• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

Nasl knsysn sn haa senin basina glsn tmn ii olms dysn bide utanmadn bole yorm ypcksn hc ypma edebsizce
hanimefendi kendinize gelin.bu nasi bi konusma tarzi haddinizi bilin.karsinizda arkadasiniz yok.benimle mahalle agziyla konusamazsiniz.fikrimizi sordunuz elestiriyi kaldiramayacaksaniz yazmayin.size yorum yapmak bile hata kalitenizi belli ettiniz hemen

Nasl knsysn sn haa senin basina glsn tmn ii olms dysn bide utanmadn bole yorm ypcksn hc ypma edebsizce
ayrica turkceyi biliyosunuz diye umuyorum yazdiklarimi bi kez daha iyi okuyun.nicn iyi dedigimi gorursunuz.ben esinizin gercek yuzunu gordugunuz icin iyi olmus dedim.

Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Kaçarak evlendim. Kaçtigim için ailem ne kınama ne düğünüme geldiler. Eşim de ailemin gelmesini istemiyor evime. Yanımda olmadıkları için ailem bi senedir evime gelemiyolar. İzin vermiyor. Yeter artık. Evleneli bi sene olmuş ne babamla ne ailemle konuşmadı. Bayramlarda bile gitmedi. Daha hiç yüzleşmediler. Babam da artık sinirlenmeye başladı. Nereye kadar ya? Çok sıkıldım artık. Kaynanam ve görümcem kıskancın tekiler, her şeye karışırlar. Onlar da hiç yanaşmıyor. Konuşmadılar daha hiç. Böyle olmuyor. Her kavga edişimizde bunları söylüyor. Yoruldum artık. Boşanmak istiyorum. Nereye kadar böyle ya? Kincinin tekiler. Ailesinin bi de küsmesi var. Nasıl aile bunlar ya? Benim ailemle iyi olmamı istemiyolar. Napcam bilmiyorum.

Eşine ve ailesine neden kızıyorsun ki, kaçarak, ailenin onayını almayarak, onları hiçe sayarak ve dışarıda bırakarak evlenen sensin zaten. Eşin de yanında olmadılar diye sana kızacağına, onların rızasını almadan evlendiğiniz için ikinize kızsın. Hem suçlusunuz hem güçlü. Ohh hem kızı kaçır ailesini 1 kere yık, hem de sen aramadan ailesi affetsin görüşmek istesin bide üstüne gösterme, o herhalde sizi dünyada yapayalnız bırakarak sadece ona ait biri olmanızı istiyor. Şu dünyada aileden, anne babadan değerli kimse yok, bunu unutmayın, bakın onları üzmenize rağmen sizi yine affeden yine aileniz.

Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Kaçarak evlendim. Kaçtigim için ailem ne kınama ne düğünüme geldiler. Eşim de ailemin gelmesini istemiyor evime. Yanımda olmadıkları için ailem bi senedir evime gelemiyolar. İzin vermiyor. Yeter artık. Evleneli bi sene olmuş ne babamla ne ailemle konuşmadı. Bayramlarda bile gitmedi. Daha hiç yüzleşmediler. Babam da artık sinirlenmeye başladı. Nereye kadar ya? Çok sıkıldım artık. Kaynanam ve görümcem kıskancın tekiler, her şeye karışırlar. Onlar da hiç yanaşmıyor. Konuşmadılar daha hiç. Böyle olmuyor. Her kavga edişimizde bunları söylüyor. Yoruldum artık. Boşanmak istiyorum. Nereye kadar böyle ya? Kincinin tekiler. Ailesinin bi de küsmesi var. Nasıl aile bunlar ya? Benim ailemle iyi olmamı istemiyolar. Napcam bilmiyorum.
bu zamanda kaçarak evlenmek mi kaldı ya
Ailenin senle konusmama hakkı var ama eşinin ailenle konusması gerek.

iyi de ben anlamadım

kaçanlarda genelde erkek ve erkek ailesi kızın ailesine gider de kız tarafı eve almaz

aman bebek olsun baban affeder vs der

yani eşin kime neden trip yapıyor

kızı kaçıran o tribi yemesi gereken o

Îste neymiş bütün herşeyi onlar yapmıs onlar almis kactığımz tenezzül edip ailemin evini bile gitmediler neyms ailem onlarin ayağına gelcekmis 1 senedir evlym ailm evime gelemiyo gelemezlermis gelip baş kòseyemi oturcakmış gerize herşeyi aldîrdık herşeyi onlar ypmış gelip başköşeye oturamazmıs ole diyo nereye kadr bòle ya ailem hic bir zaman gelemezmis evime napcağımı hiç bilmiyorum

Co
Eşine ve ailesine neden kızıyorsun ki, kaçarak, ailenin onayını almayarak, onları hiçe sayarak ve dışarıda bırakarak evlenen sensin zaten. Eşin de yanında olmadılar diye sana kızacağına, onların rızasını almadan evlendiğiniz için ikinize kızsın. Hem suçlusunuz hem güçlü. Ohh hem kızı kaçır ailesini 1 kere yık, hem de sen aramadan ailesi affetsin görüşmek istesin bide üstüne gösterme, o herhalde sizi dünyada yapayalnız bırakarak sadece ona ait biri olmanızı istiyor. Şu dünyada aileden, anne babadan değerli kimse yok, bunu unutmayın, bakın onları üzmenize rağmen sizi yine affeden yine aileniz.
Çok haklısız aileden gerisi yalan napcam inanın bilmiyorum

Co

Çok haklısız aileden gerisi yalan napcam inanın bilmiyorum
Siz kaçarken nasıl olsa barışırız diye kaçtınız sanırım. Okuduğumuz ya da duyduğumuz hikayeler böyle oluyor çünkü. Ayrıntıları bilmiyoruz ama erkek tarafı barışma adımlarının kasten evliliğe dair tüm masraflar yapıldıktan sonra atıldığını düşünüyordur belki. Düğün takı ev eşyası vs gibi masraflara katkınız oldu mu? Kaçarken yanınızda para ya da çeyiz götürebildiniz mi?

Yazdıklarım doğrular olmayabilir ama düşünceleri bu bence.

Ailenizin size maddi olarak hediye vs gönderebilmek durumu varsa bunu çıtlatın eşinize onlar da üstüne düşeni yapacak diyin bence kabul edecektir. Etmezse de ailenizden de geçemiyorsanız çocuk olmadan boşanmalısınız.

Back
X