Yardım

Yani kankacim, sevgilisi iliskisi evliligi olan her kadinin mi seksapelitesi yuksek sanki? Acikcasi bilemedim yani durumu.

Yok öyle değilde,
Sadece seksi hatunlar evlenebilir diye birşey yok tabiki

Ama bu tarz sitelerde öncelikler çok farklı olabiliyor...

Ben öyle sitelere güvenmiyorum .çok yakışıklı olan adam dışardan zaten istediği kızı bulur .ordaki amaç tek gecelik ilişki yada adamların bir sorunu vardır da kendilerini ordan görücüye çıkarıyorlar gibi geliyor hep bana :) ya kızları kaçırıp kesiyorlarsa :) ya grinin 50 tonunu tekrar çekiyorlarsa :) ya haremlerine katiyorlarsa :) Ayyy ben korkarım .. geçen bir konu vardı ,resit olmayan bir çocuk kadının birinin numarasını bulmuş efendim ol mu ne diyordu :) sapkın sapkın insanlar var .gitsin bı kafede gözüne kestirdiği birine kahve ismarlasin daha iyi :)

Katılıyorum

Fotoğraf önemli değil Zaten her halükarda skype ,whatsapp vs var malum.Yazdıklarından etkilenen platform üzerinden konuşmaya devam etmek istemez direk bir yerlere ekler yazar çizer görmek ister :) Kız kardeşim dediğim Kazakh arkadaşım bir sitede tanıştı 40 küsür yaşlarındaydı o sıralar Roma'da buluştular ,Taiwanda birbirlerini tanıdılar Avusturalya'da evlendiler :)
Dünyanın en fakir ama en iyi adamını buldum hepsi bir arada olanına rastlamadım ama çok mutluyum der hep :)

Arkadaşınız sitenin daha ciddi ilişkiler için olduğunu düşünmüş ama bence öyle değil. Normal bir adam ciddi ilişki istediği kızı öyle sitelerde aramaz. Tabii internette tanışıp evlenenler var ama tesadüfen tanışmak ayrı, ciddi ciddi bir siteden arayışa girmek ayrı.

Arkadaşınız hanım hanımcık bir tipteyse erkekler ondan vazgeçiyor olabilirler. Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım. Konuştuğu kişiler yabancıysa "Türk kızıyla cinselliğin olduğu bir ilişki yaşayamam" diye düşünüp hanım hanımcık görünüşünün de etkisiyle vazgeçiyorlardır belki.

Siteden sevgili aramak cok mantikli bir is degil. Tanistik evlendik diyen olsa da...
Hani sevgili olsa bile ilerisini dusunmezdim ben olsam. Site “ciddiyetli” olsa da icerdeki insanlarin oyle olma garantisi yok sonucta.
Belki de oyuzden kaciyorlardir.

Internet ortaminda tanismaya karsi degilim. Bende esimle internet uzerinde tanismistim ama o tarz sevgili bulma, evlilik tarzi yerlerden tanismadik. O sitelerde dolanan biriyle evlenmezdim heralde.

Ben de acikcasi o tip bir sitede dolanan bir adami ciddiye almam.
Ama internette tanisalim mi seklinde sosyal medyadan mesaj atan yazan adami da ciddye almam, o ayri. Ikisi de bana ayni derecede itici geliyor.

Benim buldugum sevgili adayini da begenmedi haspa

Ne yapicaz peki yaratici fikirleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…