Başka suphelendiren davranışları da var elinden teli düşürmemesi benim.almamdan gerilmesi gibiDiger yazismaya neyise ama gecenin ortasında birde kiza hesap sormasi ne alaka. Tepkinizde haklısınız bana göre. Ayağını denk almiyor
Bence de koz sallamıyor aldatırsa hayatının hatasını yapar benintaniyor cunkuKadınlar yanılmaz evet ama sizinki şüphe durumunu geçmiş zaten bana göre aldatmayla eş değer bu . Büyük konuşmakta istemiyorum ama yüzüne dahi bakmazdım. Kız yüz verse demek ki daha neler yapacak .
Bence de koz sallamıyor aldatırsa hayatının hatasını yapar benintaniyor cunku
Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degilMadem 2 yıldır umrunuzda değil boşanın gitsin.
İkinizin de aşkı yaşamaya hakkı var. Boşanın rahatça yaşayın. Neden bu eziyet?
Benim ondan nefret ettiğim zamanlar oldu o zamanlar bana ilgisini gösteren kişiler oldu aldatmayı aklimdan bile geçirmedim. Erkeklerinki hem karnım doysun hem pastam dursunİğrençler sadece mide bulandırıyorlar
Kendilerine saygıları olmayan hiçlik sürüleri
Vala en aşağılık insan kategorisindedir aldatan insan
Maden mutlu değilsin boşan ne halt yersen ye
Bir dolmuşum sormayın
Takip edin olmadı kapıyı gösterin
Peki neden eşiniz umrunuzda değil? Demekki sevmiyorsunuz.Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil
Evet sevdiğim söylenemez daha çok alışkanlık sanırım ben abartmıyorum.degil mi ger şey ortadaPeki neden eşiniz umrunuzda değil? Demekki sevmiyorsunuz.
Ayrıca böyle bir şeyi hissettiğim an telefonu kırar yedirirdim ona.
Eski konularımda var ailesi yüzünden çok tartıştık araya soğukluk girdi2 yıldır neden umrunuzda değil eşiniz , o kısmı anlayamadım.Yani çocuk için mi bir aradasınız sadece?
Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil
Anladım.Eski konularınıza bakmadım ama hem umrumda değil diyorsunuz hem de kıskançlık yapıyorsunuz.Kıskanmakta ve sinir olmakta haklısınız.İnsan çıldırır ama bişeyleri düzeltmeye çalışsanız siz de eşiniz de.Madem emek var 10 yıllık diyorsunuz ve geçeci hevesler uğruna yıkılacak bir şey değil yazmışsınız.Gençliğinizi böyle şeylerle heba etmeseniz ve bir yerden düzeltmeye başlasanız siz de eşiniz de.Yoksa da çocuk filan diye bir kere geldiğiniz şu hayatı böyle geçirmeyin bence.Eski konularımda var ailesi yüzünden çok tartıştık araya soğukluk girdi
Aslında birkaç aydır iyidik acaba diyorum suçluluk duygusuyla mi bana iyi davraniyorAnladım.Eski konularınıza bakmadım ama hem umrumda değil diyorsunuz hem de kıskançlık yapıyorsunuz.Kıskanmakta ve sinir olmakta haklısınız.İnsan çıldırır ama bişeyleri düzeltmeye çalışsanız siz de eşiniz de.Madem emek var 10 yıllık diyorsunuz ve geçeci hevesler uğruna yıkılacak bir şey değil yazmışsınız.Gençliğinizi böyle şeylerle heba etmeseniz ve bir yerden düzeltmeye başlasanız siz de eşiniz de.Yoksa da çocuk filan diye bir kere geldiğiniz şu hayatı böyle geçirmeyin bence.
Ne diyim haklisinizAçık açık kızdan beklentisi var, öyle ki sizi bile umursamadan yazışıyor.
Ne emeği ne çocuğu umrumda olmaz görür görmez, ekran görüntü kopyasını alır kapıya koyardım.
Geçici heves deyip de kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz.
Kanıt var elinizde resmen.
Yaşamadım bu durumu o yüzden mi büyük konuşuyorum bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun, aldatılmayı kimse haketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?