Yardim

Aslında birkaç aydır iyidik acaba diyorum suçluluk duygusuyla mi bana iyi davraniyor
Kızla ne kadar zamandır mesajlaştığını düşünüyorsunuz ki? Neden suçluluk duyuyor , size ailesi yüzünden yaptıkları için mi kızla mesajlaştığı için mi?

Aklım almıyor birde yanınızda utanmadan yazıyor saygısız.Kadin cevap vermeyince görüyorum yazmıyorsun diyor gecenin 2 normal bi saatmi yazmaz yazmaz.Yazmadiysa üstelemezsin karşıdaki insanıda üsteliyor pişkin

Kızla ne kadar zamandır mesajlaştığını düşünüyorsunuz ki? Neden suçluluk duyuyor , size ailesi yüzünden yaptıkları için mi kızla mesajlaştığı için mi?
Birkac gündür kızla mesajlastigi ve bir şeyler hissettiği için

Birkac gündür kızla mesajlastigi ve bir şeyler hissettiği için
Kızla birkaç gündür mesajlaşıyor yazmışsınız ama bir buçuk aydır iyiydik yazmışsınız.Öncesi de mi var yani? Karışık yazıyorsunuz.Eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız size saygısızlık yapmasına izin vermeyin bu şekilde.Boşanmıyorsunuz ancak onurunuzu çiğnetmeyin bu şekilde.Yanınızda şakır şukur başka bir kadına mesaj yazan insan...Çok kötü geldi , kusura bakmayın bir şeyler yapmanız lazım.

Adam arayış içinde bence,kıpraşmaya başlamış.Karşı taraftan yüz bulduğu an ilerletir olayı.Ne yanlış anlamasıymış.Gece gece mesaj atıp resmen tacize başlamış.Aynı şeyi siz yapsanız kendisi nasıl yorumlarmış.Bunu kendisine bir sorun bakalım.

Ben de bilemiyorum çünkü kız uzun zamandır var iş arkadaşı ben de tanıyorum arada görüşüyoruz işyerine uğradığım zaman ama duyguları uzun zamandır olabilir benim gördüğüm birkaç gündür measjlasiyorlar

Ilerletsin ekmegime yağ sürer boşar onu tek kurssuz birakirim benim tek korkum bosanir bosanmaz beni doguya gonderirler

Ayrılmayacaksanız bile onurunuzu çiğnetmeyin.Allah yardımcınız olsun.

Neyi kastediyorsunuz ne yapayim mesela
Sizinle evliyken başka biriyle mesajlaşmamalı mesela.Engel olun ya da boşanın.Emek diyorsanız da kendini düzeltmesini sağlayın.Eşiniz sizi gözden çıkarmış gibi durmuyor hani siz biraz gitseniz o da size adım atacak gibi geldi bana.Duygusal boşlukta olduğundan kızla mesajlaşıyor olabilir.Yaralarınızı sarıp yolunuza devam edin boşanmayacaksanız.

Gerçekten çok zor bir kararmış son sozumu söyledim zaten bir daha mesajını görürsem biter diye kimse benim eşim yapmaz dememeli

Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil

Gercekten su an su durumda 10 yillik emegi mi dusunuyorsunuz? Ogretmensiniz. Paranizi kazaniyorsunuz. Ne diye umrunuzda olmayan bir adamla devam ediyorsunuz. Hele ki adam arsizligi bu kadar ele almisken. Resmen yaninizda msjlasiyor. Yani bu sadece bana mi mide bulandirici geliyor? Calismayip, bu pislik adamlarin eline bakmaya mecbur olup bosanmayan kadinlari anliyorum da sizin gibi olanlara benim aklim ermiyor. Cocugum var bahanesini de ben artik yemiyorum yani. Boyle bir ailede nasil bir cocuk buyutmeyi dusunuyorsunuz ki? Babasi annesini aldatiyor. Yine babasi annesinin umrunda bile degil. Aylarca kus kaliyorlar falan. Bu cocuk da bunun icin ilerde size tesekkur etmeyecek emin olun.

Sanırım 10 yıllık evlilik çocuk sadece sizin umurunuzda. Eşinizin öyle bir kaylesi yok. Bunu siz yapsaydınız ne tepki verirdi acaba ? Bazı şeyleri kadınlar hissediyor illa apacık görmek gerekmiyor. İşte o zaman daha zor durum.

Herşeyi anlarım eyvallah.
Ama gece 2 de mesaj atamaz nokta.
Biraz edep

Kizin duygusu var mi bilemem ama, adam esinin yaninda kizla takir takir mesajlasip , ustune kiza hesap soruyorsa hem de esinin yaninda hic cekinmeden gecici heves olmayabilir....

Cem Yılmaz'ın skeci geldı aklıma: - Uyudun mu ? Ben uyumadım da :)
İsin esprisi bir yana baştan önünü kesmekle iyi yaptınız sonrası daha kötü olabilirdi. Tabiki artnıyet var işin içinde.

Son 2 yıldır umurunuzda olmadığı için sanırım başkasının umrunda olmaya çalışıyor. Durum böyleyse istemediğiniz sonuçlar için önlemini alın. Gece 2 de yazması da normal degil, görüşmesi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…