- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Arkadaşlar,Bilgisi olanlar yardım edebılır mı ?
Okul kaydını dondurunca öğrenci belgesı alabılıyormusuz ama belgede kaydımı dondurduma dair yazı yazar mı ?
Canım ben de okulu bıraktım ama dondurmak için bi işlem yapmamıştım. Öğrenci belgesi lazım oldu lise diplomam o okulda olduğu için öğrenci belgesini gönderdiler bana sıkıntı yaşamadım. Okulu bıraktı falan diye bilgi yazmıyordu hala 2. sınıf öğrencisi olarak görünüyordum
artık bi sorun olmuyor canım yani şöyle kaydın o okulda ise ve şuan dondurmuşsun ya açtırırsan kaydı para yatırmadığın sürece sıkıntı yok kayıt yenilememiş olarak gözüküyosun şuan zaten kayıt yenilemeler geçti. açtır kaydını ek tercihlerde yerleşirsen gidersin. Burs için bir şey diyemem ama ek tercihleri bekle yerleşirsen bursa öyle başvur.
Kaydımı açtırıcam ,ek tercıhlerde ıns ıstedgm olurda oraya gıderm olmazsa .Unıversıteyı arıyorum açan yok ,hafta sonu dıye sanırım ..Onlardan da bılgı alçaktım..
Ben kyk da basvurcam ama başka bı yerden burs alıcam onun ıcın ogrencı belgesı lazımm..Ögrencı belgesınde kayıt dondurdu dıye bırsey yazarsa sorun olurmu dıye düşünüyorum ..
sorun olur tabii ki çünkü şuan aktif öğrenci olmazsan özel veya resmi herhangi bir burs alamazsın kaydını açtırsan bile kayıt yenilemediğin için belgede kayıt yenilemedi diye belirtilecek bu da yalancı durumuna düşmene sebep olur.
Anladım .O zmn ben ek tercıhlerı bekleyim .Kaydımı açtırsam bıle.Birinci ögretm olduğum ııcn kayıt yenilemek ıcın bır ucret yatırılmıyor sanırım ama nasıl olcak bılmıyorum hıc
evet ama kayıt yenileme dönemi geçti 23 ünde dersler başlıyor canım. bekle ek tercihleri yerleşirsin inşallah.
İnşallah .Eger yerleşemezsem eskı okuluma bu donem devam edemıcekmıyım .
Canım sunu demeyı unuttum ben okul kaydını senenın en basında dondurdum hazırlk sınıfıydım.Derslere bıraz gırdıkten sonra dondurdum.Bu sene burs alıcam ıns ozel bır yerden belge ıstedıler ben ek tercıhte kazanamzsam eskısıne devam edıcektm ama kaydım duruyor devam etsem bır sorun olur mu dıye de kafam karıştı.evet ama kayıt yenileme dönemi geçti 23 ünde dersler başlıyor canım. bekle ek tercihleri yerleşirsin inşallah.
Canım sunu demeyı unuttum ben okul kaydını senenın en basında dondurdum hazırlk sınıfıydım.Derslere bıraz gırdıkten sonra dondurdum.Bu sene burs alıcam ıns ozel bır yerden belge ıstedıler ben ek tercıhte kazanamzsam eskısıne devam edıcektm ama kaydım duruyor devam etsem bır sorun olur mu dıye de kafam karıştı.
Bu sene ozel bıryerdn burs vercekler onun ıcın beklesem mı dıyorum ek tercıhlerı gelmzsede eskısıne devam edemzsem dıye korktm açıkçası .Bır daha hazırlanmak ıstemıyorum
kaydını dondurmuşsun sonuçta ayrıca ünilerde her dönem kayıt yenilemek zorundasın. yani geçen yıl yapıtrıdığın kayıt bu yıl geçerli değil yani hazırlık döneminde bıraktıysan bu yıl o okula tekrar gidecek olsaydın gidip yine kayıt yenilemen gerekicekti. Her ünide 1 sende de 2 dönem kayıt yapılır. 1. dönem ve 2. dönem
Hımm.teşekkur ederım cnm verdgın bılgıler ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?