Evliligin ilk aylarında böyle sorunlar olur canım kendinize biraz alışma süresi verinCinselliğimiz ya yok . Yani onun cinsellik anlayışı çok Farklı geliyorbana biz seninle cinsellik olmadan sarılıp uyuyarak bile mutlu oluruz dedi geçen haftalarda . Şaşırdım . Yeni evli ya . Yeni evli adam neden eşinle beraber olmak istemez . Evde sürekli iki dirhem dolaşıyorum inadına . Ama yok bana mısın demiyor .
tedavi olmayı isteniyor . Bana beni sen üzdüğün İçin böyleyim diyor . Evlilik öncesi düğün alışverişinde üzülmüş ondan böyleymiş . Normal bir erkek tarafı ne alırsa onları aldı oysaki . Şunları al bile diyen olmadı .
veaile terapisine gidelim diyorum ama hayır diyor sen git sende sorun varsa diyor . Cinselliği zaten açmıyor konusunu bile tedavi için ..
1 ay olacak artık ayrı oadalarda yatılır mı ? Yanyana yatmıyoruz Bile . Adam eve girip çıkarken bile öpmek istemiyor beni . Ben öpünce kızmışlıgı bile olduEvliligin ilk aylarında böyle sorunlar olur canım kendinize biraz alışma süresi verin
Kadınları sevmiyor olmasın. Şimdi bide böyle erkekler çıktı. Normal şartlarda dayanamaması lazım bildiğim1 ay olacak artık ayrı oadalarda yatılır mı ? Yanyana yatmıyoruz Bile . Adam eve girip çıkarken bile öpmek istemiyor beni . Ben öpünce kızmışlıgı bile oldunormal mi bu ?
Açıkça söylüyorum eğer ki tam anlamıyla birleşme olmadıysa bekaret bozulmadıysa dön sen bu yoldan. Yoksa sıkıntı resmen boşa zaman kaybetme. Gerçekten eş cinsellik eğilimi var ve tedavisinin kesinliğide yok.herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorumya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı lütfen yardım edin
Tabiki normal deyil fakat sana söyleyemedigi bir sorunu vardır oyüzden biraz sabır1 ay olacak artık ayrı oadalarda yatılır mı ? Yanyana yatmıyoruz Bile . Adam eve girip çıkarken bile öpmek istemiyor beni . Ben öpünce kızmışlıgı bile oldunormal mi bu ?
Bi öperdi diyosunuz bi öpmezdi diyosunuzbilmiyorum .. evlenmeden önce beni öperdi . ya bana şöyle böyle derdi . yada şunu diyeyim evlenmeden önceki sarılması bile hissedemedim . bunların hepsinin bahanesi hatta erkekliğini bile sebebi benmişimsırf düğün öncesi üzülmüş o yğzden böyleymiş .
Gerçekten ben bu siteyi bu konum hakkında fikir danışmak için açtım . Ama anlayamadığım şey inanadırıcı değil , inanadırıcılıgı gitti . Nedir bu fikir düşünce sebebi . Hayır ianandırıcı olunca ödül mü var anlayamadım . Bir derdim bir sorunum olmasa buraya bu saatte girip birşey yazmaya çalışmam . Evlenemeden önce beni delice isteyen ve evlenemeden önce yine altını çiziyorum öpen adam evlendik öyle öptüğünü görmedim . Adama evlendikten sorna adama beni öpmesi için ben zorlar oldum . İşe gelip giderken bile öpmek istemeyen bir adam oldu . Lütfen arkadaşlar yazıları mesajları güzelce okursanız anlarsınız. Yok hamile neden kaldın yok 3,5 yıl yeni mi yok öpmezdi öptü . Ben burada sadece sorunuma derdime fikir sormak için danışıyorum . Allah razı olsun fikrini söyleyen karşı tarafı doğru yalan inanadırıcı demeyip fikrini sunan kişilere . Gerçekte çıkmazda olmasam yazmazdım yazmak dahi istemezdim böyle mesajları . Allah biliyor derdimi .Bi öperdi diyosunuz bi öpmezdi diyosunuz
Hangisi dogru ?
Konunun inandiriciligi çok zayıf
Yuh nasıl bi oyuncuymus helal olsunNişanlılık zamanda bunu
nişanlılık zamanda ilk öpüştüğümğzde adamın söylediği şey ten uyumumuz harika demişti onu hatırladım şimdi . Yalanmış demek ki herşey . O zaman sarılıp öpüp dayanamıyorum artık düğün tarihimiz gelsin diyen adam şimdi karşı koltukta .
İnşTabiki normal deyil fakat sana söyleyemedigi bir sorunu vardır oyüzden biraz sabır
dpktoela çözülür mü peki bu ?Bence eksik hissediyor kendini isteksizlik var eşinizde ondan dolayı da size sarıyor doktora gitmesi lazım Allah yardım Etsin size
Cozulmezİnş
dpktoela çözülür mü peki bu ?
Mesaj yazılıyor mu burada ? Arka ile ne geldi aklınıza ne olabilir ?Konuyu başından beri okudum da adam kadınlardan hoşlanmıyor olsa seni hoşnut edeyim diye oral yapmak istemez ki hepten midesi bulanır. Bence erekte olamıyor. Arkanı dönmeni istemesi aklıma başka bir şey getirdi ama buraya yazmayayim şimdi. Bana erkeklerden hoşlanmak yerine tamamen ereksiyon sorunu var ve bunu kendine yediremiyor gibi geldi
Etekte. İçin tedavimizle çözümü bar mıKonuyu başından beri okudum da adam kadınlardan hoşlanmıyor olsa seni hoşnut edeyim diye oral yapmak istemez ki hepten midesi bulanır. Bence erekte olamıyor. Arkanı dönmeni istemesi aklıma başka bir şey getirdi ama buraya yazmayayim şimdi. Bana erkeklerden hoşlanmak yerine tamamen ereksiyon sorunu var ve bunu kendine yediremiyor gibi geldi
Inandirici olanlara oskar ödülü verilmiyorGerçekten ben bu siteyi bu konum hakkında fikir danışmak için açtım . Ama anlayamadığım şey inanadırıcı değil , inanadırıcılıgı gitti . Nedir bu fikir düşünce sebebi . Hayır ianandırıcı olunca ödül mü var anlayamadım . Bir derdim bir sorunum olmasa buraya bu saatte girip birşey yazmaya çalışmam . Evlenemeden önce beni delice isteyen ve evlenemeden önce yine altını çiziyorum öpen adam evlendik öyle öptüğünü görmedim . Adama evlendikten sorna adama beni öpmesi için ben zorlar oldum . İşe gelip giderken bile öpmek istemeyen bir adam oldu . Lütfen arkadaşlar yazıları mesajları güzelce okursanız anlarsınız. Yok hamile neden kaldın yok 3,5 yıl yeni mi yok öpmezdi öptü . Ben burada sadece sorunuma derdime fikir sormak için danışıyorum . Allah razı olsun fikrini söyleyen karşı tarafı doğru yalan inanadırıcı demeyip fikrini sunan kişilere . Gerçekte çıkmazda olmasam yazmazdım yazmak dahi istemezdim böyle mesajları . Allah biliyor derdimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?