slm kizlar bana yardim etmenizi temenni ediyorum 2ci tup bebek tedavisindeyim ve 4 tane dondurulmus transferim oldu yanliz ilk 3 gun vajinal kasinti ve uyku problemim oldu bugunde hem halsizlik uyku sivi seklinde akinti geliyor dr gitmneyi dusunuyorunmm ayaklarim halsizlikten kaldiramiyorunm uyusuk seklinde evet yardimmmmmmmmm
cnm bende de akıntı olmuştu sanırım kullandığım jeldendi. benimde ayaklarımda çok halsizlik vardı dizimden aşağısı tutmuyodu sanki sızlıyodu çokkk şükür benim sonuçum pozitif oldu inş.seninde öledir benimde dondurulmuştu ama benim ilk denememdi cnm inş.seninde bebeğin sana tutunuyodur o yüzden oluyodur bütün bunlar hayırlı sonuçlar alman dileğiyle ....
cnm bende de akıntı olmuştu sanırım kullandığım jeldendi. benimde ayaklarımda çok halsizlik vardı dizimden aşağısı tutmuyodu sanki sızlıyodu çokkk şükür benim sonuçum pozitif oldu inş.seninde öledir benimde dondurulmuştu ama benim ilk denememdi cnm inş.seninde bebeğin sana tutunuyodur o yüzden oluyodur bütün bunlar hayırlı sonuçlar alman dileğiyle ....
sabriya.....canım korma ya bunların hepsi oluyor......bugün benim ikinci günüm ve çok halsizim,başımda dönüyor.......o kaşıntı için ben günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum........orayı nemli tutma ......bugün benim ALLAHA şükür azaldı........ama istersen yinede dr.unu ara.....:1hug:
hemen telaşlanma canım ya.benimde transferimden sonra kaşıntım olmuştu,dr.sorduğumda transfer zamanında mikrop kapmışsındır normal demişti ve bir krem verdi.bana iyi geldi.akıntına gelince jel kullanıyormuşsun çok normal jel bitene kadar alış bence akıntıya.inşalllah olumlu sonuç alırsın canım.