• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

drin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
19
3
1
31
Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Kaçarak evlendim. Kaçtigim için ailem ne kınama ne düğünüme geldiler. Eşim de ailemin gelmesini istemiyor evime. Yanımda olmadıkları için ailem bi senedir evime gelemiyolar. İzin vermiyor. Yeter artık. Evleneli bi sene olmuş ne babamla ne ailemle konuşmadı. Bayramlarda bile gitmedi. Daha hiç yüzleşmediler. Babam da artık sinirlenmeye başladı. Nereye kadar ya? Çok sıkıldım artık. Kaynanam ve görümcem kıskancın tekiler, her şeye karışırlar. Onlar da hiç yanaşmıyor. Konuşmadılar daha hiç. Böyle olmuyor. Her kavga edişimizde bunları söylüyor. Yoruldum artık. Boşanmak istiyorum. Nereye kadar böyle ya? Kincinin tekiler. Ailesinin bi de küsmesi var. Nasıl aile bunlar ya? Benim ailemle iyi olmamı istemiyolar. Napcam bilmiyorum.

niye aileni dusunuyosun ki.sen zaten onlari cok sevmis olsaydin kacmazdin.onlari hice sayip tercihini yapmissin simdi bence diyecek sozun yok.ayrica bi yandan iyi olmus senin ailen icin tercih ettigin adam seni cok sevseydi gider ailenden af dilerdi.kendi dusen aglamaz

Senin sozun gecmiyor mu evde ?
Ne demek kocam ailemin gelmesine izin vermiyor ..
Kostura kostura tanimadan etmeden kacinca boyle oluyor tabi dimi .

Kacti diyede boyle olmasi gerekmez. Bir yuva kolay kurulmuyor ki ayrilmakta neymis

Kacmkla hata etmissn ama kocanın ailenle gorusturmemk gibi bi hakki yok.. baskın ol direT baktın olmuyor boşan.. neden 1 sene bekliyon...

Annesi babası bile "kaçarken aklın nerdeydi" dememiş sanırım.
Burda diyen var.
Kıdemlilerden bir üye vardı.
"kötüsünüz" diyerek ayrılmıştı bu forumdan.. Arada hatırlıyor ve hak veriyorum bu gibi durumlarda.

Annesi babası bile "kaçarken aklın nerdeydi" dememiş sanırım.
Burda diyen var.
Kıdemlilerden bir üye vardı.
"kötüsünüz" diyerek ayrılmıştı bu forumdan.. Arada hatırlıyor ve hak veriyorum bu gibi durumlarda.
Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.
Anası babasını hiçe sayarak kaçıp sonrada kocam eve gelmelerini istemiyor diye ağlayan birine ne demeliyim.
Sizin daha parlak bir fikriniz varsa konu sahibine yorum yapın lütfen :KK66:

Ailenle iyi olmadığını zaten onlara. Kaçarak göstermişsin.Zaten iyi değilmişsin ki kurtulur gibi kayınvalidene sığınmışsın.Onlarda haklı olarak kaçtığın yere göndermek istemiyorlardır iyiliğin için.

Rahatsiz etmesinden degil empati yapmak lazim her insan hata yapar oda hata yapmis olabilir burda derdine derman olmak icin yazmis fakat siz tepki veriyorsunuz kendinizi onun yerine koyun

Kacmkla hata etmissn ama kocanın ailenle gorusturmemk gibi bi hakki yok.. baskın ol direT baktın olmuyor boşan.. neden 1 sene bekliyon...
Çocuk olmamış daha genelde hamileyim veya çocuğum için boşanamam bahanesini diyemez ki hemen boşanılırsa.

Back
X