çünkü daha işi yok askerliği yok kpss çalışıyor.
eğer onunla evlenmek niyetindeysen mecbur bekleyeceksin ama tabi sonunda beklemene değecekseevet aynen öylebilmiyorum kafam çok karışık
ama yoğun çalışıyorsa sınava, sana eskisi kadar çok vakit ayıramayabilir, normaldirevet birlikteyiz şu an böyle bi şey yazdığım için vicdan azabı çekiyorum zaten ama kimseye anlatamıyorum anlamıyo kimse beni. çok da mutluyuz arada sırada yüzyüze görüşüyoruz iki haftada bir gibi. dersaneye gidiyo çalışıyo inanıyorum atanacağına ama uzaktan beklemesi çok zor oluyo. benimle evlenmek istemediğini falan düşünmeye başladım artık. eskisi gibi değil çok fazla vakit ayırmıyo
teşekkür ederim bana gelen tepkiler genelde bırak onu sen ondan üstünsün daha onun askerliği falan var diyolar psikolojim bozuldu ben de daha yeni atandım zaten bi üstünlüğüm olduğunu düşünmüyorum ama ben artık yalnız yaşamaktan bunaldım. tek yaşıyorum ailem uzakta çok mu bencilimNe güzel işte evlilikte çok matah bişey hakikaten yok bekleyin biraz hayatınızı yaşayın:))
yooo bencillik değil buteşekkür ederim
teşekkür ederim bana gelen tepkiler genelde bırak onu sen ondan üstünsün daha onun askerliği falan var diyolar psikolojim bozuldu ben de daha yeni atandım zaten bi üstünlüğüm olduğunu düşünmüyorum ama ben artık yalnız yaşamaktan bunaldım. tek yaşıyorum ailem uzakta çok mu bencilim
o zaman en iyisi bekleyip görmek galiba bendeki çevre baskısı. kuzenlerim hep nişanlı artık benden bekliyorlar ben de onu sıkıştırıyorum artık bunaltıyorum onu evlilik diye diye.yooo bencillik değil bu
sen eline ekmeğini almış ayaklarının üzerinde duran bir insansın tabiki evliliği düşünmeye başlayacaksın normal bir durum bu...
askerliği varsa nolmuş ki?
ben eşimle tanıştığımda da askerliğini daha yapmamıştı, işi vs yoktu
yaşlarımız da küçüktü 18 yaşındaydık, 9 sene bekleyip evlendik. ben ona güvendim, o bana güvendi sonunda da evlendik ha ama hiçbişeyin garantisi yok hayatta, o zamana kadar herşey değişebilir de
o da yazık açıklama yaptı uzun uzun aileme ev almam lazım atanmam lazım diyor.. hem evlilik için para ayırıp hem de ev alamam diyor.o zaman en iyisi bekleyip görmek galiba bendeki çevre baskısı. kuzenlerim hep nişanlı artık benden bekliyorlar ben de onu sıkıştırıyorum artık bunaltıyorum onu evlilik diye diye.
bunaltsan da değişen bişey olmaz canım çünkü işi yok, askerliğini yapmamış vs. şu anda gelip seni istetse ailen verecek mi bu durumda?o zaman en iyisi bekleyip görmek galiba bendeki çevre baskısı. kuzenlerim hep nişanlı artık benden bekliyorlar ben de onu sıkıştırıyorum artık bunaltıyorum onu evlilik diye diye.
zaten isteyeemz evet dedğim gibi ailesinin durumu da iyi değil onun ailesi de karşı çıkar.bunaltsan da değişen bişey olmaz canım çünkü işi yok, askerliğini yapmamış vs. şu anda gelip seni istetse ailen verecek mi bu durumda?
belki sevgilin de seni istetmeye çekiniyordur bu sebeplerden dolayı?
onu sıkıştırır bunaltırsan zaten olacağı varsa da olmaz çünkü şu anda sınav stresi yüzünden zaten yeterince bunalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?