O Oriess Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2017 242 101 13 32 28 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oriess #21 blondgunes .!.: çok degil hiç güvenme , gözü kulagı eli halaa uzun , başka kızlara kayabilirim ama merak etme sana geri döenrim demek istiyor Genişletmek için tıkla... Açıkçası şu ana kadar beni rahatsız eden davranışı olmadı hiç, bu hariç. Şimdi hemen kestirip atmaktansa denemek lazım diye düşünüyorum. Ama ne yapabilirim
blondgunes .!.: çok degil hiç güvenme , gözü kulagı eli halaa uzun , başka kızlara kayabilirim ama merak etme sana geri döenrim demek istiyor Genişletmek için tıkla... Açıkçası şu ana kadar beni rahatsız eden davranışı olmadı hiç, bu hariç. Şimdi hemen kestirip atmaktansa denemek lazım diye düşünüyorum. Ama ne yapabilirim
O Oriess Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2017 242 101 13 32 28 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oriess #22 Atacağım adımlar mantikli ve saglam olmalı, bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
O Oriess Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2017 242 101 13 32 28 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oriess #23 Seni kaybetmek istemiyorum, bi gün kafalar cakisirsa kıskanç yüzümü görürsün ne demek? Kafamda deli sorular
Seni kaybetmek istemiyorum, bi gün kafalar cakisirsa kıskanç yüzümü görürsün ne demek? Kafamda deli sorular