- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Ne yapacağımı bilmiyorum çaresizlik hissi duyuyorum neden böyle hissediyorum onu da bilmiyorum bi çare buraya yazdım.Canım daha yüz yüze gerçekte gorusmedin
Ilk yüz yüze görüş.
Anlatmalı miyim peki artık ne olacaksa olsun diyorum pişman mı olurum anlatırsam annem karşı çıkacak yadirgayacak herkes biliyorum.Farklı kulvardasınız...
Annen öyle düşünecek kesinlikle...
Yok ama az kaldıYüz yüze görüştünüz mü?
Çok çaresiz hissediyorumZor is bence haberin olsun. Fabrikada calismasi sorun degil, ama kalifiye elemansa sorun degil, yoksa isini kaybetmesi cok olasi... Ben olsam sorun ederdim yani, her anne baba da eder haberin olsun.
önce tanışmalısınız .ya birbirinizi begenmezseniz.Yok ama az kaldı
Tabi ki anlatma biz seni istemeye geliyoruz diyene kadar tut ağzını ya ayrılırsanız? Şimdi sana imkansız geliyor ama bu hayat her şey olabilir senin annen de olsa onun karşısında duruşun olmalı ki güven ver şimdi söyle yarın ayrıl sonra başkası sonra onunla ayrıl olmaz böyle biraz sakin kalınGünaydın herkese iyi günler ...
Benim 19 aydır tanışıp konuştuğum, anlaştiğim sevdiğim ilişkim olan biri var. Ben 1993 doğumluyum, o 91. Askerliğini yapmadı. Planimiza göre tam 24 ay sonra tüm engeller aşılmış olacak. Şöyle bir durum var. Biz internetten tanıştık. Ama şu an birbirimizi çok seviyoruz. Yani o bana iyi geliyor ben ona. Birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Ben kamuda sözleşmeli çalışıyorum. O fabrikada. Anneme anlatmak istiyorum artık. Her telefon açtığımda anlatmamak için onu kendimi zor tutuyorum. Annem onun memur olmamasına , askerliğini daha yapmamış olmasına , uzak şehirde olmasına sorun eder bunlari, istemez diye de korkuyorum. Sevdiğim kişi diyor ki daha anlatma ben sana anlatacağin zamanı söylücem vakti gelince şimdi çok erken diyor. Ama ben artık dayanamıyorum bilsin istiyorum. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem gerekir ? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim yorum yaparsanız da ayrı teşekkür ederim.
Görüşün zaman geçirin. Ondan sonra bakarsiniz. Yüz yüze görüşene kadar uzaktan görüşmenin çok da bir önemi yok.Yok ama az kaldı
Annem karşı çikacaksa görüşmek doğru olur mu o zaman daha çok bağlanır hiç kopamazsamGörüşün zaman geçirin. Ondan sonra bakarsiniz. Yüz yüze görüşene kadar uzaktan görüşmenin çok da bir önemi yok.
Ama siz daha hiç yüz yuze gorusmemissiniz. O çok farklı bir şey. Belki uyumlu olmayacaksınız begenmeyeceksiniz.Annem karşı çikacaksa görüşmek doğru olur mu o zaman daha çok bağlanır hiç kopamazsam
Yüzünü bile görmediğiniz bi adama aşık olacak kadar ne yaşadınız Allah aşkına? Hayatınızda ne eksik ki onu bu şekilde doldurmaya razısınız?Yok ama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?