yardım lütfen regle olmadım

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
kızlar ben 4 haziranda doğum yaptım kırkımın günü oldum 3gün sürdü 12de olcaktım olmadım 2gün önce test yaptım negatif gene içim rahat etmedi buüğün doktora gittim negatif ultrosanla bakttı herşey normalmiş 6 aya kadar normal dedi olmazsan gel 6 aydan sonra ilaç vereyim dedi aranızda ben gibii olan yada olmaya var mıı insan korkuyoo:çok üzgünüm:
 
zaten emzirme süresince regl olmamak normalmiş.doktorum bana öyle dedi.ben de doğum yapalı 3 ,5 ay oldu.ben de olmadım daha...
 
banada öle dedi 6 aya kadar normalmiş düzene girmesi ama insan korkuyo 2 bebek aman allahım düşenemiyorum
 
canım ben 19 martta doğum yaptım geçen haftaya kadar gelmemişti.rahim duvarın çok ince henüz toparlayamamış o yüzden gelmiyor dedi.fakat ben doğum kontrol hapına başlamak istiyordum o da adetliyken başlanıyor.o yüzden bir ilaç verdi onunla zorla getirdik geçen haftaç.darısı başına:)
 
ben bebeğim 4 aylıkken oldum. sonra 10 gün gecikti iki günde bir test yapıyordum ama neyseki oldum. valla yeni bir bebiş isteyene kadar bu korkuyu hep yaşayacağız sanırım
 
doğumdan önce benim çok düzenliydi düzenim bozuldu ya
 
--------------------------------------------------------------------------------

6 ay olmasına ragmen dogum yapalı ben de olmadım
 
evet sonunda oldum hiç bu kadar sevinceğimi ummazdım sinir stres oldum vallla
 
bende 5 ay oldu doğum yapalı ama olmadım.doktorumu aradım emzirdiği sürece uzun süre olmayan hastalarım var normal dedi.tabi hamile olup olmadığımızdan emin olmamız lazım.Allah isteyenlere versin:Saruboceq::Saruboceq:
 
Canim ben senden 1 ay once dogum yaptim ve hala olmadim bende. Benimde gecen icime kurt dustu ve test yaptim negatif cikti. Merak etme, kadindan kadina degisiyor bu. Illa kirkin cikinca olucan diye birsey yok.
 
X