• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım yuvam dağılıyor: (

Bu mal hirsi insanlari manyaklastiriyior. Ozellikle bu yasli varyemezler beter oluyor. Benim patron da yasli varyemez takimindan dusman basina evlerden irak. Adamin 5 sirketi var, 2si restoran; para vermemek icin muhasebeci tutmuyor. O restoranin 5-10 euroluk faturalarini tek tek kendi hesaplayip kaydini tutuyor artik gerisini siz dusunun,

Valla annen yine edepliymis, ben olsam 3 evin var zaten gelinin altinini popona mi sokacaksin kefenin cebi yok derdim
Derdim yani haketmis
KV de KP de siyirmis kafayi parayla.
Umarim tez zamanda morti olurlar siz de 3 evin 1.5ine konarsiniz

P
Sakın sakın altın maltın verme esinlede kesinlikle kötü olma iyi tutmaya çalış kaynananin evinede gitme madem açıkça söylemiş esin gitsn gitmesine kesinlkle karışma bire bir aynısını yaşadım careyi mesafe koymakta ve cok gelip gitmemekte buldum

Canım sürekli gün içinde beraberler bana karşı doldururlar artık ben gitmemekte kararliyim ama eminim onlar hesap sormaya evime gelecekler

Bundan sonra bu kadınla yalnız kalmak zorunda kalırsanız telefonunuzdan hemen video kaydı başlatın. Elinizde deliliniz olursa iftira atanın kim olduğunu gözüne sokarsınız.

Eşinize de "Annen seni boşatacağım diyip duruyor, başarmadan bırakmayacak sanırım" diyin. Ama bunu yaparken suçlayıcı olmayın, üzgün görünün.

Kızlar esim kızkardeşiyle ortak aynı isyerindeler anneleri de üst katlarında yani gün boyu beraberler ve eminim dolduracaklar ben nasıl bir yol izlemeliyim ve bunlar eminim bana yani evime hesap sormaya gelecekler ne demeliyim ??

Eşime dedim görüşmem artık yapma böyle diyorki yaşlı bugün varlar yarın yollar ıyide dedim bana söylenenler nolur kırgınlık olmasın diyor: (
Garantisi var mıymış?
Seni beni gömer senin kaynana :)
Huzursuzluk çıkaran onun anası
Kırgınlık olmasın diyorsa gitsin anasına lafını geçirsin seni saydırsın

Kızlar esim kızkardeşiyle ortak aynı isyerindeler anneleri de üst katlarında yani gün boyu beraberler ve eminim dolduracaklar ben nasıl bir yol izlemeliyim ve bunlar eminim bana yani evime hesap sormaya gelecekler ne demeliyim ??

Valla panpa kibarca 3 evin var, isyerin var gozunu toprak doyursun artik demenin bir yolunu bulmalisin.

Kadın altınları benden alma derdinde.esime kalsa annesi hasta alttan almak lazım kırgınlık olmasın arada ben kalıyorum diyor ıyide ben peki :KK43:
Ben de oyle algiladim valla o altinlari almadan rahat etmez ve rahat durmaz boyle bir kaynana.
Ihtiyaci olmadigi halde ustelik zoraki bir tavirla despotca tehdit ederek ille de vereceksine getiriyor yoksa sana vermem diyor.
Ben olsam vermem restine rest derim.
Kimse de seni yadirgayip yargilayamaz zaten bu durumda.

Bundan sonra bu kadınla yalnız kalmak zorunda kalırsanız telefonunuzdan hemen video kaydı başlatın. Elinizde deliliniz olursa iftira atanın kim olduğunu gözüne sokarsınız.

Eşinize de "Annen seni boşatacağım diyip duruyor, başarmadan bırakmayacak sanırım" diyin. Ama bunu yaparken suçlayıcı olmayın, üzgün görünün.
Canım sürekli söylediklerini inkar ediyor şimdi ben iftiracı yalancı gelinim anneme gelin kızınızı alın demis

Valla tek dileğim bu olayda inşAllah ben yanılırım ama siz o şehirden taşınmadığınız sürece bu kadın amacına ulaşır.

kendimi gördüm sende inan bile duruma benzer ama düzeldi eşimden arada kaldı Annem hasta hastanelik olur hep sustum ama biyerde susulmuyor inşallah düzelir eğer oğullarına değer veriyorsa bunu sen esinle tatlı bu dille anlat edin çözsün altinlarinida verme sakin eşinize tamm saygısızlık yapmayalım ama sacma değilmi altınları veremem önemli bu konuda değil varlilikli olduğu halde sen içini rahat tür esinlede arani bozma

Ben de oyle algiladim valla o altinlari almadan rahat etmez ve rahat durmaz boyle bir kaynana.
Ihtiyaci olmadigi halde ustelik zoraki bir tavirla despotca tehdit ederek ille de vereceksine getiriyor yoksa sana vermem diyor.
Ben olsam vermem restine rest derim.
Kimse de seni yadirgayip yargilayamaz zaten bu durumda.
Çok sıkıldım inan esimlede ilişkim bozuluyor çünkü bana yansiyansıtıyor: ( ayrılmam senden asla ama kırgınlık olmasın diyor ıyide ben napayim

Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.

Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi:KK43: En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor :KK43:

Eşim biraz anneci.Fakat yeri geldiginde beni de korur.

Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.

Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.
Buarada bu kadar ev var ama ben kiradayım kadın evlere kiracılar koymuş.

Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.

Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.

Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.

Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.

Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.

Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.

Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş

Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.

Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (

Biktim kızlar ben şimdi ne yapayım: ( Yemin ederim dedi üzerime yürüdü.
Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.

Nasıl bir yol izlemeliyim :KK43:

E iyi iste güzelim gidip gelme kapilarini da calma bayramda dahi esine de asla sorma nasillarmis diye evinde adlarini gecirme. Altınlarını asla ama asla verme.

Back
X