3-5 bin olan diğer borçlar bankalara mı yoksa elden aldığınız borçlar mı?
Yada daha önce çekilen kredinin faizinin ne kadar olduğunu hatırlıyormusunuz
bu bankaların dini imanı yok zaten
faizler cok yüksek...
50 bin 65 bin olarak ödüceksiniz. Ve 3 yılda 15 bin bankaya hava parası ödüceksiniz.
O 15binle neler yapılmazki. En kötüsü bi araba alınabilir
Borclarınız banka mı?
canım selam benzer bir konuyu ben de açtım, biz de borçlardan bıktık. Sakın bankalara daha fazla bulaşmayın. Astarı yüzünü geçiyor, faiziydi vs asla rahata eremezsiniz. Araba filan varsa onu satın,ailelerinizden eşten dosttan para altın isteyip borçları kapatın. Sonra onlara ödeyin en iyisi. 3 senedir bankalara ödeme yapıyoruz bitmiyor. En son kv ve görümcemden alıp kurtulduk,şimdi azar azar onlara ödüyoruz, keşke başından beri bulaşmasaydık hiç
bir de eşinizin ailesine kredi çekmişsiniz galiba. Onu niye siz ödüyosunuzki,durumunuzu söyleyin şimdidey kadar ödemişsiniz sonrasını da onlar ödesin
kesinlikle çok haklısınız 15 bini sokağa atacağız resmen. Kırık kıçık borçlar bankaya malesef
kızlar bizim yaklaşık 50,000 tl borcumuz var ama parça parça. 3,000 tl bir yere 2,000 tl bir yere gibi. Borcun bir kısmı eşimin evlenmeden önce babasına çektiği kredi. Artık ne kadar çektiyse 60 taksitle çekmiş daha yarısı bitmiş. Daha önce konu açmıştım kv ben uzaktayken kendi zevkiyle ve bizim paramızla evimizin eşyasını almıştı 20,000 ye. Düğün takılarıyla eşyamızın yarısını ödeyebildik.erkek evindeki düğünü de eşimle ben yaptık. Eşim ailesi yüzünden o kadar açılmıştı ki kredi karları ek hesapları her yere borcu vardı. Evlendiğimizden beri borç ödüyoruz yani ve inanın 2 maaşla ay sonunu zor getiriyoruz. şimdi benim aklıma şöyle bir fikir geldi 50,000 tl kredi çeksek borçların hepsini kapatsak nasıl olur? Tek bir yere borcumuz olacak. Ayda 1,800 tl taksitle 3 yıl ödeyeceğiz. şuan her taraftan sıkışmış durumdayız özellikle kredi kartlarından. 50,000 tl kredinin de 15,000 tl faizi oluyor. Siz olsanız ne yapardınız mantıklı mı tekrar kredi çekmek?
ah canım nerdeee dün akşam eşimle konuştuk o kadar üzülüyor ki çocuğun bu yaşta saçı beyazlamış babasının ne haltlar yediğini hiç bilmiyoruz uçan kuşa borcu var düğünden sonra altınlarımı isteme yüzsüzlüğünü bile gösterdi. Annesi de geçen kendini acındırıyor çocuklara (eşim ve ikizi) dersaneye giderken ( nerdeyse 8 yıl önce) kredi çekmişte hala onu ödüyormuş bir dersane ne kadar tutar allah aşkına resmen kullanmışlar eşimi. Babam bana eşyanın yarıını ödeyeyim diye 10,000 gönderdi onunla bile eşimin açıklarını kapattık iliğini kemiğini sömürmüşler
kredi kartı borcunuz var ise. Yapılandırın. Taksitle onu minimuma indirin ödemesini.
1-2 yıla maaşınızla bence düzlüge cıkarsınız.
Ama 15bini banka soysuzlarına hiçte vermeyin.
Yada acil ödemeniz gerekenleri birilerinden borc alıp ödeyemezsiniz dimi.
memur olunca dahada sömürmüşler...
Bu cocuk evlenicek kendine bi birikim yapsın vs. Düşünce nerde...
Yokya bu aileleri bazen anlamıyorum. Hep kendi cıkarları.
Eee sonrada evladım o benim kötü olmasını istemem
ama asıl dışarda kendini belli eden düşmandan dahada kötüsünü yapıolar haberleri yok
rabbim yardımcınız olsun canım. Saglıgınız yerinde cok şükür işinizde güzel öder düzlüge cıkarsınız elbet
ah canım nerdeee dün akşam eşimle konuştuk o kadar üzülüyor ki çocuğun bu yaşta saçı beyazlamış babasının ne haltlar yediğini hiç bilmiyoruz uçan kuşa borcu var düğünden sonra altınlarımı isteme yüzsüzlüğünü bile gösterdi. Annesi de geçen kendini acındırıyor çocuklara (eşim ve ikizi) dersaneye giderken ( nerdeyse 8 yıl önce) kredi çekmişte hala onu ödüyormuş bir dersane ne kadar tutar allah aşkına resmen kullanmışlar eşimi. Babam bana eşyanın yarıını ödeyeyim diye 10,000 gönderdi onunla bile eşimin açıklarını kapattık iliğini kemiğini sömürmüşler
bankalara malesef:18: Daha önce ki kredinin faizinin tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ayda 1,300 tl 60 taksit. Eşim 30,000 tl çektim diyor ama küçük bir hesapla daha fazla olduğu gün gibi çıkıyor. Bana karşı çok mahcup bu konuda miktarı azaltıyor ama ben tesadüfen bir mesajda ödenen ve kalan taksitleri gördüm borcun daha yarısı bitmiş
off bu aileler...biz de eşimle evlenirken kredi çektik ailelere yük olmamak için,eşyalar kredi kartları takılar derken çok borçlandık. En önemlisi 2 katını ödedik nerdeyse. 3 senedir yeni yeni düzeliyoruz ama sizin 1 yıl bile olmamış sanırım, sabredin canım. Faturaları geç geç ödeyin,evde tasarrf yapın yemekleri aillelerde yiyin gerekirse. Ama bankaKira veriyormusunuz
hem de çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?