- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Ben de acikcasi o tip bir sitede dolanan bir adami ciddiye almam.
Ama internette tanisalim mi seklinde sosyal medyadan mesaj atan yazan adami da ciddye almam, o ayri. Ikisi de bana ayni derecede itici geliyor.
Benim buldugum sevgili adayini da begenmedi haspa
Ne yapicaz peki yaratici fikirleri bekliyoruz
Giyinik fotoğraf beklemiyorlarsa ondandir.
Yani sohbet sitesi işte amaç belli değil mi?
foto lazım foto
şahsi fikrim şu yönde, tinder vb. sitelerde erkekler seks kadınlarsa son çare sanaldan sevgili bulma umuduyla takılıyor. Silikonlu duck face ablalar prim yapıyor bu devirde
Siteyi bilmeden yorum yapmak guc.
Sizin liseli arkadaşı bir daha gözden geçirsin. Referans önemli.Benim bulduğum sevgili adayı taaa liseden beri arkadaşım çok iyi bir çocuk efendi, kültürlü, kendini geliştirmiş...onu beğenmediği için hak etti
Buna yazılan başka bir Türk doktora öğrencisi var ama çocuk ciddi derecede ezik. Sosyal yönden ezik duruyor.
Okuldan biri var yabancı ama o da çocuk gibi, sorumluluğun Ssi yok bildiğimiz çocuk yani erkek değil çocuk.
Biri ezik, diğeri çocuk al birini vur ötekine yani
Ben de acikcasi o tip bir sitede dolanan bir adami ciddiye almam.
Ama internette tanisalim mi seklinde sosyal medyadan mesaj atan yazan adami da ciddye almam, o ayri. Ikisi de bana ayni derecede itici geliyor.
Benim buldugum sevgili adayini da begenmedi haspa
Ne yapicaz peki yaratici fikirleri bekliyoruz
TR'de sosyalleşmek adına real hayatta pub story denen bir moda başladı. Sizin oralarda varsa araştırın bir o tarz mekanlarıBenim bulduğum sevgili adayı taaa liseden beri arkadaşım çok iyi bir çocuk efendi, kültürlü, kendini geliştirmiş...onu beğenmediği için hak etti
Buna yazılan başka bir Türk doktora öğrencisi var ama çocuk ciddi derecede ezik. Sosyal yönden ezik duruyor.
Okuldan biri var yabancı ama o da çocuk gibi, sorumluluğun Ssi yok bildiğimiz çocuk yani erkek değil çocuk.
Biri ezik, diğeri çocuk al birini vur ötekine yani
Site zaten paralıymış, parasını kaptırmasın bence öyle yerlere.
Belki biliyorsunuzdur ama yabancı bir arkadaşım kaynaştırma gruplarından bahsetmişti. Oluşumun adını hatırlayamadım ama çok güvenilir olduğunu, hiç tanışmayan farklı milletten insanların buluşup farklı etkinlikler yaptığını anlatmıştı. Yemeğe gidiyorlardı, kültür ya da doğa gezileri düzenliyorlardı. Arkadaşım Amerikalıydı ama Türkiye'deyken buradaki etkinliklere de katılmış. Birçok ülkede çalışmaları var sanırım. Çok kişi yoktu Türkiye'deki etkinliklerde demişti. İçimden "Neden acabaaaa" demiştimMalum buralardaki güvenlik problemleri.
Bu tarz gruplara katılsanız birlikte? Ya da hobi grupları falan. Size de faydası olur belki
Bugun tatli resimlerine yarim saat baktim hicbirini begenmedim ya da cok begendim ama en sonunda klasik dondurmali milkshake aldim.
Miss sen bu mesajdaki ince noktayi anlarsin.
Madem boyle bir seye karar verdi arkadasin resmini koysun ve sadece begenenler mesaj atsin.Paralı olanlardan Parship ya da ElitePartner olabilir. Bu arada bu 2 şirket de bizim şirkete müşteri
E ben gordum bi cok evlenen :) nolacak simdi sizin bu varsayiminiz? Dunyada sizin gordugunuzden baska insan yasamiyor mu?İslâmî evlilik siteleri de dahil bu şekilde bir platformda tanışıp da ilişkisi olan, evlenen görmedim. Oradaki adamın amacı bellidir. CINSELLİK. Aynı şekilde kadınlarınki de ARAYIŞTIR. Bence arkadaşınız bu yoldan vazgeçsin. Belli ki kendisi oraya uygun biri değil. Söz konusu konuşmalar sahte de olabilir tabii. Ücretli imiş malum, kullanıcı çekmek için fotoğraf açtırıyoryordır. Sonrası da kesiliyordur ki bağımlı olmayın. Merak devam etsin.
Madem boyle bir seye karar verdi arkadasin resmini koysun ve sadece begenenler mesaj atsin.
Zaman kaybetmesin.
Parship zaten resmi para odemeyen uyelere gostermiyor.
Resmi koymadigi icin ilgilenmeyen daha ciddi insanlar da oluyordur illaki.
E ben gordum bi cok evlenen :) nolacak simdi sizin bu varsayiminiz? Dunyada sizin gordugunuzden baska insan yasamiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?