın nolcak

Amin hepinize canım normalde ikiye katlıyor bildgn dogru ikizlerde üçe falan katlaması gerekiomus bakalım yarın nolcak
İnsallah guzel haberlerini aliriz ben erken ogrendim belki de benim ki de gec dollenmeydi bilmiyorum dr a muayene olmadan biaiy diyemiyorum

Ne kadarken olcturmustun ne kadardı değerin bazılarında dusuk oluyo ama bi sıkıntı cıkmıo canm
Benim degerim ilk 41 di sonra 107 sonra 363 oldu bi gun durup ikinci gun vermistim ben kani en son pazartesi verdim bide cuma vericem bakalim kac olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…