Yardim

Yok ama az kaldı
Yüz yüze görüşmediyseniz ne evliliği ne anneye anlatması acaba . Yüz yüz görünce belki hareketleri hoşuna gitmeyecek oturmasını kalkmasını , doğru düzgün yemek yemesini bilmiyorsa , ağzını şapırdatıyorsa, kişisel bakımlarını yapmıyorsa vs vs bu liste uzayıp gider o zaman ne yapacaksın acaba daha önce görmediğin adamla nasıl evlilik düşünüyorsun merak ettim . Evliliği oyuncak zannediyorsunuz herhalde

19 ay yüzyüze görüşmeden nasıl dayandı iz sorması ayıp? Hayır dünyanın en saçma olayı ya 19 ay diyorsunuz. Siz bu adam tanimiyosuniz ki annenize soyleyesiniz.

Daha yüzyüze görmediğiniz adamı ne diye annenize söyleyeceksiniz?
19 aydır konuşuyorsunuz ve hiç görmediniz. Bu adam neden çıkıp yaşadığınız şehre gelmedi ya da siz neden gitmediniz hiç bu kadar uzun sürede. Insan bir merak eder yahu.
Valla ben anlamadm hic yüz yüze görüşmediğiniz biriyle evlilik hayalleri kurmayı. Daha doğru düzgün tanımadan etmeden. En basitinden buluştunuz diyelim ve adam çok pinti ( burada sevgilisinin cimriliginden yakınan ve ayrılmayı düşünen bi kadının konusunu okudum az önce) çıktı böyle bi adamla bi ömür geçirmek istermiydiniz? Acele etmeyin

Yani senin görmediğin adamı daha nasıl annene anlatacaksın boyunu huyunu suyunu biliyormusun annene ne anlatacaksın Allah aşkına.. ayrıca belki adam evli nişanlı falan önce bi yüzzünü gör.. iki yıl daha görüşmeyin direkt gerdek gecesinde görsün yüzünü.

2 ay kadar önce de Yorum yapmıştım .
Sizin ilişki böyle uzaktan bir 3 yıl kadar yine devam eder. Cidden şaka gibisiniz ya.

Sanki her şey tam da bir annenize anlatma olayı kalmış. Bir de 24 ay sonrasının hesapları yapılmış daha görüşmeden. Şaka mı yapıyorsunuz Allah aşkına?

O zaman ne yapmalıyım çok çarezim evet benim hayatımda çok büyük bir boşluk vardı o boşluğu o doldurdu. Ama artık böyle bu şekilde dayanamıyorum. Çok çaresiz ve karamsar hissediyorum.

Dayanamıyorum diyip duruyorsun. Neye dayanamıyorsun? Annen bilince ne değişecek? Daha çok sorun olacak sadece. Hiç mantıklı davranmıyorsun.

Bak internet olmasına lafım yok benim akrabalarımdan öyle evlenen oldu ve gerçekten mutlular.
Gel gelelim ki siz yaşınıza göre davranmıyorsunuz.
Bu kadar zaman görüşmemek ne demek.
Önce bir tanış. Herşey uzaktan konuşmak gibi asla olmaz.

İşte ben de bayramda gelecek görüşürüm mü sizce

Terslemenize gerek yoktu benim neler yaşadığımı bilmeden yine de teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Terslememiş ki siz alıngansınız sanırım.
Görünce birşey olmayacak ki... aklınızdaki ile gerçek bir mi göreceksiniz. Kalbiniz pıt pıt edecek mi yoksa hüsran mı olcak bileceksiniz. Annenizi falan boşuna kuruntu ediyorsunuz. Önce bir görüşün sonra en az üç beş ay sık sık buluşun huyunu suyunu kendi ağzından değil de yaşayarak öğrenin. Farklı şehirlerdeyseniz yapacak birşey yok iki taraf da fedakarlık yapacak maddi manevi haftasonları git gel yapacaksınız. Evlenen böyle evleniyor yani. Artık görücü usulü denilen şey bile görüşülerek yapılıyor. Sizinki esas görücü usulü kalıyor. Görmediğiniz biri için gelecek planı yapmak ve bunu dert etmek çok yanlış.
Eğer bunları yapmazsanız çok üzülürsünüz.

Annenizi karıştırmadan bence ilk yüz yüze bir görüşün. Yukardaki arkadaş da çok güzel özetlemiş yani zaten 19 ay geçmiş ne kadar daha görüşmeden beraber olmayı planlıyorsunuz ki? Yok görüşmekten çekiniyorsanız 19 ay nasıl yazıştınız?

Hem alt tarafı bir görüşme ne olabilir ki bu kadar kafanızda büyütüyorsunuz? Yani bir iki çay içer muhabbet edersiniz en fazla. Bence asil sizin görüşme konusunda bu kadar kararsız olmanız tuhaf

İnternetten olması bence sorun değil . Bizde eşimle internette tanıştık .

Git bi yüz yüze görüş bakalım.
Ben eşimle internette konusurken öylesıne vakıt gçeirmek için konusuyordum .
İlk buluşmada vuruldum mesela

Sende tam terside olabılır.

Daha sizin yüz yüze tanışmadığınız bir adamı ailenize tanıtmanız açıkçası bana garip geldi... sosyal çevremizdeki insanları bile bu kadar kısa zamanda tanıyamıyorken sizin bu ilişkiden bu kadar emin olmanız bence duygusal boşluktan kaynaklı... öncelikle siz bir tanıyın da ailenize de tanıtırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…