yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Cinselliğimiz ya yok . Yani onun cinsellik anlayışı çok Farklı geliyor 😞 bana biz seninle cinsellik olmadan sarılıp uyuyarak bile mutlu oluruz dedi geçen haftalarda . Şaşırdım . Yeni evli ya . Yeni evli adam neden eşinle beraber olmak istemez . Evde sürekli iki dirhem dolaşıyorum inadına . Ama yok bana mısın demiyor .
tedavi olmayı isteniyor . Bana beni sen üzdüğün İçin böyleyim diyor . Evlilik öncesi düğün alışverişinde üzülmüş ondan böyleymiş . Normal bir erkek tarafı ne alırsa onları aldı oysaki . Şunları al bile diyen olmadı .
veaile terapisine gidelim diyorum ama hayır diyor sen git sende sorun varsa diyor . Cinselliği zaten açmıyor konusunu bile tedavi için ..
Cinsel tercihleri farklıdır, paravan evlilik yapmıştır belki

Gerginlikten, huzursuzluktan erkekliğim etkilendi diyen adam anüs düşünmez,adam gay.

Sen de kocamı seviyorum diyorsun.
Sonunda sen de, ben sana sarılarak da mutluyum kafasına geleceksin, adam kendisini darlamayacağını anlayınca sakinleşecek. Yavaş yavaş ikna edecek seni sonra neyse.. sonra bir çocuğunuz olur belki.. Seni erkeklerle aldatacağı için de anlamayacaksın, temiz.

Neyse işte hakkında hayırlısı ablacım, adamı karşına alıp ciddi ciddi konuşmazsan bir kere geldiğin şu dünyada sen de bu paravan evlilikle idare edersin.

Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔
Adam gay olabilir. Bunu gizli yaşamayi tercih edip sizinle evlilik yapmış olabilir. Var maalesef böyleleri. Toplum baskısı yüzünden evlenip cinselliği dışarda yaşıyor ama eşlerine dokunmuyorlar.

Canım direkt boşan uzatma... Benim eşim de aynı seninki gibi idi... Seni çok iyi anlıyorum.. Ben cinsellik olmadan da yasayabilirim dedim. Ama kocama sarılmak tutkuyla bir kere öpüşmek isterdim. Ama nerdee. Yanyana bile oturamıyorduk. Bir kadın arzulandığını hissetmek ister. En azından sevildiğini hissetmek ister...
Bir de esiyle hicbir sey yaşamıyorlar ama emin ol telefonda neler neler yapıyorlar.
Daha fazla üzülmeden boşan...

benim aklıma gelen paravan evliliği yapıp aslında kadınlara ilgi duymaması geldi
Cinsel tercihleri farklıdır, paravan evlilik yapmıştır belki
Eşiniz eşcinsel gibi geldi bana . Çevre baskısı yüzünden evlenmiş sanki . Cok tuhaf ya
EVET KIZLAR BENİM ARK BASINA GELDİ ESKİ KV Sİ KIZ KARDESİNİN OĞLU BÖYLE OLDUGU İÇİN ÇOK LAF ETMİŞ MEGERSE KENDİ OĞLUDA ÖYLEYMİŞ
NEYSE KIZ İLK BAS ANLAMAMŞ DR YE FALAN GÖTÜRMÜŞ ETİK GEREĞİ SÖYLELEMEMİŞLER EN SON BİR PSK AGLAMIŞ ZORLA SÖYLETMİŞ 1 YILDIR AYRILMAYA ÇALIŞIYOR ÖĞRETMEN ARKADAŞIM EŞİNDEN ŞİDDET GÖRMÜŞ BOGAZI KESİLEN BİR BAYAN VARDI YA AKLIMA GELMEDİ ŞİMDİ İSMİ O SIRALAR OLMUŞ OLAY DENIZDE BOGMAYA BİLE ÇALIŞMIŞ AH NELER NELERHEMEN BOŞA GİTSİN SARILIP ÖPÜŞÜP KOKLAMADIKTAN SONRA NE YAPICAN KOCAYI BİR SÜRE SONRA HERKES COCUK COCUK DEYİP ONUN BASKISIDA ÜSTÜNE KALACAK

Canım direkt boşan uzatma... Benim eşim de aynı seninki gibi idi... Seni çok iyi anlıyorum.. Ben cinsellik olmadan da yasayabilirim dedim. Ama kocama sarılmak tutkuyla bir kere öpüşmek isterdim. Ama nerdee. Yanyana bile oturamıyorduk. Bir kadın arzulandığını hissetmek ister. En azından sevildiğini hissetmek ister...
Bir de esiyle hicbir sey yaşamıyorlar ama emin ol telefonda neler neler yapıyorlar.
Daha fazla üzülmeden boşan...
Nedeni neymiş bulabildiniz mi

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Eşinin psikolojik sorunları var, bi tarafından olay uydurup onaylamanı beklemesi normal değil hiç. Cinsel isteksizliğinin olması, sürekli kavga çıkarmaları, ayrı yatması filan... Kısaca adam manyak. Bu manyakla ömrünü yeme boşan kurtul. Senin de psilolojini bozar. Sadece cinsel isteksizlik olsa terapi alsın diycem ama durum çok daha ciddi. Boşan çocuk olmadan

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Ne kadar oldu evleneli?Niye evlenmiş o zaman ?

Bence üroloji ve psikolağa gideceğiz yoksa boşanırım diye şart koşun, ama çok erken belki 1-2 ay daha süre verip gözlem yapabilirsiniz. Bu arada çok benzer bi durum benim başımda. Ben de boşanma kararını aldım gibi, terapiye gidiyorum, onun da faydasını gördüm. Adamları iyi edemiyoruz maalesef, kendi istemeleri lazım ben de kendimi güçlendirmeyi çalışıyorum. Çok severek evlendim ben de. Ama 1-2 hafta kala düğüne eşimde gariplikler başladı, kendinde değil gibiydi. Düğün stresine verdim. En büyük hatam görmezden gelmek oldu. Biz hiç birlikte olmadık, sevişmeler oluyor, öpüyor, seviyor ama birleşme olmadı. Sorun ne bilmiyorum, gay olabilir mi diye onu da çok düşündüm ama bazen 1 saat sevişme oluyor. Panik oluyor sanki. Ama başka sorunlar da var psikoloğum kaçıngan bağlanma olabileceğini söyledi. Sorumluluktan kaçıyor, benden kaçıyor sonra dayanamayıp yakınlaşıyor. Kısır döngü. Umarım sizin için de hayırlısı olur. Yaşayan olarak biliyorum çok zor gerçekten. Ama unutmayın önemli olan sizin mutluluğunuz, sebebin ne olduğu çok önemli değil eğer mutsuzsanız ve çözüme yanaşmayan bir eşiniz varsa yapacak fazla bir şey kalmıyor.

Hayat başkaları için uzulemeyecek kadar kısa. Belki çok klişe ama böyle. Ben de evliyim. Kendimi sizin yerinize koydum. Değil 3 ay 1 hafta dahi katlanamam. Akıl vermek değil ancak sizin ruh sağlığınız için ayrılmak en iyisi gibi duruyor... En azından zaman kaybetmemiş olursunuz.

Ay canım evliliğe hazır olmayan bi davarla evlenmişsin.

Back
X