yardım

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
arkadaşlar eşimin kıskançlığı ve gereksiz gördüğüm için facebook kullanmayan ve hiç anlamayan bi kişiyim..akıllı tlf.aldığımda hesap oluşturduk yeni bi mail adresiyle ama nasıl olduğunu bile bilmiyorum hafta sonu tlf.msj geldi ömer faruk seni ekledi falan diye msj.gelmesini istemiyorsan durdur yazıp gönder yazıyordu..durdur yazdım ama msj facebooktan geldiği için gitmedi tabi msjım..şimdi nasıl kapatıcam ben bunu ayrıca eşim görürse ne kadar kullanmıyorum desemde inanmayacak ((bende olsam inanmam yani))
yardımlarınızı istiyorum..

ama böylede yaşanmaz ki.. hep diken üstünde gibi.. facebook mu kapatacan anlamadım.

ama böylede yaşanmaz ki.. hep diken üstünde gibi.. facebook mu kapatacan anlamadım.
valla bende anlamadım açık bi hesabım yokki ama nasıl kapatıcam..acaba bu normal maildenmi gircem bilemedim yaa..

telefonunda yüklü olan mail hesabi ile açtıysan facebookunu her şey mail olarak anında gelir tabiki. bildirimleri kapatabilirsin ama maillerin gelmesini engelleyemiyosun diye biliyorum ben

o facebboku kapatın. kullanmayacağınız bi mailden yeni hesap açın. o mailide telefonunuza yüklemeyin

Back
X