• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

Mrymasil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
1
0
1
34
Merhaba
26 yaşında bir erkek çocuk annesiyim..
Uzun zamandır burda yazılanları takip ediyorum yeni üye oldum ve benimde danışmam gereken şeyler var ne yazık ki..
Eşimle aynı yaştayız. 5 yıllık evliliğimiz var bu süreçte eşimi bir kaç kez sanal alemde kadınlarla konuşurken yakaladım.
Çocuğum var dedim affettim ama düzeltemediğim bazı şeyler var. şuan hayatına karışmamı istemiyor, arkadaşları yanındayken onu aradığımda değişik bi tavır içine giriyor. arkadaşlarımla çıkıcam diyip çıkıyor ve aradığımda telefonumu açmıyor. gidicem dediğimde güle güle diyor. normalde bi sorun yok ama bi yere gideceği zaman bi arkadşıyla görüşeceği zaman veya nasıl anlatayım benim olumsuz bakacağım bi durum oldumu onu bana kabul ettirmek yerine bana resmen manevi şiddet uyguluyor. sevmiyor gibi davranıyor.
Bir kaç kez bana şiddette uyguladı bir yanım boşanmak istiyor bir yanım çocuğum için yuvamı yıkmamam ferektiğini söylüyor kimseye sıkıntımı anlatamıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin..

Son düzenleme:
sizin onu bırakamayacağınızı bildiği için bu kadar rahat bence.

Şu İlk bir yanınızın söylediğini kulak ardı etmeyin...

Merhaba
Uzun zamandır burda yazılanları takip ediyorum yeni üye oldum ve benimde danışmam gereken şeyler var ne yazık ki..
Eşimle aynı yaştayız. 5 yıllık evliliğimiz var bu süreçte eşimi bir kaç kez sanal alemde kadınlarla konuşurken yakaladım.
Çocuğum var dedim affettim ama düzeltemediğim bazı şeyler var. şuan hayatına karışmamı istemiyor, arkadaşları yanındayken onu aradığımda değişik bi tavır içine giriyor. arkadaşlarımla çıkıcam diyip çıkıyor ve aradığımda telefonumu açmıyor. gidicem dediğimde güle güle diyor. normalde bi sorun yok ama bi yere gideceği zaman bi arkadşıyla görüşeceği zaman veya nasıl anlatayım benim olumsuz bakacağım bi durum oldumu onu bana kabul ettirmek yerine bana resmen manevi şiddet uyguluyor. sevmiyor gibi davranıyor.
Bir kaç kez bana şiddette uyguladı bir yanım boşanmak istiyor bir yanım çocuğum için yuvamı yıkmamam ferektiğini söylüyor kimseye sıkıntımı anlatamıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin..

hangi yuva? şiddet barındıran yuva mı?

boşanın ki o çocuğunuzun psikolojisi (daha fazla) bozulmasın.
ve tabi size de yazık.

Aldatma var , şiddet var en kötüsü bunlar zaten çocuğunuz ne kadar mutlu olabilecek bu evlilik devam ederse. Buna göre karar verebilirsiniz.

Merhaba

çok özür dilerim ama
hiçbir kadının, eşinin bunca yaptığına çocuğu için katlandığına inanmıyorum
sizi sanal ortamda bile olsa aldatıyor, hayatına karıştırtmıyor, gideceğim diyorsunuz güle güle diyor, hem manevi hem fiziksel şiddet ve siz "çocuğum var" diyorsunuz...
bugün google'dan bile baksanız, çocukların bu tip ortamlarda yetişmesinin ne kadar sakıncalı olduğunu görürsünüz
bence siz ya bizi ya da kendinizi kandırıyorsunuz
seviyorum deyin, nasıl geri kazanırım deyin veya parası var, onun için istiyorum deyin anlarım
ama "çocuğum için" demeyin
inandırıcı olmuyor

Çocuğum etkilenmesin diye evliliğe devam ederseniz, eşinizin başka bir versiyonunu yetiştirirsiniz. Eğer sevgi de saygı da yoksa ne anlamı var evliliğin pek anlamıyorum açıkcası. Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa bir saniye daha durmayın derim.

Merhaba

Hem aldatma var hem şiddet.Evliliğinizin sürdürülebilir bir yanı yok.

Cesaretiniz yoksa üstelemeyin aksi halde yapmanız gereken merakını cezbetmek. Sizde ona haber vermeyin ulaşamasın bazı zamanlar o yokmuş gibi davranın sorarsa senin evliliğe duyduğun saygı kadar bende saygı duyucam deyin. Tabi bunları yapmaya uygun biriyse yani bazı adamların içinden paikopat çıkıyor öyle olma ihtimali varsa ki bunuda en iyi siz tahlil edersiniz o zaman biraz daha basit şeyleri ihmal ederek dikkat çekersimiz

evliliginizi ayakta tutacak hic bir sey kalmamiski cocuk olmayan evliligi surdurmek icin bir gerekçe degil surdurmemek icin bir gerekce bence cocugunu dusunmek bosanmamak degil onu saglikli bir ortamda yetistirmektir.

Evlilik kolay kurulmuyor,çocuk da evliliği kurtarır bi çocuk daha yapın iyisi mi?Psikolojik ve fiziksel şiddete katlanarak sağlıklı ve musmutlu çocuklar yetiştirin.
Ne yapman gerektiği belli de çocuğum için bahanesine sığınarak onu yapmayacaksın.

Back
X