Yardım yuvam dağılıyor: (

Bu mal hirsi insanlari manyaklastiriyior. Ozellikle bu yasli varyemezler beter oluyor. Benim patron da yasli varyemez takimindan dusman basina evlerden irak. Adamin 5 sirketi var, 2si restoran; para vermemek icin muhasebeci tutmuyor. O restoranin 5-10 euroluk faturalarini tek tek kendi hesaplayip kaydini tutuyor artik gerisini siz dusunun,

Valla annen yine edepliymis, ben olsam 3 evin var zaten gelinin altinini popona mi sokacaksin kefenin cebi yok derdim
Derdim yani haketmis
KV de KP de siyirmis kafayi parayla.
Umarim tez zamanda morti olurlar siz de 3 evin 1.5ine konarsiniz

P

Canım sürekli gün içinde beraberler bana karşı doldururlar artık ben gitmemekte kararliyim ama eminim onlar hesap sormaya evime gelecekler

Bundan sonra bu kadınla yalnız kalmak zorunda kalırsanız telefonunuzdan hemen video kaydı başlatın. Elinizde deliliniz olursa iftira atanın kim olduğunu gözüne sokarsınız.

Eşinize de "Annen seni boşatacağım diyip duruyor, başarmadan bırakmayacak sanırım" diyin. Ama bunu yaparken suçlayıcı olmayın, üzgün görünün.

Kızlar esim kızkardeşiyle ortak aynı isyerindeler anneleri de üst katlarında yani gün boyu beraberler ve eminim dolduracaklar ben nasıl bir yol izlemeliyim ve bunlar eminim bana yani evime hesap sormaya gelecekler ne demeliyim ??

Eşime dedim görüşmem artık yapma böyle diyorki yaşlı bugün varlar yarın yollar ıyide dedim bana söylenenler nolur kırgınlık olmasın diyor: (
Garantisi var mıymış?
Seni beni gömer senin kaynana :)
Huzursuzluk çıkaran onun anası
Kırgınlık olmasın diyorsa gitsin anasına lafını geçirsin seni saydırsın

Valla panpa kibarca 3 evin var, isyerin var gozunu toprak doyursun artik demenin bir yolunu bulmalisin.

Kadın altınları benden alma derdinde.esime kalsa annesi hasta alttan almak lazım kırgınlık olmasın arada ben kalıyorum diyor ıyide ben peki
Ben de oyle algiladim valla o altinlari almadan rahat etmez ve rahat durmaz boyle bir kaynana.
Ihtiyaci olmadigi halde ustelik zoraki bir tavirla despotca tehdit ederek ille de vereceksine getiriyor yoksa sana vermem diyor.
Ben olsam vermem restine rest derim.
Kimse de seni yadirgayip yargilayamaz zaten bu durumda.

Canım sürekli söylediklerini inkar ediyor şimdi ben iftiracı yalancı gelinim anneme gelin kızınızı alın demis

Valla tek dileğim bu olayda inşAllah ben yanılırım ama siz o şehirden taşınmadığınız sürece bu kadın amacına ulaşır.

kendimi gördüm sende inan bile duruma benzer ama düzeldi eşimden arada kaldı Annem hasta hastanelik olur hep sustum ama biyerde susulmuyor inşallah düzelir eğer oğullarına değer veriyorsa bunu sen esinle tatlı bu dille anlat edin çözsün altinlarinida verme sakin eşinize tamm saygısızlık yapmayalım ama sacma değilmi altınları veremem önemli bu konuda değil varlilikli olduğu halde sen içini rahat tür esinlede arani bozma

Çok sıkıldım inan esimlede ilişkim bozuluyor çünkü bana yansiyansıtıyor: ( ayrılmam senden asla ama kırgınlık olmasın diyor ıyide ben napayim

E iyi iste güzelim gidip gelme kapilarini da calma bayramda dahi esine de asla sorma nasillarmis diye evinde adlarini gecirme. Altınlarını asla ama asla verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…