Yardım

Yok ki böyle bi model henüz üretilmedi, ya da varsa açıkgöz kadınlar basmıştır hemen nikahı şaka bi tarafa inşallah gönlünüze göre biri girer hayatınıza

Eeeee anneannem de cok ciddi bir kalp ameliyatindan sonra daha 1.nekahat gununde hemsire kizlara evli misin bekar mi diye sormaya baslamis Hic vakit kaybetmemis yani hic
Böyle teyzelere kızan çok ama,vallahi o da bir kabiliyet.Düğünde bir kadın tanımıştım,önce evli bekar kimler öğreniyor,filancanın oğlu da pek yakışıklı,pek akıllı diye konuya giriyordu:))
Kim ne maaş alıyor,kimin evi var biliyor,dengine getirmeye uğraşıyordu.Çok kişi varmış evlendirdiği,övünüyordu onlarlaBir kıza çatmış soruştururken,ben evliyim,çocuğum bile var demiş kız,bozulmuş görseeenNe bileyim ben,yüzüksüz gezilir mi diye trip attıkça bize şamata olmuştu

Benim aradigim karakter ozellikleri ayni ve ben de yalnizim olmuyor artik istemiyorum da umarim siz bulursunuz bu isler sans bence.

Benim ünide bir arkadaşım vardı. Hani deriz ya erkek olsam aşık olurdum aynen öyle bir kız. Ama gel görki kız bir türlü ciddi bakan erkek bulamıyordu. Hatta kıza birisi demiş senin kesin 5 10 tane konuştuğun vardır seni boş bırakmazlar hep düşünürdüm bu kadar güzel kız nasıl sevilmez nasıl yalnız kalır. Hala bekar bu arada.
Arkadaşın nasıl biri bilemiyorum cherry ama yurt dışında erkekler genelde takılmalık kullanıyorlar o siteleri. Ha Türklerde öyle de ne bileyim. Yollamasın ona buna fotoğraflar bence. Ek olarak böyle kızlar birde normal erkekleri beğenmiyor. Kaslı uzun boylu playboy erkeklerden hoşlanıyorlar. Sen bul senin önerdiklerini beğenmez. Yüksek garanti verebilirim :)

Buldum begenmedi zaten
Yok o kasli playboy vb kafasini gectik ikimiz de cok sukur artik kasli + egitimli + efendi erkek seviyoruz

Benim aradigim karakter ozellikleri ayni ve ben de yalnizim olmuyor artik istemiyorum da umarim siz bulursunuz bu isler sans bence.

Bence de bu islerin cogu sans katiliyorum. Sansla olmayinca bizimki de kendi basima yapmak istedi ne yapsin iste.

Son düzenleme:
Buldum begenmedi zaten
Yok o kasli playboy vb kafasini gectik ikimiz de cok sukur artik kasli + egitimli + efendi erkek seviyoruz
Bende çok uğraştım düzgün biri olsun sevip sevileyim. Sonra baktım olmuyor tümden herşeyden vazgeçtim ciddi ciddi yalnızlığı seçtim. Sonra birgün denize gittik eşimle tanıştım. Hani aramaya çıksam bulamazdım öyle biryer. Sanırım kader. Birde çok isteyince uzuyor gelmesi. Aynı şey iş hayatımda da oldu. Aman olmazsa olmazı beynime kabul ettirdiğim ay ek atama oldu atandım. Gündemde dahi yoktu. Biliyorum zor ama bazen akışına bırakmak lazım öok zorlayınca daha üzücü şeyler yaşanıyor bizzat onuda test ettim.

Resmen kendimi gördüm ya...
Ben kendimi hiç güzel bulmam ama kiminle tanışırsam tanışayım hep aldığım cevaplar şu şekilde oluyor;
-“sana şimdi 70 kişi yazıyordur”
- Fotoğraf koyuyorum hemen mesajda “kaç kişi yazdı söyle” diyorlar.
- Ben şimdi seninle sevgili olursam başım ağrır.
-Çok akıllısın o yüzden seninle evlenemem.

Ay utanmadan diyorlar bunları resmen. Öz güvensiz adamda ayrı bir mal oluyor.
26 yıllık hayatımda herşeyi gördüm ettim bir zahmet pasifler benden uzak olsun. Herşeye tahammül edebilirim ama pasif kişiliklere asla. Birde iki kelimeyi yan yana getiremeyenlere asla.

Arkadaşınızın takıldığı site tahminimce ücretli. Tinder kullansa daha iyiymiş. Eğlencelik takılmalık yardırsın ya bu sitelere zaten ciddi gözle bakılmaz.
Kızı da çok merak ettim bak şimdi. Fotoğrafını görsem seçenek alternatifler sunabilirdim.

Bak panpa buraya kadar gayet guzel okudum burayi yazmayaydin iyiydi
Resimci olduğumdan mıdır nedir soruyu okuyuncaya kadar kızı binbir çeşit şekle soktum mini etekli, uzun saçlı güzel vücutlu bebek yüzlü, alımlı endamlı figürler.
Yemin ederim beynimdeki şekli ressamlar görse utanır böyle bir figürü nasıl resmedemedik diye.
Ya bu siteyi kullanan doktora yapan arkadasının elinde dosyalar kağıtlar düşünmek isterdim ama düşünemedim orayı

Yok yahu mini etek yok

Etek var ama nasıl diyeyim fotoların birinde şık ve usturupluca bir elbise giymiş eteği de mini değil diz üstü ama elbise aşağıya doğru genişleyen tipten. Bende de benzer bir elbise var, boyundan düğmeli Mango Suit diyeyim. Üstüne de beyaz bir ceket giymiş.

Diğer fotosunda da süet tayt, koyu renkli bir ceket içine de açık renk gömlek giymiş boynunda da ipek fular vardı.

Bebek yüzlü değil bence ben de bebek yüzlü değilim zaten. Günlük makyajımda koyu fuşya renk ruj kullanırım mesela bebekten çok kadına benziyorum. O da göz makyajı yapar.

Cherrycim bu konuyu acan sen oldugun icin, kimse "o arkadas sen misin" yazmamis. Ama ben dayanamayacagim. O arkadas sensen soyle kiz. Yok sen degilsen de salla gitsin. Arkadasina kariyerine odaklanmasini soyle bence. En iyi tavsiye bu olur.

Cherrycim bu konuyu acan sen oldugun icin, kimse "o arkadas sen misin" yazmamis. Ama ben dayanamayacagim. O arkadas sensen soyle kiz. Yok sen degilsen de salla gitsin. Arkadasina kariyerine odaklanmasini soyle bence. En iyi tavsiye bu olur.

Yok yahu ben degilim ama ikimiz de benzer durumdayiz ve al birini vur otekineyiz
Tiplerimiz sac rengimiz falan benziyor ama o benden biraz daha uzunca.
Ben zaten ayrica bir umtsuz vakayim kendim icin konu acmistim galiba yalnizim diye hala da yalnizim bir ilerleme yok

Ama kuzum sen de bulunmaz hint kumasi ariyosun Tarif rttigin gibi bir erkegi orda nasil bulacaksin? Kendin diyorsun burdaki erkekler şöyle böyle diye. Anca yine ya Turk erkegi ya da Ortadogulu falan bulcaksin o zaman istedigin gibi. Ya da biraz alkol alarak karsi tarafin kusurlarini daha az gormeye calisacaksin

Arkadasinizda kendimi gordum
Temel aradigim ozelliklerin tam zittini buluyorum.
Bir tek bu konuda degil cogu konuda olmuyor.
Bu arada gorunusu normal olsun kel olsun ama sempatik olsun gobek olmasin yeter diyen biriyim.

Benim de aklıma sitede yazıştığı erkeklerin bot olma ihtimali geldi. Ne çok seksapelli fotoğraflar kullanıp ne dünya güzeli olup internetten gayet bir ton ilişki yaşayan hatta koca bulan tanıdıklarım var. Yaş ortalamaları da 30-40 üstü. Hala geçerli bir seçenek midir bilmiyorum ama zamanında s.. İle başlayan bilindik bir site vardı bu konuya yönelik, arkadaşınız bir orayı denesin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…