yardim

iytnsvg

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
6
0
6
Nevşehir
Selam arkadaslar ben 9 aydir evliyim hic korunmadik ama bebisimoz yok hala onereceginiz neler var iliski beslenme ot dua filan yardimci olurmusinuz evlendigimden beri 5,6 kere test yaptim ama yokk

soğan kürü uygula.. Bende hiç korunmamıştım ve hamile kalmıyordum,soğan kürünü yaptım Allah vesile kıldı hamile kaldım çok şükür..

Adetinin 7.günü başlıyorsun bu küre.. 1.5 su bardağı su kaynadıktan sonra bildiğimiz yemeklik soğanın kabuklarını soy ve 4 e böl,kaynayan suyun içine at.. 5dk kaynatıyorsun.. sonra ılımaya bırak.. ılıyınca aç karına içiyorsun..

bu kürü 15 gün uyguluyorsun
sabah akşam aç karına uygulayıp içiyorsun..
su asla çeşme suyu olmayacak.. satın alınan sudan yapacaksın..
belli aralıklarla da ilişkiniz olacak.. Yumurtlama tarihinizi hesaplayın o güne muhakkak ilişkiniz olsun..

(arkadaşıma önermiştim geçen hafta haberini aldım hamileymiş :) ) Allah hayrlısıyla nasib etsin..

canım bebek test yapma ile olacak bir şey değil.. yumurtlama tarihlerini bilmen lazım, kan değerlerine vücudunun durumuna bakılması lazım.. o bu kürleri denemeden önce bi doktora git ve vücudunun durumuna baktır. belki vücutta eksikliklerin var doktor ilaç verip tamamlayacak.. beslenmeni düzene sokacak..
benim anladığım kadarıyla daha çok yenisiniz ve öncelikle doktoruna git planlı ve sağlıklı bir bebek istiyorsan kontrollerini yaptır.. buna rağmen olmazsa kocakarı ilaçlarına yönelirsin..

Back
X