Yardım

Hoşlandığın biri olursa adım at ne olacak? Ne kaybedersin ki?

1. Orası da doğru ama dedim ya fiyakamı bozamam:cool:
2. Bana ilgi duyan biriyle olmak istiyorum. Bundan sonra birlikte olucam kişinin beni çok sevmesi, bana ayılıp bayılması benim için önemli çünkü daha önce beni hiç sevmemiş birine takıldım sonucu felaket oldu. O yüzden bana ilgisini göstermeyen bir erkek asla ilgimi çekmiyor.

3. Hoşlandığım biri yok mesele de o zaten yani aday adayı bile yok vahada yaşıyor gibiyim:olamaz: Yani hoşlandığı biri olunca tabi ki insan bir noktaya kadar çabalıyor bir şeyler yapıyor ama arkadaşımda da bende de o da yok mesele de o zaten yoksa kim gider hırlı mı hırsız mı belli olmayan insanların olduğu bir yere fotoğrafını koyar üstüne de para verir... Üstüne insan tanımadığı görmediği biriyle yazışarak kanlı canlı biriyle yaptığı flörtün tadını asla alamaz. Benden 1 yaş büyük artık evlenmek yuva sahibi olmak istiyor sanırım bana söylemese de çok dert ediniyor. Ben de dert ediniyorum ama o noktaya daha gelmedim:KK19:
Senin fiyakanı yerim :KK19:
Ne biçim bir yerde yaşıyorsun ki,bir tane düzgün adam çıkmıyor karşına.
Tabiki hepimiz yanlış insanlarla karşılaştık ama sizin durum biraz daha karışık sanırım.
Evden işe,işten eve bir hayat yaşanıyor,demek ki ve kimsenin vakti,enerjisi yok flörtlesmeye. Bak sen bile fiyakamı bozamam diyorsun ki,bence bu tarz biri değilsin,seni bile soğutmuşlar.

Senin fiyakanı yerim :KK19:
Ne biçim bir yerde yaşıyorsun ki,bir tane düzgün adam çıkmıyor karşına.
Tabiki hepimiz yanlış insanlarla karşılaştık ama sizin durum biraz daha karışık sanırım.
Evden işe,işten eve bir hayat yaşanıyor,demek ki ve kimsenin vakti,enerjisi yok flörtlesmeye. Bak sen bile fiyakamı bozamam diyorsun ki,bence bu tarz biri değilsin,seni bile soğutmuşlar.

Valla panpa sorma geçende fal baktırdım:halay: falcı hatun dedi ki diğer insanların oluyor benim niye olmuyor kendini sorguluyorsun demiş...yani üstümde bir şanet var gibi resmen tüm arkadaşlarım iyi kötü biriyle tanıştı evlendi bile bir tek ben böyle garip bir hayat sürüyorum anlayamadım.

Valla panpa sorma geçende fal baktırdım:halay: falcı hatun dedi ki diğer insanların oluyor benim niye olmuyor kendini sorguluyorsun demiş...yani üstümde bir şanet var gibi resmen tüm arkadaşlarım iyi kötü biriyle tanıştı evlendi bile bir tek ben böyle garip bir hayat sürüyorum anlayamadım.
Valla bunu bilir bunu söylerim ,neye takıntı yapar,olmuyor dersem o olmuyor. Ne zaman ki akışına bırakıp kafamdan atıyorum o zaman oluyor.
Biraz akışına bırakmak lazım. Olmuyor olmuyor dememek gerek. Olumsuzu çağırmamalı bu kadar.

Valla basit düşünmek lazım. Öyle çok güzel olduğu içindir vs diye olduğunu sanmıyorum en çirkin en çaresiz erkek bile güzel kız istiyor. Benim aklıma gelen ihtimaller

1-Kız güzel değil ( Ama buna da çok ihtimal vermiyorum emin olamadım, ne kadar çirkin olabilir, internetten sevgili arayan erkek standartlarını düşürmüştür zaten 10 üzerinden 5-6lık bir kıza razıdır)

2- Site paralıymış bot'larla dolu olabilir, yüksek ihtimal bu.

3-İkiniz de şunu unutmayın sevgili aramayınca bulunuyor :)

Ahh ah güzeller bahtsız olurmuş ondan mı ki acaba? Ben de öyleyim :KK48::KK48:

Öhööm neyse şaka bi yana ben de bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorrum.
Her şeyin tam olur bir şey eksik olur ya, o eksiğin ne kadar üzerine gidersen o kadar senden uzaklaşıyor.

Herkes beklediğini bulur umarım siz de arkadaşınız da.Ve beklediğinize değer:KK51:

Valla basit düşünmek lazım. Öyle çok güzel olduğu içindir vs diye olduğunu sanmıyorum en çirkin en çaresiz erkek bile güzel kız istiyor. Benim aklıma gelen ihtimaller

1-Kız güzel değil ( Ama buna da çok ihtimal vermiyorum emin olamadım, ne kadar çirkin olabilir, internetten sevgili arayan erkek standartlarını düşürmüştür zaten 10 üzerinden 5-6lık bir kıza razıdır)

2- Site paralıymış bot'larla dolu olabilir, yüksek ihtimal bu.

3-İkiniz de şunu unutmayın sevgili aramayınca bulunuyor :)

1. Beğenenleri var panpa hem de hiçbiri kötü tipler değiller. Önceki mesajıma da yazdım fiziği düzgün spor salonuna benden çok gider, ikimiz de giyime kuşama para harcayıp sonra ay sonunda extreden bunalıma gireriz:sampiyon: Ben ona 5-6lık değil 8lik bir değil iki tane herif buldum adamlar beğendi bizimki beğenmedi hasba:olamaz:
Kıza sorayım size foto atayım olmazsa
Almanyada öyle bizdeki gibi güzel, bakımlı, giyinen kuşanan kadın yok zaten. 1 tişört 1 pantalon takılıyor kadınlar giyime para vermiyor bir de suratsızlar nedense. Muhabbet konuşma falan yok sosyal olarak brokoli kıvamındalar. Türk 5lik kız bile burda manken sayılıyor. Makyaj yapan kadın yok misal, etrafımda sadece ben varım. Makyaj bilmiyorlar bir de mesela highlighter nedir ne işe yarar bilen kadın bulamazsınız. Kuaföre para harcama yok, giysiye yok, zevksiz giysi ayakkabılar, burunda ağızda acaip yerlerde piercingler, boy boy dövmeler... böyle yani. Şunların yanında ben bir Naomi Campbellım:olamaz:

2. Bu Affinitas grubunun alt şirketleri bizim şirkete müşteri öyle bot yapacak bir teknoloji falan yok inanın:olamaz: Sadece mesajlaşma sistemleri çok sağlam

3. Valla panpa kendi adıma konuşayım geçtiğimiz 6 ay mesela ben kendimi sadece işe verdim başımı kaşıyacak vaktim yoktu ama cık:halay::KK12: Uğraşmayınca çaba göstermeyince olmuyor yani durum kendiliğinden iyi gitmeyince el atmak gerekiyor yani. Doğal şekilde olmayınca mecburen yapay, zorlama yollara başvuruyorsun.:KK12:

Son düzenleme:
Ahh ah güzeller bahtsız olurmuş ondan mı ki acaba? Ben de öyleyim :KK48::KK48:

Öhööm neyse şaka bi yana ben de bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorrum.
Her şeyin tam olur bir şey eksik olur ya, o eksiğin ne kadar üzerine gidersen o kadar senden uzaklaşıyor.

Herkes beklediğini bulur umarım siz de arkadaşınız da.Ve beklediğinize değer:KK51:

Ben iyi kötü her şeye fitim artık yalnız ölmek istemiyorum :olamaz:

1. Beğenenleri var panpa hem de hiçbiri kötü tipler değiller. Önceki mesajıma da yazdım fiziği düzgün spor salonuna benden çok gider, ikimiz de giyime kuşama para harcayıp sonra ay sonunda extreden bunalıma gireriz:sampiyon: Ben ona 5-6lık değil 8lik bir değil iki tane herif buldum adamlar beğendi bizimki beğenmedi hasba:olamaz:
Kıza sorayım size foto atayım olmazsa
Almanyada öyle bizdeki gibi güzel, bakımlı, giyinen kuşanan kadın yok zaten. 1 tişört 1 pantalon takılıyor kadınlar giyime para vermiyor bir de suratsızlar nedense. Muhabbet konuşma falan yok sosyal olarak brokoli kıvamındalar. Türk 5lik kız bile burda manken sayılıyor. Makyaj yapan kadın yok misal, etrafımda sadece ben varım. Makyaj bilmiyorlar bir de mesela highlighter nedir ne işe yarar bilen kadın bulamazsınız. Kuaföre para harcama yok, giysiye yok, zevksiz giysi ayakkabılar, burunda ağızda acaip yerlerde piercingler, boy boy dövmeler... böyle yani. Şunların yanında ben bir Naomi Campbellım:olamaz:

2. Bu Affinitas grubunun alt şirketleri bizim şirkete müşteri öyle bot yapacak bir teknoloji falan yok inanın:olamaz: Sadece mesajlaşma sistemleri çok sağlam

3. Valla panpa kendi adıma konuşayım geçtiğimiz 6 ay mesela ben kendimi sadece işe verdim başımı kaşıyacak vaktim yoktu ama cık:halay::KK12: Uğraşmayınca çaba göstermeyince olmuyor yani durum kendiliğinden iyi gitmeyince el atmak gerekiyor yani. Doğal şekilde olmayınca mecburen yapay, zorlama yollara başvuruyorsun.:KK12:

Cherry'cim ben de yazdıklarından kız güzel değil elektriği almadım zaten pek.

2-Bot ihtimalini de elediysek tesadüftür, bazen üst üste denk gelebiliyor ya bana da çok oldu, herkesten ortalama üstü güzel olduğunu duyan ve çok erkeği etkilemiş bir kadın olarak, sap dönemlerimde üst üste 3-4 erkeğe bizzat yürüyüp red yediğim oldu yani.

3-Artık ilişki yapmak bana başarı gibi geliyor açıkçası şaka bir yana, eskiler evlenmeye söz nişana derdi "ad koyma" diye, şimdi sevgililikten ad koyma diye bahsediyoruz. Erkekler iyice mokunu çıkardı kendini ağırdan satan taraf olmaya başladı, sevgili olmaya zor razı oluyor. Almanya'da bu daha da ağırdır. Hele de sen Türk'sün ovvv direk "vermez bu" imajı :) Takılmalık aramadığın da ortada olduğu için senin işin ondan zor bence orada.

Cherry'cim ben de yazdıklarından kız güzel değil elektriği almadım zaten pek.

2-Bot ihtimalini de elediysek tesadüftür, bazen üst üste denk gelebiliyor ya bana da çok oldu, herkesten ortalama üstü güzel olduğunu duyan ve çok erkeği etkilemiş bir kadın olarak, sap dönemlerimde üst üste 3-4 erkeğe bizzat yürüyüp red yediğim oldu yani.

3-Artık ilişki yapmak bana başarı gibi geliyor açıkçası şaka bir yana, eskiler evlenmeye söz nişana derdi "ad koyma" diye, şimdi sevgililikten ad koyma diye bahsediyoruz. Erkekler iyice mokunu çıkardı kendini ağırdan satan taraf olmaya başladı, sevgili olmaya zor razı oluyor. Almanya'da bu daha da ağırdır. Hele de sen Türk'sün ovvv direk "vermez bu" imajı :) Takılmalık aramadığın da ortada olduğu için senin işin ondan zor bence orada.

Bot işi bayağı zor çetrefilli bir iş panpa botu cidden üretebilen bir Microsoft Luis, IBM Watson bir de Google Duplex var. Gerisi fasa fiso yani bot üstüne onca powerpoint var şirketlerde ama üretilmiş bir şey yok. Bot işi kuru gürültü, gerçekten yapmış koçyiğitler de ortada:deli::deli:

Kaka emojisi yok muydu burda ondan koymak istiyorum şu an:olamaz: Diğer konuya da yazdım erkekler takılmak isteyip sorumluluk almak istemiyor:KK51: Evlenmek gerçekten büyük bir başarı bu zamanda.

Arkadasinizda kendimi gordum
Temel aradigim ozelliklerin tam zittini buluyorum.
Bir tek bu konuda degil cogu konuda olmuyor.
Bu arada gorunusu normal olsun kel olsun ama sempatik olsun gobek olmasin yeter diyen biriyim.
İşin sırrı aramamakta bence. O arkadaşıma yaklaşan dürüst insanlarda oldu şans vermek istemedi. Değişik tiplere de adam ederim belki diye denemek istedi. Kimseyi adam etmemeli. Dediğiniz gibi mükemmeli ararken geçen ömür varken kel bile olsa sempatik ve dürüst adamlar kazanmalı artık.

Falci da tam çakal. "He tabi canim benim bunu sorguladigimi gordun falda degil mi" deseydin. :KK53:Zayif noktalari iyi biliyor bunlar.

İşin sırrı aramamakta bence. O arkadaşıma yaklaşan dürüst insanlarda oldu şans vermek istemedi. Değişik tiplere de adam ederim belki diye denemek istedi. Kimseyi adam etmemeli. Dediğiniz gibi mükemmeli ararken geçen ömür varken kel bile olsa sempatik ve dürüst adamlar kazanmalı artık.

Kadınlar ite çakala prim veriyor efendi adamlar harcanıyor ne yazık ki

Vallahi yerli Türk insanına böyle siteler ters ve tehlikeli yurtdışı için normal
Zaten çoğunluk evlenmek istemiyor
Vücudu çıtır olsun yeterli geliyor o erkeklere çoğunluk boşanıyor zaten

Sevgili forum üyeleri,
Burda yaşayan Türk bir kız arkadaşım var. Kendisi bana sordu ben de bir cevap bulamayınca sizlere sormaya karar verdim

Malum ikimiz de sevgilisiz olunca:confused: aşk hayatımızı konuşuyoruz birbirimizi gördükçe Neşeli, sempatik bir kız konuştuğumuzda hep gülüp eğleniyorum yani öyle diyeyim. Burda bir okulda doktora yapıyor.

Şimdi bu canımcım bir online sevgili bulma sitesine kaydolumuş (hangisi tam bilmiyorum) ama Tindervari bir şey değil daha ciddi bakınanların olduğu bir site dedi bana. Bana dedi ki biraz konuştuktan sonra karşı tarafın resimlerini görmesine izin veriyormuş, ondan sonra da karşı taraflar hemen teşekkür edip daha fazla ilgilenmiyorum şeklinde mesaj gönderiyormuş.

Resimlere baktım normal telefonla çekilmiş resimler, birinde köpeğiyle poz vermiş, birinde bayağı güzel bir elbise giymiş. Kız da hoş bir kız, fiziği, saçları cildi falan güzel yani. Bilemedim açıkçası yani bence beğenilmeyecek bir kız değil. Bana söylediğine göre bu başına en az 10kez gelmiş ve duruma çok bozulmuş. Benim bu online site vb işlerde hiçbir deneyimim yok o yüzden burda fikri tecrübesi olanlar varsa öğrenmek istedim. Durumu çözemedim yani. Kıza sorup pazartesi resim de atabilirim yüzünü karalayarak. Fikir verecek herkese teşekkür ederim.
Cherrycim sen tindervari değil diyorsun da kullanıcıların öyle bir beklentisi var bence, hanım hanımcık tip görünce beklentiyi karşılamıyor malum.
Biraz vahşi poz koysun işin rengi değişir gibime geliyor

Vallahi yerli Türk insanına böyle siteler ters ve tehlikeli yurtdışı için normal
Zaten çoğunluk evlenmek istemiyor
Vücudu çıtır olsun yeterli geliyor o erkeklere çoğunluk boşanıyor zaten

Yani kimse evlenmek istemiyor doğru
Evelenenler de 45ten sonra boşanıyorgibi bir gözlemim var
Bir dünya boşanmış kadın/erkek var ortayaşlı

Back
X