- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Aman ha zaten öyle olmayın ben latife yaptım. Hem yapacak olsa bile gerçeği görmek için yapsın dedim öyle bir ilişkiye başlamasın elbetteValla panpa ikimiz de ciddi iliski arayan duzgun kiz tarafindaniz. Yani oyle dudak buzme falan cık
Seksapalitesi düşükse
Aman ha zaten öyle olmayın ben latife yaptım. Hem yapacak olsa bile gerçeği görmek için yapsın dedim öyle bir ilişkiye başlamasın elbette
Ücretli bir site mi ?. Öyleyse belki hepsi kurmacadir .
Yani kankacim, sevgilisi iliskisi evliligi olan her kadinin mi seksapelitesi yuksek sanki? Acikcasi bilemedim yani durumu.
Ben öyle sitelere güvenmiyorum .çok yakışıklı olan adam dışardan zaten istediği kızı bulur .ordaki amaç tek gecelik ilişki yada adamların bir sorunu vardır da kendilerini ordan görücüye çıkarıyorlar gibi geliyor hep bana :) ya kızları kaçırıp kesiyorlarsa :) ya grinin 50 tonunu tekrar çekiyorlarsa :) ya haremlerine katiyorlarsa :) Ayyy ben korkarım .. geçen bir konu vardı ,resit olmayan bir çocuk kadının birinin numarasını bulmuş efendim ol mu ne diyordu :) sapkın sapkın insanlar var .gitsin bı kafede gözüne kestirdiği birine kahve ismarlasin daha iyi :)
Anam n’oldu?
Arz talep meselesi bence.Beklediklerini bulamamışlar.
Katılıyorum
Evet, yanlis anlamadiysam ucretli bir site.
Arkadaşınız sitenin daha ciddi ilişkiler için olduğunu düşünmüş ama bence öyle değil. Normal bir adam ciddi ilişki istediği kızı öyle sitelerde aramaz. Tabii internette tanışıp evlenenler var ama tesadüfen tanışmak ayrı, ciddi ciddi bir siteden arayışa girmek ayrı.
Arkadaşınız hanım hanımcık bir tipteyse erkekler ondan vazgeçiyor olabilirler. Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım. Konuştuğu kişiler yabancıysa "Türk kızıyla cinselliğin olduğu bir ilişki yaşayamam" diye düşünüp hanım hanımcık görünüşünün de etkisiyle vazgeçiyorlardır belki.
Siteden sevgili aramak cok mantikli bir is degil. Tanistik evlendik diyen olsa da...
Hani sevgili olsa bile ilerisini dusunmezdim ben olsam. Site “ciddiyetli” olsa da icerdeki insanlarin oyle olma garantisi yok sonucta.
Belki de oyuzden kaciyorlardir.
Internet ortaminda tanismaya karsi degilim. Bende esimle internet uzerinde tanismistim ama o tarz sevgili bulma, evlilik tarzi yerlerden tanismadik. O sitelerde dolanan biriyle evlenmezdim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?