Yardım

Oyle sitelerde genelde niyet belli oluyor.

Silikon buyuk goguslu ve dolgu dudakli dekolte giyen dudak buzen pozlar verseydi begenirlerdi.

Su paradoksu cozemiyorum kadinlar duygusallik ararken erkekler zevk ariyorlar zitlik olusuyor.

Fotoğraf koymasın bulunduğunuz ülkeyi yazsın profile.Kendisi seçsin selam versin .Çok fazla detay yazmamış ,Yen'i üye olmuş kişilerden olabilir bu seçim .Zaten fotoğrafı olmayan birine cevap veriyor, sohbet girişiminde bulunuyorsa sadece meraktan vakit geçsin diye girmiş işinde gücünde biri olma ihtimali daha fazla.Neden foto yok vs ile karşılaştığında görmesini istediğim kişiler görebilsin diye ,işim gereği fotoğraf koymadım vsvsvs diye hooop skype vs ye bağlayabilir mevzuyu :)

Valla bizimki selam tanisalim mi olmadi. Ortak hobimizle ilgili forumda herkes gibi soru cevap yaparken muhabbet bir ilerdi..... neyse

Benim fikrim, varsa hobisi soyle tutkunu oldugu, vazgecemem dedigi biseyler o dogrultuda kendi gibi insanlari bulsun aralarina girsin. Onlardan birinin O kisi olma ihtimali yuksek.
Herkes hobi edin bilmem ne yap vs diyor ama hobisi olmayip varmis gibi herhangi oylesine bir gruba, topluluga biriyle tanismak icin katilmasin tabi.

Giyinik fotoğraf beklemiyorlarsa ondandir.

Yani sohbet sitesi işte amaç belli değil mi?

Benim bulduğum sevgili adayı taaa liseden beri arkadaşım çok iyi bir çocuk efendi, kültürlü, kendini geliştirmiş...onu beğenmediği için hak etti

Buna yazılan başka bir Türk doktora öğrencisi var ama çocuk ciddi derecede ezik. Sosyal yönden ezik duruyor.

Okuldan biri var yabancı ama o da çocuk gibi, sorumluluğun Ssi yok bildiğimiz çocuk yani erkek değil çocuk.

Biri ezik, diğeri çocuk al birini vur ötekine yani

foto lazım foto

şahsi fikrim şu yönde, tinder vb. sitelerde erkekler seks kadınlarsa son çare sanaldan sevgili bulma umuduyla takılıyor. Silikonlu duck face ablalar prim yapıyor bu devirde

foto lazım foto

şahsi fikrim şu yönde, tinder vb. sitelerde erkekler seks kadınlarsa son çare sanaldan sevgili bulma umuduyla takılıyor. Silikonlu duck face ablalar prim yapıyor bu devirde

Valla panpacım aynen son çare modundayız
Etrafında geçer akçe kimse yok, bende o da yok ikimiz de vahada gibiyiz. Sosyal olarak çok sıkıcı bir ülkedeyiz ben basıp taşınıcam bizim kız da ne yaprsa yapar artık

Sizin liseli arkadaşı bir daha gözden geçirsin. Referans önemli.
Sanaldan reele transfer edin tekrar. Zamanına yazık.

Site zaten paralıymış, parasını kaptırmasın bence öyle yerlere.
Belki biliyorsunuzdur ama yabancı bir arkadaşım kaynaştırma gruplarından bahsetmişti. Oluşumun adını hatırlayamadım ama çok güvenilir olduğunu, hiç tanışmayan farklı milletten insanların buluşup farklı etkinlikler yaptığını anlatmıştı. Yemeğe gidiyorlardı, kültür ya da doğa gezileri düzenliyorlardı. Arkadaşım Amerikalıydı ama Türkiye'deyken buradaki etkinliklere de katılmış. Birçok ülkede çalışmaları var sanırım. Çok kişi yoktu Türkiye'deki etkinliklerde demişti. İçimden "Neden acabaaaa" demiştim Malum buralardaki güvenlik problemleri.
Bu tarz gruplara katılsanız birlikte? Ya da hobi grupları falan. Size de faydası olur belki

TR'de sosyalleşmek adına real hayatta pub story denen bir moda başladı. Sizin oralarda varsa araştırın bir o tarz mekanları

İnternationstan bahsediyor olabilir misiniz?

Valla panpacım ben iş kokteyli vb yerlere davetliyim ama cık yani ordakiler olmaz iş yaptığımız insanlar

Sporda biriyle tanıştım ama o da ciddi ilşki istemiyor takılmak istiyor

Patronun avukatı zaten ayrı bir hikaye ondan bir yol olmaz

Ortopedist bir herif vardı evlenmek genel olarak istemiyor hayatboyu birlikte yaşamak istiyor sanırsam?!

Bir tane de yönetici bir abi vardı o evlenmeye eyvallah ama çocuk istemiyor

İşyerinden tanıdığı sevdiği bir iş arkadaşı anneme çocuklar tanışsın demiş, annem de olur demiş. Kadın sonra gelirimi duyunca geri olmuş Yani annem mesleğimi söylemiş zaten gayet kazançlı bir meslek benimki teyze niye şoke olmuş anlayamadım

0a 0 elde var 0modundayım

Son düzenleme:
İslâmî evlilik siteleri de dahil bu şekilde bir platformda tanışıp da ilişkisi olan, evlenen görmedim. Oradaki adamın amacı bellidir. CINSELLİK. Aynı şekilde kadınlarınki de ARAYIŞTIR. Bence arkadaşınız bu yoldan vazgeçsin. Belli ki kendisi oraya uygun biri değil. Söz konusu konuşmalar sahte de olabilir tabii. Ücretli imiş malum, kullanıcı çekmek için fotoğraf açtırıyoryordır. Sonrası da kesiliyordur ki bağımlı olmayın. Merak devam etsin.

Paralı olanlardan Parship ya da ElitePartner olabilir. Bu arada bu 2 şirket de bizim şirkete müşteri
Madem boyle bir seye karar verdi arkadasin resmini koysun ve sadece begenenler mesaj atsin.
Zaman kaybetmesin.
Parship zaten resmi para odemeyen uyelere gostermiyor.
Resmi koymadigi icin ilgilenmeyen daha ciddi insanlar da oluyordur illaki.

E ben gordum bi cok evlenen :) nolacak simdi sizin bu varsayiminiz? Dunyada sizin gordugunuzden baska insan yasamiyor mu?

Madem boyle bir seye karar verdi arkadasin resmini koysun ve sadece begenenler mesaj atsin.
Zaman kaybetmesin.
Parship zaten resmi para odemeyen uyelere gostermiyor.
Resmi koymadigi icin ilgilenmeyen daha ciddi insanlar da oluyordur illaki.

Panpacım şöyle ki zaten resimlerini koymuş ama ben de ekrandan başka konuştuğu adamların resmini gördüm buzluydu

Zannımca resimlerimi buna göster gibi bir tuş var tıklayınca karşındaki görüyor. İstemediğin insanlar fotolarını görmemiş oluyor böylelikle

Bizimki 3-5satır yazışmış sonra fotosunu göstermiş, ama fotoyu görenler görüşmek istemiyoruz demişler ve birden çok kez olmuş

Ben bu şekilde anladım. Elemanlar fotodan sonra geri olmuşlar.

O da bana fotolarını gösterdi kötü mü diye. Ben de yok dedim. Böyle işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…