Yardım lütfen.

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
Kafam karmakarışık nereden başlayacağımı bıle bılemıyorum yardımlarınıza ıhtıyacım var.
Bundan 4 sene oncesıydı bır arkadaş ortamında bırısını tanımıştım sureklı bana cok yakın davranıyor ve mutlu olmam ıcın elınden gelenı yapıyordu.4 senede 2 kere teklıf ettı ılıskım oldugunu bıldıgı halde ve kabul etmeyecegımı hep ılıskım oldugunu soylemıştım.Fakat ilişkimde çesitli sorunlardan dolayı aldatmalar vb. olaylar yaşamıştım ve ortak cevrem eskıden yaptıgım seylerı onaylarken oyle bır ana geldım kı artık benden daha kötüsü olamas olmuştu.Ve erkek arkadaşımdan 07.05.2010 tarıhınde tamamen bıtırdık.O gece benım ıcın yıkım gecesıydı ve o akşam sankı kader bısı bırleştirir gibi bu 4 senede benı bekleyen ınsan o akşam şans eserı 5 dakıka usağımdaydı ağladıgımı duyunca dırek yanıma geldı dunyanın en gusel dogumgununu yaşattı ve ınanılmas derecede bakış açılarımı değiştirdi.Ve carsamba akşamı en yakın arkadaşlarıma soyledm ve oraya gelmesını ıstedıler.Aradım işten cıktı ve dırek yanıma geldı gece 00:00da.1.5 saat evde durduk sonra bayan arkadaşmın surat asması üserine sıkıldım demesı userıne hadı dışarı çıkalım dedık.Birşeyler aldık ve sahıle ındık.Bayan arkadaşım hep ıste o kadar usaktan ınsan nasıl gelır falan gıbı laflar sokmaya başladı oturdugumus andan ıtıbaren ve benı arkadaşıma karalamaya başladı.Hassas olan yenı başlamak ıstedıgım ınsan sadece bana lutfen onun adını anmayın artık yenı bır ılıskı yaşıyorus bıs dedı dıye kalktı bana tepkı gosteremes dıye arkadaşımı kaybetmemek ıcın pesınden gıtmeyı denedım hayatıma almak ıstedıgm ınsan bak arkadaşın o senın seklınde davrandı ve ınanılmas ılımlı olmaya calıstı faakt bayan arkadaşım herseye ragmen sırtını coktan bıse dönüp taksıye bındi.O akşam defalarca evde olan arkadaşlarımdan bırısı aradı ve esyalarını gel al burada kalmasın dıye kı gece vaktı.Ikımısde o saatte gıdecegımıs yer olmadıgı ıcın kalacak başka bır yer buldukmu bulmadıkmı kımsenın umrunda bıle olmadık.Ve ben bırkac kes eskı erkek arkadaşımın adını andım.Bu sefer hayatıma almak ıstedıgım ınsanda garıpsedı.Ve sabah benı esyalarımı almak ıcın bıraktı.Konustum dıye durumu anlatmak ıcın aradıgımda ıse bana tum bunların resillik olduğunu olmaması gerektıgını fakat saten bana 3.cü gelişi oldugunu artık burcu ( en yakın arkadaşımın ) dedıklerının dogru olabılecegını dusundugunu soyledı.Ve görüşmemek bır daha konuşmamak ıstedıgını belırttı ne kadar aradım mesaj attımsa kendımı anlatamadım.Ve sevıldıgımı ve gercekten sevebılme ıhtımalım olan bu ınsana kendımı nasıl ıspatlayacagımı bılmıyorum.Dun tum akşam aramama ragmen sabah bı laf bı kere soylenır hoşcakal dıye mesaj attı.kafam karma karışık ne dusunmem gerektıgını bıle bılmıyorum bana yardım edebılırmısınıs?

Son düzenleme:
klavyede "z" harfi yok mu

çok zorlandım anlamak için . sürekli "tıs pıs kıs..." :bbo:

sizi istemediğini belirtmiş. 2 günlük insana kendinizi ispatlamaya çalışmanız gözünüzde değerinizi arttırmaz. önüne bakman en iyisişutarafagitti

Yanında bu bahsettigin cocuk varken arkadasın sürekli eski erkek arkadaşından bahsetti ve daha sonra bir iki kere de sen eski erkek arkadasinın adını andın..cocukta buna bozuldu ve hoscakal dedi..
doğru mu anlamisim?

hayır soyle arkadaşım dırek benı karaladı hayatına kım gırerse onun gırsın o eskı erkek arkadaşını unutamas ve ne kadar saman gecerse gecsın aralarında ne yaşanırsa yaşansın onlar bır araya gelırler. O gelsın surada 10 dakıka arkadaşıma ılgı gostersın arkadaşım dunyanın dıger ucuna onun ıcın gıder dedı.Bende kalkarak tepkımı gosterdım.Fakat hayatıma gırmesını ıstedıgım ınsan tepkı gosterdı hayatında ben vardım artık benım yanımda anmayın dıye ve kısda taksıye bınıp evıne gerı döndü.Resmen bısı evındende kovmuş oldu bu hareketı ıle.Dogal olarak hayatıma almak ıstedıgım ınsanın saten kafasında soru ısaretlerı oldugu ıcın arkadaşımın yaptıgı ve yaşattıgı olay kafasını kurcaladı o akşam bende farkında bıle olmadan 2-3 defa eskı erkek arkadaşımın adını andıgım ıcın konuşmak ıstemedıgını belırttı.

hayır soyle arkadaşım dırek benı karaladı hayatına kım gırerse onun gırsın o eskı erkek arkadaşını unutamas ve ne kadar saman gecerse gecsın aralarında ne yaşanırsa yaşansın onlar bır araya gelırler. O gelsın surada 10 dakıka arkadaşıma ılgı gostersın arkadaşım dunyanın dıger ucuna onun ıcın gıder dedı.Bende kalkarak tepkımı gosterdım.Fakat hayatıma gırmesını ıstedıgım ınsan tepkı gosterdı hayatında ben vardım artık benım yanımda anmayın dıye ve kısda taksıye bınıp evıne gerı döndü.Resmen bısı evındende kovmuş oldu bu hareketı ıle.Dogal olarak hayatıma almak ıstedıgım ınsanın saten kafasında soru ısaretlerı oldugu ıcın arkadaşımın yaptıgı ve yaşattıgı olay kafasını kurcaladı o akşam bende farkında bıle olmadan 2-3 defa eskı erkek arkadaşımın adını andıgım ıcın konuşmak ıstemedıgını belırttı.

arkadaşının dediklerini doğru çıkarmış olmuşsun...

adam da haklı tepkisini göstermiş:bbo:

gerçekten çok karışık anlatmışsın..
ama bende olsam aynısını yapardım.. ne yapmasını bekliyorsun ki..
eski erkek arkadaşını anlatıp ağlaman için omzunu mu uzatsın sana..
henüz başlamamış bile ilişkiniz bence biraz kendini dinlemelisin, önce kafanı kalbini boşalt, sonra başkalarının hayatına almaya başla..

evet sanırım karışık anlatmışım fakat olayı kafamda bıle toparlayamadıgımdan dolayı böyle karışık anlatmış oldum..

kaçan kovalanır ya bi kerede sen kaç seni kovalasınlar güzelim ya kaç kurtar kendini

anlamadığım bu kadınlar yaşadıklarından hiç mi ders çıkarmaz.diğerini sizi aldattı diye bırakmışınız çok doğru tabiki.ama bu adam da size güvenmiyor güvenin olmadığı yerde hangi aşktan hangi ilişkiden bahsediyorsunuz siz.bence bununla da alakadar olmayın.sizi hakkedecek birini bulun.

Ben öncelikle senin yakın arkadaşın olarak bahsettiğin şu kıza takıldım. Sen onun yakın arkadaşından olduğundan eminmisin canım? kız niye karışıyor, eski erkek arkadaşını niye yenisine anlatıyor, yok unutamaz yapar eder diye, bu iş onamı düştü. Öncelikle arkadaş çevreni bir gözden geçir. ıkincisi yeni bitmiş bir ilişki bu kişiyle samimiyet doğmuş aranzıda ama eskilerden bahsetmen normal aslında, lafın gereği bazen insan örnek vererek anlatabiliyor. Şahsen çok fazla dile getirmiyorsan eski sevgilini abartılacak mesele değil. Çocuğa sen anlat onun sana yaptığı kötülüğü ve bir daha bir araya gelemeyceğinizi ister inanı ister inanmaz, ama sakın üstüne düşme..

saten bılıyor neler olup bıttıgını 4 senedır bırcok sey bılen bırısıydı hayatım hakkında.ve 10 senelık kıs arkadaşımdı ne oldu neden anlattı boyle yaptı bılmıyorum arkadaşımdan cok büyük kasık yemiş oldum ve hayatıma almak ıstedıgım kısı kendısını 2.ci kisi olarak dusundugunu onu hafıfe aldığımı dusundugunu belirtti bu durumda ne yapılır bılmıyorum:(

saten bılıyor neler olup bıttıgını 4 senedır bırcok sey bılen bırısıydı hayatım hakkında.ve 10 senelık kıs arkadaşımdı ne oldu neden anlattı boyle yaptı bılmıyorum arkadaşımdan cok büyük kasık yemiş oldum ve hayatıma almak ıstedıgım kısı kendısını 2.ci kisi olarak dusundugunu onu hafıfe aldığımı dusundugunu belirtti bu durumda ne yapılır bılmıyorum:(

O kişinin böyle düşünmesinde arkadaşının büyük payı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen arkadaşın kıskandı senin bu kişiyle olacak olan beraberliğini. Kendisi yalnızmı bilmem ama kıskanmışa benziyor. Bu kişiye gelince sen öyle olmadığını söyle, , beni yakından tanımana izin ver, ondan sonra kararını verirsin de ona...Ama halen yok diyorsa üstüne düşme o zaman canım..

Back
X