Yardım...

mEcHuLKaDiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Konuya hemen gircem kafafı çok karıştırdı. Kız kardeşim bana bir mail hesabı verdi araştırmam için eşi gizlice açmış. Araştırdım ve hiç uygun olmayan görüntülerle karşılarştım. (uygunsuz sitelere kayıt, tanımadıgım kız isimleri) falan.. Şimdi ne yapmam gerektigi konusunda kararsızım gerçekleri söyleyip söylememe konusunda.. söylemesem olmaz bir önlem alması gerekir. Söylesem çok tartışacaklar araları yeni düzeldi birsürü sorun atlattılar oooffff ne yapmalıyım.

canım mail adresinin sahibiyle konuş direk. nedir bu de. hesap sor ! baktın düzeldi tamam ama yok hala aynıysa cehennemin dibine kadar yolu var...

oncelıkle o sıtelere kayıt olduguna emınmısın ? bundan emın olmak lazım..
cunku o tıp maıller herkese gelıyor bana da geldıgı oluyor sankı oraya kayıtlıymıssın gıbı ıste nerelerdesın fılan gıbı baslıklar yada maıller su sıra gelmıyo ama onceden oluyordu..
esımınde maılınde gruyorum yabancı kız ısımlerı bılmem ne sıtesıne davet.. yanlıslık olmasın ?...

bana söylemek zorundasın gibi geliyor..söylememek kandırmaca olur böyle bir durumda.belliki bildiği birşeyler var bunu araştırıyor..şimdi olmasa başka zaman patlayacak bu olay...eşiyle direk konuşmanda bir yol olabilir sen karar ver ama sessiz kalıp sende iştirakçi olma derim ben...

Ne zaman kayit olmus, ne zaman acmis o gizli maili bi bak bakalim.
Maile girip hangi tarihte kayit oldugunu görebilirsin secenekler bölümünden.
Aralari bozukken acilmis ise, istemeyerekte olsa bosver diyecem.
Ama aralari iyiyken yaptigi birseyse saklama.
Allah korusun senin esin yapsa kardesinin senden saklamasini istermiydin.

kardeşinin yerine kendini koy,söylemesini istermiydin yoksa istemez miydin?
ben olsam karışmazdım.yuvaları yıkılırsa bu yüzden ya da kavga ederlerse,düşman kazanırsın kendine.
ben anlamadım başkalarına göster mail hesabını diyebilirsin mesela.

Allah korusun ama sen böyle birsey yasasan kardesinin sana söylemesini istemezmiydin?
Ben kendimi enayi yerine konulmus gibi hissederdim, Allah büyük söyletmesinde.
Kardesimde bu olaya tanik oluyor ve bana söylemiyor..
Üzülürdüm.Hemde cok.

eniştenin mail hesabına nasıl girdin peki şifresini mi kırdın?

ben mutlu mutlu aşk böceği şeklinde ortalıkta gezeceğim ama kardeşim herşeyden haberdar olacak.
mümkün değil istemezdim bunu.
istememeyi geç, yarın öbürgün kardeşimin bunu bilip bana söylemediğini öğrenirsem çok çok kızardım..

Mailin şifresini nasıl buldunuz anlamadım ama abuk subuk sitelerden bana da her daim böyle dangalak mailler gelir. Açmadan siler atarım. Belki öyle olmuş olabilir. İyice araştırmadan veya gerçekten o sitelere üye olup olmadığına emin olmadan kardeşinize bir şey söylemeyin.
Çünkü çok hassas konular bunlar.

bence şifreyi kardeşine ver o baksın. kendi görsün. sen yorum yapma.

gerçeği kardeşinizden saklamak ne kadar dürüstlük....

hem böyle şeylerin üstüne kurulan bi mutluluktan ne fayda gelir?

bence şifreyi kardeşine ver o baksın. kendi görsün. sen yorum yapma.

anladığım kadarıyla şifreyi kırman için maili kardeşin sana verdi, sende şifreyi kırdığına göre ver şifresini kendi karar versin kardeşin arkadaşın dediği gibi

önce gerçekten mail onamı ait onu kesin öğren sonrada uygun bir dille anlat kardeşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…