- Konu Sahibi challenger
-
hayır soyle arkadaşım dırek benı karaladı hayatına kım gırerse onun gırsın o eskı erkek arkadaşını unutamas ve ne kadar saman gecerse gecsın aralarında ne yaşanırsa yaşansın onlar bır araya gelırler. O gelsın surada 10 dakıka arkadaşıma ılgı gostersın arkadaşım dunyanın dıger ucuna onun ıcın gıder dedı.Bende kalkarak tepkımı gosterdım.Fakat hayatıma gırmesını ıstedıgım ınsan tepkı gosterdı hayatında ben vardım artık benım yanımda anmayın dıye ve kısda taksıye bınıp evıne gerı döndü.Resmen bısı evındende kovmuş oldu bu hareketı ıle.Dogal olarak hayatıma almak ıstedıgım ınsanın saten kafasında soru ısaretlerı oldugu ıcın arkadaşımın yaptıgı ve yaşattıgı olay kafasını kurcaladı o akşam bende farkında bıle olmadan 2-3 defa eskı erkek arkadaşımın adını andıgım ıcın konuşmak ıstemedıgını belırttı.
saten bılıyor neler olup bıttıgını 4 senedır bırcok sey bılen bırısıydı hayatım hakkında.ve 10 senelık kıs arkadaşımdı ne oldu neden anlattı boyle yaptı bılmıyorum arkadaşımdan cok büyük kasık yemiş oldum ve hayatıma almak ıstedıgım kısı kendısını 2.ci kisi olarak dusundugunu onu hafıfe aldığımı dusundugunu belirtti bu durumda ne yapılır bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?