Yardım lütfen

seda07edb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
133
31
38
Kizlar allah nasip ederse agustosto dugunum var.evi simdiden tuttuk,evi en kisa zamanda tamamlarsak oraya gececegim,cunku iki kira birden odemek istemiyorum.tuttugumuz ev çok guzel fakat çamaşır makinasi yeri sıkıntımız var.daha once oturanlar ebevyn banyosunu kullanmayip çamaşır makinasını oraya koymuslar.diger banyoda yer yok.ben de ebevyn banyosunu kullanmak istiyorum fakat geriye tek çare mutfağa koymak kaliyor.kiralık ev sonucta çok takmayayim diyorum ama kararsiz kaldim.sizce ebevyn banyosunu kullanmayayım mı:KK43:

Daha önce oturduğum evde de yani ogrenciyken makinem mutfaktaydi benim icin de sorun degil.fakat söz konusu gelin evi olunca her kafadan bir ses çıkıyor.

Bence mutfakta olmasi daha iyigibime geliyor.. paslanmaz nemde kalmaz banyoda yerler ıslak

Gorusleriniz icin sagolun arkadaslar,camasir makinasini mutfaga koyunca duzen degisiyor, yer koymamislar ben bulaşık makinasi yerine koyacağım, bulasik makinasini da buzdolabi yerine.buzdolabi da tam karsi duvara.o yuzden annem hic hosbir goruntu olmadi dedi,kafam karıştı

Ben o olsam ebeveyn banyosuna koyardim.mutfak ve kirli camasirlar ve camasir makinasi cok ilginc ve sacma geliyor bana...goruntu olarakta hosuma gitmiyor.yemek masasinin yatak odasinda olmasi gibi birsey

mutfağında sıkıntı yaratmıyorsa mutfakta kullanabilirsi.
ama bence ebeveyn banyosunda kullan

yeni evli olacaksın.
yani ev müsait.
büyük banyoyu kullanabilirsin.
bulaşık makinesi ortada hiç hoş olmaz.
hem en çok vaktin orda geçecek.gözüne batar sürekli.
benim komşum ebeveyn banyoya koydu makineyi ve kurutmasını.
ben de depo olarak kullanıyorum ihtiyaçtan.:)

X