• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

Canım kaçtın veya normal yollarla evlendin bunun artık çok önemi yok.
Eşine ailenin önemini anlat ve ona karşı da biraz dik dur. O istemiyor diye evine gelmemeleri doğru değil. Onlar benim ailem tabi ki gelecekler de yoksa senin ailen de gelmesin evimize onlarla da görüşmeyelim dersin. Diret biraz eşine karşı. Her istediğini yapma. Yada boşanmak istediğinden eminsen al bavulunu ailene git. Sebebini de eşine söyle açık açık.

Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Kaçarak evlendim. Kaçtigim için ailem ne kınama ne düğünüme geldiler. Eşim de ailemin gelmesini istemiyor evime. Yanımda olmadıkları için ailem bi senedir evime gelemiyolar. İzin vermiyor. Yeter artık. Evleneli bi sene olmuş ne babamla ne ailemle konuşmadı. Bayramlarda bile gitmedi. Daha hiç yüzleşmediler. Babam da artık sinirlenmeye başladı. Nereye kadar ya? Çok sıkıldım artık. Kaynanam ve görümcem kıskancın tekiler, her şeye karışırlar. Onlar da hiç yanaşmıyor. Konuşmadılar daha hiç. Böyle olmuyor. Her kavga edişimizde bunları söylüyor. Yoruldum artık. Boşanmak istiyorum. Nereye kadar böyle ya? Kincinin tekiler. Ailesinin bi de küsmesi var. Nasıl aile bunlar ya? Benim ailemle iyi olmamı istemiyolar. Napcam bilmiyorum.

Tek problem eşinin ailenle görüşmek istememesi mi?
Senin görüşmene karışıyor mu?
Yada ailen hakkında konuşurken saygısızlık yapıyor mu?
Kendi ailesi ile ilgili senden beklentileri var mı?

Sen de onun ailesi ile görüşme.
Onun ailesini evine alma.
İkiniz ayrı ayrı gidin görün aileleri.
Aileleriniz halkında konuşmayın.

Hayatım kocanın ailene saygı duymasını sen sağlayacaksın.Şimdi sen evlenmek için ezip geçtin aileni(kınamak kırmak için söylemiyorum bunu),kocan da haliyle kendinde de hak görüyor.O fırsatı verme.Aileyle görüştürmemek ne demekmiş saçmalamasın.

eşin hem suçlu hem güçlü... o istemezse istemesin. sen çağır misafir et arada sırada. Buna karışmaya kocanın bile hakkı yok

Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.
Anası babasını hiçe sayarak kaçıp sonrada kocam eve gelmelerini istemiyor diye ağlayan birine ne demeliyim.
Sizin daha parlak bir fikriniz varsa konu sahibine yorum yapın lütfen :KK66:
Kocayı haklı mı buluyorsunuz?

niye aileni dusunuyosun ki.sen zaten onlari cok sevmis olsaydin kacmazdin.onlari hice sayip tercihini yapmissin simdi bence diyecek sozun yok.ayrica bi yandan iyi olmus senin ailen icin tercih ettigin adam seni cok sevseydi gider ailenden af dilerdi.kendi dusen aglamaz
Nasl knsysn sn haa senin basina glsn tmn ii olms dysn bide utanmadn bole yorm ypcksn hc ypma edebsizce

Hayatım kocanın ailene saygı duymasını sen sağlayacaksın.Şimdi sen evlenmek için ezip geçtin aileni(kınamak kırmak için söylemiyorum bunu),kocan da haliyle kendinde de hak görüyor.O fırsatı verme.Aileyle görüştürmemek ne demekmiş saçmalamasın.
Saygi duymuyor iste kin beslemis resmen onlara hcbir zamn gelemicekler bnm evime dyor

Ee boşanın o Zaman ne dememizi bekliyosun boşanma eşini dinle sözünden çıkma mı diyelim:110:

Canım kaçtın veya normal yollarla evlendin bunun artık çok önemi yok.
Eşine ailenin önemini anlat ve ona karşı da biraz dik dur. O istemiyor diye evine gelmemeleri doğru değil. Onlar benim ailem tabi ki gelecekler de yoksa senin ailen de gelmesin evimize onlarla da görüşmeyelim dersin. Diret biraz eşine karşı. Her istediğini yapma. Yada boşanmak istediğinden eminsen al bavulunu ailene git. Sebebini de eşine söyle açık açık.
Anlamiyoki herseyi onun ailesi yapmis onlr destek cikmis kavga cikariyor bnle bosanmk cok istyrm cok kinci aileme dusmn gbi ya

Çocuk olmamış daha genelde hamileyim veya çocuğum için boşanamam bahanesini diyemez ki hemen boşanılırsa.
Her insan hata yapar tm bide sen benim ailemle iyi olup olmadığımi nerden biliyosnda konusyosn biz bole olcağını bileblirmyz ha kendne sakla bole yorumlarini ya

O zaman ben de senin ailenle görüşmeyeyim demedin mi? Kavga ederek değil de güzellikle konuşmayı denesen? Ne kadar eksik hissettiğini anlatmayı dene.

Bnm ailm sana ne yapti dyor konuşmican dyor onlar hep yatdım etmisler bize bldigin dusman ya

El oğluna kaçacak cesareti olan kadının hiç bir şeyden korkusu olmamalı.
Git ailenle görüş evine de davet et.
Gelince evde bulsun.
Yıkılsın ortalık ne olacaksa olsun boşver.
Bir yıkılır iki yıkılır sonra normale bağlar.

El oğluna kaçacak cesareti olan kadının hiç bir şeyden korkusu olmamalı.
Git ailenle görüş evine de davet et.
Gelince evde bulsun.
Yıkılsın ortalık ne olacaksa olsun boşver.
Bir yıkılır iki yıkılır sonra normale bağlar.

Back
X