Evet uyanık olgun biri. Bugüne kadar şeffaf yaklasiyordum ama anladım ki bende biraz kapalı davranmaliyimAdam tilki gibiymiş valla sende uyanık ol. İpleri baştan sıkı tut. Taviz tavizi doğurur sonra başını alamazsın.
Offfff çok varoş bir cümleSen ozelsin, kendi değerini başkaları üzerinden görmeye çalışma sen kalbime isliyorsun
Kız ben anlamadım
Şimdi bu adam erkeklerle görüşmeni istemiyormuş ama bunu sonradan mı belli edecekmiş yani
Kıskancım mı demek istedi
Yani di mi, ne gerek var ki. Herşeyi acik açık konusmusuzOfff kelime oyunları
Hiç sevmem
Aslında kiskancmis, ama takilmiyormus takilirsa ben zararlı cikarmisim. Erkek evlenmeden gözünü dört evlenince yarım acmaliymis. Öyle diyorKız ben anlamadım
Şimdi bu adam erkeklerle görüşmeni istemiyormuş ama bunu sonradan mı belli edecekmiş yani
Kıskancım mı demek istedi
Cidden mi ya? Böyleyse kötüAmiyane tabirle, “tapuyu alınca” kendini gösterecek herhalde.
Diğer konuşmalarda anlamıyorum bunu ama dünkü konuşma ilginçtiSana bişi diyim mi
Sen giderken bu adam dönüyordu o yollardan belliki
Kararını ona göre ver .
Nasıl yani? Nasıl uyanık cikabilirimİtici ve iyi niyetli gelmedi henüz oturmamış ve 1 aylık kısa bir ilişkiye göre...Sonunu güzel görmedim şimdiden.Bazı sözlerden sen uyanık çıkarsan daha net anlarsın ilerde.
Uzak dur derim hic samimi gelmedi. Ne demek beklentileri farkliymis seni iyice kendine baglayinca farkli biri cikabilir icinden.Merhaba,
1 aylık bir ilişkim var. Ben 24 yaşındayım o 30. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Baştan beri herşey çok güzel gidiyor çok şükür. Uyumluyuz, birlikte mutluyuz.
Bugün bir konu açıldı, bu kızlarla ilgili bir espri yaptı. Hani güzel kızlar vs gibisinden. Bende kız milletiyle sen samimi olma ben olurum gibi bişey dedim güldüm ardından. Sonra bu konudaki düşüncelerini söylemeye başladı. Sen ozelsin, kendi değerini başkaları üzerinden görmeye çalışma sen kalbime isliyorsun dedi. Bende seni suclamadim, karşı cinsten arkadaşımız olabilir olacak fakat birbirimizi rahatsız etmeyelim dedim. Sonra, buradan yurursek sen zararlı çıkarsın benim bu konuda beklentilerim senden daha fazla bir erkek olarak dedi. Ama seni kaybetmek istemiyorum o yüzden yontemim farklı, bir gün gösteririm belki dedi. Bende biz kızlar bazen çok saf oluyoruz ne beklediğimizi anında söylüyoruz dedim. O da evet kısa düşünüyorsunuz sonra kaybedince ah vah ediyorsunuz dedi.
Bir laf ettim. Nerelere geldi konu. Şunu anladım karşımdaki çok uyanık davranıyor.
Akıllı hanımlar bana bir akıl! Bu konularda nasıl yaklasmali?
kendini akıllı zanneden...Merhaba,
1 aylık bir ilişkim var. Ben 24 yaşındayım o 30. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Baştan beri herşey çok güzel gidiyor çok şükür. Uyumluyuz, birlikte mutluyuz.
Bugün bir konu açıldı, bu kızlarla ilgili bir espri yaptı. Hani güzel kızlar vs gibisinden. Bende kız milletiyle sen samimi olma ben olurum gibi bişey dedim güldüm ardından. Sonra bu konudaki düşüncelerini söylemeye başladı. Sen ozelsin, kendi değerini başkaları üzerinden görmeye çalışma sen kalbime isliyorsun dedi. Bende seni suclamadim, karşı cinsten arkadaşımız olabilir olacak fakat birbirimizi rahatsız etmeyelim dedim. Sonra, buradan yurursek sen zararlı çıkarsın benim bu konuda beklentilerim senden daha fazla bir erkek olarak dedi. Ama seni kaybetmek istemiyorum o yüzden yontemim farklı, bir gün gösteririm belki dedi. Bende biz kızlar bazen çok saf oluyoruz ne beklediğimizi anında söylüyoruz dedim. O da evet kısa düşünüyorsunuz sonra kaybedince ah vah ediyorsunuz dedi.
Bir laf ettim. Nerelere geldi konu. Şunu anladım karşımdaki çok uyanık davranıyor.
www.hangitiplerlehayatgecmez.netMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?