bana şiddet uyguladı ben ona nasıl sevdiğimi sölerim??
sureklı tartısmalaraınız oldugu ıcın bence ıkınız de gergın ve dolusunuz..kendımden bılıyorum boyle donemlerde hıc ama hıc saglıklı dusunemıyoruz malesef hatta ben boyle durumlarda hep burada dertlesıp fıkır alırım..sureklı tarısıp da boyle pat dıye duzelmıyor hersey..esının gercekten bosanmak ıstedıgını dusunmuyorum sınır anında soylenmıs bır sozdur..hepımız sınır anında bazen dusunmedıgımız seylerı soylerız...eger sızce evlılıgınızın bıtmesı ıcın cok onemlı bır neden yoksa sakınce konusmayı deneyın derım....eger sınırlıyse bu gece kafa dınlesın esın ve yarın sakın bır sekılde konusursun..bu arada neden kursa gıtmenı ıstememe sebebı olarak senden utandıgını dusunuyosun belı sadece bır kaskanclık meselesıdır..yanı baska tavırlarından mı boyle dusunuyosun...
aslında sana boyle akılverıyorum ama bende cok zor donemler gecırıyorum senın durumun gıbı sureklı tartısyoruz her gun abartmadan soyluyrum her gun kavga edıyoruzbende bunu nasıl duzeltebılırım dıye kara kara dusnuyorummm
bal gibide söylersin. böyle durumlarda ara bulucu olmazsa bir taraf ilişki kopuyor. eşimin çenesine dırdırına katlandım, sinirlendi sustum, bağırdı dinledim.. sonra sakinleşince gayet sakin bi tavırla yanına gidip seni seviyorum dedim ve akabinde özür dilerim dedi.. biz ara bulucu olmazsak erkek kaçar gider.. doğaları böyle.. kendilerinden ödün vermiyolar. ne yapalım? hepimiz boşanalım şendul olarak mı gezelim? bak saat kaç benim eşim hala daha arkadaşlarıyla sohbet ediyor. ama bu saate kadar 1 kere bile arayıp nerdesin demedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?