yardım!!!

Dİlarem en güzel yorum buydu, bayıldım.:lepi::roflol::roflol::roflol:

ya nasıl öpmesine izin veriyosunuz diyorsunuz ama ben bu kadar ileri gidebileceğini düşünemedim aniden oldu zaten hemen geri çekildim

ya bn sizden yardım istiyorum çok ciddi bir mesele çünkü
sizse yeşilçama bağladınız olayı özellikle yardım dedim yani

akannehir bence sen çok film izlemişsin güzelim hiç inandırıcı gelmedi..

yok seni öpmüşte
yok onu başından atmak için ondan hoşlanan kızlarla ark olmaya çallışıomuşsunda
milletin işi gücü yok ayy şu şimşakçı çok şeker deyip sanamı anlatıo fisfisfis şaşırtıcı doğrusu :umursamaz:

bu kadar şikayetçiysen polise git
suç duyurusunda bulun
hatta bu suç duyurusu olayını önce yasal mercilere değilde
aile meclisinde dayına aç :bbo:

ya beğenilmek hoşuma gidiyor ilgi görmek tatmin edici bir duygu
bunu kendi yöntemlerimle halledeyim dayım işin girmeden kan çıkmadan diyorsan eğer :1ninca:
yemeğe davet et kolasına müsil koy ne bileyim yap bişiyler
yaratıcı kardeşim :1ninca:

yaa çok yüklenmişinzz ablalarım gelmştr yanına nbr falan die konusmaya başlamşt snra bırandada öpmştr olabılır yane kızcagz nie burda bıze film anlatsnki :S kafamçokkarıştı

inanmak zorunda değilsin.
zaten inandırmak gibi de bir derdim yok
ben buraya belki yardım edersiniz diye yazmıştım ama şimdi çok pişman oldum
ne diyeyim sizin de başınıza böyle bir durum gelirse ne kadar zor olduğunu anlarsınız
zaten zor durumdayım birde sizin yorumlarınızla uğraşmak istemiyorum hiç yardım iştememişim sayın ve konu kapansın
şimdiden teşekkürler

:roflol::roflol::roflol:

Hocam yaaaa.Koparttın beni öğlen öğlen...
Hele replik tam süperrrr..
Bir de şunu eklesek mi?...
Evinin kadını ,çocuklarımın anası olacaksın üleyyynn..Şraakkkk!!!.(Gri gözlü adam tokat atar)kaydirigubbakcemile3..

Canımmmm...Bizim başımıza böyle bişey gelmez..Zaten taciz eden biri varsa..Gecenin bir yarısında ıssız sahile cevval cevval gitmezdik..:jeyyar:

yaa çok yüklenmişinzz ablalarım gelmştr yanına nbr falan die konusmaya başlamşt snra bırandada öpmştr olabılır yane kızcagz nie burda bıze film anlatsnki :S kafamçokkarıştı

çok yüklenmek değil

davranışlarından rahatsız olunana bi adamın sohbet etmesine kim izin verirkötükedihüso

madem o kadar rahatsız olmuş muhabbet etmesine izin verdi diyelim öpecek kadar yakın niye durmuş

davranışların ve hatta bakışlarından rahatsız oldugum adamın yüzüne bakmam bile. ki konu sahibi o kadar dert yanmış ama yine de onu kendinden uzak tutmak için birşey yapmış görünmüyor delikafadulden

konu hakkında ona bir sürü tavsiyede bulunuldu ama birini denedi mi aceba:1ninca:

şikayetçi olmaktan ziyade biraz gönlü var gibi-tatlicadiarzu-

Yorum yaptığım konuya tekrar dönmek adetim değildir...İcap ediyormuş demek... Burda herkes "yardım isteyişinizi" ciddiye alsın veya almasın şikayetçi olmanızı tavsiye etti. "Gereğini yapın" dendi... İstediğiniz nasihat ya da öneriyse yazdıklarımızı tekrar, bu kez daha dikkatli okuyun... Sonrasında kendi "yardım talebinizi" okuyun... Dikkat buyurduğumuz yerleri renklendirdim... Şikayetinizle "reklamlar" birbirine karışmış. Alınganlık yapıp tepki gösteriyor fakat kendiniz tepki alıyorsunuz...Yine de madem rahatsızsınız konunun uzamasından, alıntı yaptığım mesajınızı silin ya da bu bölümleri eksiltin zira aylar sonra bile bu konuyu gören bizimkilerden farklı yorumlamayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…