Hafif de beyaz dizi tadı var zemuszemus
Kız uzun bacaklarıyla denize doğru giderken,yakışıklı ama bir o kadar da serseri fotoğrafçı,dayısının ne kadar nüfuzlu bir insan olmasına aldırmadan kızı hızla kolundan çekerek kendine çevirdi.Evet işte bir nefes kadar uzaktılar sadece.Kıza doğru alaycı bir bakış attı ve alaydan bükülen dudaklarını kızınkilere bastırdı.Kız ne kadar karşı gelse de, kolları adaleli ve güçlü bu yakışıklı erkeğe kendini bir an kaptırdı.Arkasından başını hızla çekerek adama tokadı yapıştırdı.Arkasını dönüp giderken adamın sesi geliyordu,benim olacaksın nıhahaaaa,benimmmm... -tatlicadiarzu-
ya nasıl öpmesine izin veriyosunuz diyorsunuz ama ben bu kadar ileri gidebileceğini düşünemedim aniden oldu zaten hemen geri çekildim
evet. ya bi çalışanın bu kadar ileri gideceğini nerden bilebilirim
akannehir bence sen çok film izlemişsin güzelim hiç inandırıcı gelmedi..
yok seni öpmüşte
yok onu başından atmak için ondan hoşlanan kızlarla ark olmaya çallışıomuşsunda
milletin işi gücü yok ayy şu şimşakçı çok şeker deyip sanamı anlatıo fisfisfis şaşırtıcı doğrusu :umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:Hafif de beyaz dizi tadı var zemuszemus
Kız uzun bacaklarıyla denize doğru giderken,yakışıklı ama bir o kadar da serseri fotoğrafçı,dayısının ne kadar nüfuzlu bir insan olmasına aldırmadan kızı hızla kolundan çekerek kendine çevirdi.Evet işte bir nefes kadar uzaktılar sadece.Kıza doğru alaycı bir bakış attı ve alaydan bükülen dudaklarını kızınkilere bastırdı.Kız ne kadar karşı gelse de, kolları adaleli ve güçlü bu yakışıklı erkeğe kendini bir an kaptırdı.Arkasından başını hızla çekerek adama tokadı yapıştırdı.Arkasını dönüp giderken adamın sesi geliyordu,benim olacaksın nıhahaaaa,benimmmm... -tatlicadiarzu-
inanmak zorunda değilsin.
zaten inandırmak gibi de bir derdim yok
ben buraya belki yardım edersiniz diye yazmıştım ama şimdi çok pişman oldum
ne diyeyim sizin de başınıza böyle bir durum gelirse ne kadar zor olduğunu anlarsınız
zaten zor durumdayım birde sizin yorumlarınızla uğraşmak istemiyorum hiç yardım iştememişim sayın ve konu kapansın
şimdiden teşekkürler
yaa çok yüklenmişinzz ablalarım gelmştr yanına nbr falan die konusmaya başlamşt snra bırandada öpmştr olabılır yane kızcagz nie burda bıze film anlatsnki :S kafamçokkarıştı
kızlar benim dayımın bir oteli var antalya da
bende turizm otelcilik okuduğum için bazı yazlar tatile bazı yazlar da staja gidiyorum.bu yaz tatile gittim
otele yeni bir fotoğrafçı gelmiş
işte kalan ailelerin fotoğraflarını çekiyor onlarla ilgileniyor.
ama fotoğrafçıdan çok rahatsız oldum nereye gitsem orda oluyor sürekli benimle uğraşıp duruyor.denize gidiyorum orda sürekli fotoğrafımı çekiyor havuzdada aynı şekilde.ya bi gece deniz kenarında yürüyordm gece bile yanıma geldi.
işte o gece beni öptü sonra seni seviyorum falan dedi ben şok oldum seni seviyorum demesi değil de beni öpmesine çok bozuldum bi tokat atıp gittim. ya benimle konuştuğunda tersliyorum ama hala etrafımda dolanıyor.bu durum artık çok sıktı.işin ilginç tarafı tatilcilerden birsürü fıstık gibi hatunların ondan hoşlandığını biliyorum.sürekli fotoğraf çektirenler onun hakkında konuşanları duyuyorum.istese onunla sevgili olmak isteyen birçok genç ,güzel bayanlar var orada.bir ara ona oradan sevgili yapayım beni unutsun dedim ondan hoşlanan bir kızla arkadaş oldum. kız ona duygularını açtığında onu reddetmiş.her tatil oraya gittiğim için bu duruma bi çare bulmalıyım artık.
onu başımdan atmak için ne yapmalıyım ??
tavsiyelerinizi bekliyorum.lütfen!!!! :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?