kızlar pazar günü düğünüm var. tam o gün adet olacaktım. düğün günü o ağrıyı ve rezilliği çekmemek için p ile başlayan adet geciktirici ilaçtan aldım. bu sabah içmeye başlayacaktım. ne kadar geç kullanırsam kadar iyi diye. sabah kahverengi lekeler başlamış. hemen bi tane içtim. kesmedi 2 3 saat sonra bi tane daha içtim. normal zamanki kadar yoğun değil ama ilaç içmeme rağmen hala akıntı geliyor. kesilmeyecek mi?az önce bi tane daha içtim. arka arkaya bu kadar içmemin bi zararı olur mu? ( zararsız bi ilaç biliyorum ama yine de korkuyorum
canım istersen o kadar ardı ardına içme netten araştır imkanın varsa bi eczane bul orda sor ben yıllar önce adet kesici hap kullanmıştım sanırım önemli olan çok içmek değil belirtilen süre boyunca devamlı içmekti.yani 1 ay boyunca günde iki tane gibi yoksa işe yaramayabilir.eğer kesilmezse düğün günü ağrı kesici iğne yaptır o seni iki gün rahat tutar.ben çok şiddetli ağrılı hasta olurum mide bulantısı tansiyon düşmesi herşey olur ama hastaneye gidip bi ağrı kesici yaptırdımmı ağrı mağrı kalmaz hiç merak etme böyle yaparsan ağrıdan yana sıkıntın olmaz diğer mevzularda sıkıntın olabilir ama onları da düşünme ya gününün tadını çıkar olan oldu artık
ilacın kulanım bilgilerinde beklenen adet günüden 3 ün önce günde iki kere diyor. 3 gün önce içmeye başlayacaktım adetim erken geldi. off ne yapıccam ben şimdi bırakayım mı içmeyim mi artık
2013 yılındayız, hala doktorsuz, muayenesiz adet geciktirici adı altında bu ilaçları nasıl kullanabiliyorsunuz aklım almıyor. Söz ettiğiniz ilaç vücudun tüm hormon dengeleri ile oynayabilen, yumurtalık düzeninizde geri dönüşümü olmayacak hasarlar bırakabilecek bir ilaç. Düğün günü belli, 15-20 gün önce bir doktor kontrolüne gitseydiniz, hem korunma yöntemleri hem de adetinizi düzenlemek konusunda sağlıklı bir yardım alsaydınız ne olurdu. Çok yanlış yapmışsınız, daha da içmeyin ilacı, vücudunuzun dengesi ile oynamayın. Başlamış zaten şu andan sonra yapılabilecek bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?