Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil
Kızla ne kadar zamandır mesajlaştığını düşünüyorsunuz ki? Neden suçluluk duyuyor , size ailesi yüzünden yaptıkları için mi kızla mesajlaştığı için mi?Aslında birkaç aydır iyidik acaba diyorum suçluluk duygusuyla mi bana iyi davraniyor
Birkac gündür kızla mesajlastigi ve bir şeyler hissettiği içinKızla ne kadar zamandır mesajlaştığını düşünüyorsunuz ki? Neden suçluluk duyuyor , size ailesi yüzünden yaptıkları için mi kızla mesajlaştığı için mi?
Kızla birkaç gündür mesajlaşıyor yazmışsınız ama bir buçuk aydır iyiydik yazmışsınız.Öncesi de mi var yani? Karışık yazıyorsunuz.Eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız size saygısızlık yapmasına izin vermeyin bu şekilde.Boşanmıyorsunuz ancak onurunuzu çiğnetmeyin bu şekilde.Yanınızda şakır şukur başka bir kadına mesaj yazan insan...Çok kötü geldi , kusura bakmayın bir şeyler yapmanız lazım.Birkac gündür kızla mesajlastigi ve bir şeyler hissettiği için
Ben de bilemiyorum çünkü kız uzun zamandır var iş arkadaşı ben de tanıyorum arada görüşüyoruz işyerine uğradığım zaman ama duyguları uzun zamandır olabilir benim gördüğüm birkaç gündür measjlasiyorlarKızla birkaç gündür mesajlaşıyor yazmışsınız ama bir buçuk aydır iyiydik yazmışsınız.Öncesi de mi var yani? Karışık yazıyorsunuz.Eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız size saygısızlık yapmasına izin vermeyin bu şekilde.Boşanmıyorsunuz ancak onurunuzu çiğnetmeyin bu şekilde.Yanınızda şakır şukur başka bir kadına mesaj yazan insan...Çok kötü geldi , kusura bakmayın bir şeyler yapmanız lazım.
Ilerletsin ekmegime yağ sürer boşar onu tek kurssuz birakirim benim tek korkum bosanir bosanmaz beni doguya gonderirlerAdam arayış içinde bence,kıpraşmaya başlamış.Karşı taraftan yüz bulduğu an ilerletir olayı.Ne yanlış anlamasıymış.Gece gece mesaj atıp resmen tacize başlamış.Aynı şeyi siz yapsanız kendisi nasıl yorumlarmış.Bunu kendisine bir sorun bakalım.
Ayrılmayacaksanız bile onurunuzu çiğnetmeyin.Allah yardımcınız olsun.Ben de bilemiyorum çünkü kız uzun zamandır var iş arkadaşı ben de tanıyorum arada görüşüyoruz işyerine uğradığım zaman ama duyguları uzun zamandır olabilir benim gördüğüm birkaç gündür measjlasiyorlar
Neyi kastediyorsunuz ne yapayim meselaAyrılmayacaksanız bile onurunuzu çiğnetmeyin.Allah yardımcınız olsun.
Sizinle evliyken başka biriyle mesajlaşmamalı mesela.Engel olun ya da boşanın.Emek diyorsanız da kendini düzeltmesini sağlayın.Eşiniz sizi gözden çıkarmış gibi durmuyor hani siz biraz gitseniz o da size adım atacak gibi geldi bana.Duygusal boşlukta olduğundan kızla mesajlaşıyor olabilir.Yaralarınızı sarıp yolunuza devam edin boşanmayacaksanız.Neyi kastediyorsunuz ne yapayim mesela
Gerçekten çok zor bir kararmış son sozumu söyledim zaten bir daha mesajını görürsem biter diye kimse benim eşim yapmaz dememeliSizinle evliyken başka biriyle mesajlaşmamalı mesela.Engel olun ya da boşanın.Emek diyorsanız da kendini düzeltmesini sağlayın.Eşiniz sizi gözden çıkarmış gibi durmuyor hani siz biraz gitseniz o da size adım atacak gibi geldi bana.Duygusal boşlukta olduğundan kızla mesajlaşıyor olabilir.Yaralarınızı sarıp yolunuza devam edin boşanmayacaksanız.
Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil
Merhabalar,
Kızlar eşim birkaç gündür iş arkadaşıyla mesajlasiyor.Kizi tanıyorum iş yerine gittiğimde görüşürüm arada. kız sınava girecek durmadan ona şu ne bu ne diye soruyor kız da normal cevap veriyor sesimi çıkarmayıp beklemeye karar verdim.Okudugumu belli etmedim.Dun gece saat 2'de mesaj atmış kiza uyudun mu diye sonra kız cevap atmamış daha 13 dk önce instegramdaymissin görüyorsun cevap vermiyorsun falan yazmis kız da yok gormedim falan demiş.Simdi hepimiz biliyoruz gecenin vakti gelen uyudun mu mesajı ne demek bu saat oldu hala seni dusunuyorum demek.Sabah suratsız kalktım hala ona mesaj yazıyordu yanımda gördüm.Napiyorsun sen ya dedim kaç gündür sesimi çıkarmıyorum çekinmiyorsun da dedim.Naptim falan dedi.Normalde benim tarzım değildir karşıma alıp konuşmak eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırirdım su yaptigina ama artik seni buna deger gormuyorum dedim ilk ve son kez konusuyorum bir daha uyarmam dedim.Aklin başkasına kaydıysa kapi orada sana boşanma konusunda asla sıkıntı çıkarmam evi bana ver kimle ne halt yiyorsan ye dedim ama benimle evliyken beni aldatılan kadın konumuna düşürürsen senin de onun da hayatını söndürürüm dedim.Hicbir cevap veremedi tamam özür dilerim gereksiz kıskançlık yapiyorsun ortada bir şey yok dedi.Birkac saat sonra konu yine açıldı bana açıklama yapmaya çalışıyor yok iş için bir şey söyleyecekmiş ondan o saatte mesaj atmış resmen yalan düşünmüş yememi bekliyor.Bir daha ona herhangi bir sebepten mesaj atarsan son mesajin olur dedim bir de utanmadan benimle aynı masaya oturuyor bundan sonra iş yerinde onu gormek istemiyorum dedim.Kizlar kıskanç bir insan değilim kendisi son 2 yıldır umrumda da değil ama şu an aklının başkasında olduğunu belli ediyor resmen kadınlar yanilmaz bu konuda ne diyorsunuz?Siz ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?