Yardim

Evi tabii ki bana verecek beni bu hale soktu onunla bir de mal paylaşımı yapamam oturup benden sonra ona mi yedirsin bütün emeklerimi

2 Yıl çok uzun zaman bence neler yaşadığı bilinmez ama 2 yıl bu erkek ne yaptı,ya da neden 2 yıl bu adamı bekledi?Bence soruların cevabını kendine sorup öyle karar vermeli.
Eski konularımda var neler yaptığı temel sebep ailesinin akıl hastası gibi davranması ve kendisinin asla benim yanımda olmaması beni onlara ezdirmesi beni ondan soğuttu.Onlardan önce güzel bir ilişkimiz vardı.Ama her şeyi kabullenen ben bunu kabullenemiyorum bitirmek istiyorum

Ve ben bu adamı 10 yıldır ta iyorum nelerini affettim görmezden geldim bu artik son damlaydi

Allah yardımcın olsun.Eşinden ilgini keserek buna sen de zemin hazırlamış olabilirmisin?Çocuk için düşünürsek iyi bir baba ise ve kendini düzelteceğine inanıyorsan yuvanı yıkma derim
Evet ilgimi kestim çünkü beni ailesine ezdiriyordu onu her şeyine rağmen el üstünde tutacak değilim kadınlar bu kafada olduğu sürece daha cook aldtılıp oturur

Siz az bile yapmışsınız gece 2'de mesaj atmak nedir ya? Yok arkadaşım olmaz böyle herkes haddini bilecek ona göre davranacak

Yasadiklarimdan ve çevremdeki kadınların başlarına gelenlerinden dolayı tiksiniyorum erkeklerden. Bu aksam arkadaşlarım geldi sohbet ediyoruz birisi öyle birşey anlattı ki şok oldum. Eşiyle cinsel anlamda sorunlar yaşamış birkaç aydır. Adam sürekli isteksizlik var hastayım galiba vs dedikçe kadinda alttan alıp önemli değil seni çok seviyorum hasta da olsan yanındayım diyormus. Halbuki adamın yıllardır sevgilisi olduğunu öğrenmiş. Kadın da spora gideyim diyet yapayım kendime bakayım diye kendini kötü hisseder ken o şerefsiz ötesi şerefsiz adam başka kadınla gününü gün ediyormus

Tesekkur ederim bu ülkede kadınlar tecvuze uğruyor susuyor şiddet görüyor susuyor aldatiliyor susuyor bunların hiçbiri kadının suçu değil hemcinslerimin bile bu kafada olması beni korkutuyor
Kesinlikle hemfikiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…