yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Bir sorunu vardır doktora gitmesi gerekiyor

Ya da aile terapistine gidin.

Cinsel tercihleri farklıdır, paravan evlilik yapmıştır belki

Gerginlikten, huzursuzluktan erkekliğim etkilendi diyen adam anüs düşünmez,adam gay.

Sen de kocamı seviyorum diyorsun.
Sonunda sen de, ben sana sarılarak da mutluyum kafasına geleceksin, adam kendisini darlamayacağını anlayınca sakinleşecek. Yavaş yavaş ikna edecek seni sonra neyse.. sonra bir çocuğunuz olur belki.. Seni erkeklerle aldatacağı için de anlamayacaksın, temiz.

Neyse işte hakkında hayırlısı ablacım, adamı karşına alıp ciddi ciddi konuşmazsan bir kere geldiğin şu dünyada sen de bu paravan evlilikle idare edersin.

Adam gay olabilir. Bunu gizli yaşamayi tercih edip sizinle evlilik yapmış olabilir. Var maalesef böyleleri. Toplum baskısı yüzünden evlenip cinselliği dışarda yaşıyor ama eşlerine dokunmuyorlar.

Canım direkt boşan uzatma... Benim eşim de aynı seninki gibi idi... Seni çok iyi anlıyorum.. Ben cinsellik olmadan da yasayabilirim dedim. Ama kocama sarılmak tutkuyla bir kere öpüşmek isterdim. Ama nerdee. Yanyana bile oturamıyorduk. Bir kadın arzulandığını hissetmek ister. En azından sevildiğini hissetmek ister...
Bir de esiyle hicbir sey yaşamıyorlar ama emin ol telefonda neler neler yapıyorlar.
Daha fazla üzülmeden boşan...

benim aklıma gelen paravan evliliği yapıp aslında kadınlara ilgi duymaması geldi
Cinsel tercihleri farklıdır, paravan evlilik yapmıştır belki
Eşiniz eşcinsel gibi geldi bana . Çevre baskısı yüzünden evlenmiş sanki . Cok tuhaf ya
EVET KIZLAR BENİM ARK BASINA GELDİ ESKİ KV Sİ KIZ KARDESİNİN OĞLU BÖYLE OLDUGU İÇİN ÇOK LAF ETMİŞ MEGERSE KENDİ OĞLUDA ÖYLEYMİŞ
NEYSE KIZ İLK BAS ANLAMAMŞ DR YE FALAN GÖTÜRMÜŞ ETİK GEREĞİ SÖYLELEMEMİŞLER EN SON BİR PSK AGLAMIŞ ZORLA SÖYLETMİŞ 1 YILDIR AYRILMAYA ÇALIŞIYOR ÖĞRETMEN ARKADAŞIM EŞİNDEN ŞİDDET GÖRMÜŞ BOGAZI KESİLEN BİR BAYAN VARDI YA AKLIMA GELMEDİ ŞİMDİ İSMİ O SIRALAR OLMUŞ OLAY DENIZDE BOGMAYA BİLE ÇALIŞMIŞ AH NELER NELERHEMEN BOŞA GİTSİN SARILIP ÖPÜŞÜP KOKLAMADIKTAN SONRA NE YAPICAN KOCAYI BİR SÜRE SONRA HERKES COCUK COCUK DEYİP ONUN BASKISIDA ÜSTÜNE KALACAK

Nedeni neymiş bulabildiniz mi

Eşinin psikolojik sorunları var, bi tarafından olay uydurup onaylamanı beklemesi normal değil hiç. Cinsel isteksizliğinin olması, sürekli kavga çıkarmaları, ayrı yatması filan... Kısaca adam manyak. Bu manyakla ömrünü yeme boşan kurtul. Senin de psilolojini bozar. Sadece cinsel isteksizlik olsa terapi alsın diycem ama durum çok daha ciddi. Boşan çocuk olmadan

Ne kadar oldu evleneli?Niye evlenmiş o zaman ?

Bence üroloji ve psikolağa gideceğiz yoksa boşanırım diye şart koşun, ama çok erken belki 1-2 ay daha süre verip gözlem yapabilirsiniz. Bu arada çok benzer bi durum benim başımda. Ben de boşanma kararını aldım gibi, terapiye gidiyorum, onun da faydasını gördüm. Adamları iyi edemiyoruz maalesef, kendi istemeleri lazım ben de kendimi güçlendirmeyi çalışıyorum. Çok severek evlendim ben de. Ama 1-2 hafta kala düğüne eşimde gariplikler başladı, kendinde değil gibiydi. Düğün stresine verdim. En büyük hatam görmezden gelmek oldu. Biz hiç birlikte olmadık, sevişmeler oluyor, öpüyor, seviyor ama birleşme olmadı. Sorun ne bilmiyorum, gay olabilir mi diye onu da çok düşündüm ama bazen 1 saat sevişme oluyor. Panik oluyor sanki. Ama başka sorunlar da var psikoloğum kaçıngan bağlanma olabileceğini söyledi. Sorumluluktan kaçıyor, benden kaçıyor sonra dayanamayıp yakınlaşıyor. Kısır döngü. Umarım sizin için de hayırlısı olur. Yaşayan olarak biliyorum çok zor gerçekten. Ama unutmayın önemli olan sizin mutluluğunuz, sebebin ne olduğu çok önemli değil eğer mutsuzsanız ve çözüme yanaşmayan bir eşiniz varsa yapacak fazla bir şey kalmıyor.

Hayat başkaları için uzulemeyecek kadar kısa. Belki çok klişe ama böyle. Ben de evliyim. Kendimi sizin yerinize koydum. Değil 3 ay 1 hafta dahi katlanamam. Akıl vermek değil ancak sizin ruh sağlığınız için ayrılmak en iyisi gibi duruyor... En azından zaman kaybetmemiş olursunuz.

Ay canım evliliğe hazır olmayan bi davarla evlenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…