YARDIM !!!

Yengecburcu95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
240
148
103
Merhaba arkadaşlar, ben özel olan bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum. 3 yıldır bu işin içindeyim. Evliyim, eşimle kvdemin bize yaptiklari, aileme yaptıkları sebebiyle eşim annesinden, ailesinden gerçek anlamda tiskindi. Görüşmek istemiyor bende istemiyorum yaptıklarını anlatmaya kalkarsam epey uzuyacak ama gerçekten zor süreçler yaşadım. Şimdi kvdem okadar pislik bir insanki çalıştığım yeri öğrenmiş buraya gireli ( daha 1 ay oldu ) oraya geleceğim işyerinde kilerle konuşacağım seni nasıl alırlar ise, şizofren bu kız çocukları öldürür vs vs diyeceğim diyor bana. Tamam Kurucular vs beni herkes tanıyor nasıl biri olduğumu zaten biliyorlar ama kvdem okadar çingene bir yapısı varki bas bas bağırır eğer içeri alsakta almasakta , yani eşim de biliyor gelirse işten çıkarırlar diyorum napyim anne katılımı olayım diyor bende dedimki işime gelip böyle birşey yaparsa artık bu son olur dedim gidip savcılığa şikayette bulunacagim dedim. Bulunalim diyor. Yani ne yapacağımı şaşırdım işyerindekilere söylemeliyim? Kvdemle böyle böyle diye. Yoksa geldiğinde nasıl bir tavır almalıyım? Polisi vs arasam okulun adi karalanicak ya. Off Nefret ediyorum bu kadından :(

Evet ısyerınızdekılerı bılgılendırın
Kayınvalıdenız gelemez dıye dusunuyorum yanı argo tabırle yemez yanı kolay mı o kadar.
Am sız genede tedbır alın ısyerınızdekılerle durumu paylasın .

Evet ısyerınızdekılerı bılgılendırın
Kayınvalıdenız gelemez dıye dusunuyorum yanı argo tabırle yemez yanı kolay mı o kadar.
Am sız genede tedbır alın ısyerınızdekılerle durumu paylasın .

Aslında hiç paylaşmak istemiyorum sorunlu bir insan gibi bir profil çizmek istemiyorum ama inan okadar çirkef ki çingene gelir

Gelsin ki gelmez blöf yapmistir ne yapiyorsa yapsin sesini cikarma izle sadece. Seni bilen biliyor.

Aynı benim kv.
Ben en son yalandan bir sinir krizi geçirdim
Üstüne yürüdüm bıçakla yeter bulaşmayacaksınn bana artık diye.
Gözlerimi de pörtlettim
Oğlu da şok oldu ayırmaya çalıştı

Oh şimdi de hiç görüşmüyoruz aklı çıktı.
Sefam olsun senelerdir bu zamanları bekliyordum.

Okulun güvenliğine bilgi verin içeri almasınlar eğer ısrarcı olmaya çalışırsa da polis çağırıp götürüleceğini söylesinler derdi ne ki oğlunu bile tiksindirecek kadar uğraşıyor gerçekten zor bir durum bol sabır ve güç diliyorum umarım düşer yakanızdan

Aslında hiç paylaşmak istemiyorum sorunlu bir insan gibi bir profil çizmek istemiyorum ama inan okadar çirkef ki çingene gelir
Sonra basına geleceklere katlanmak zorunda kalacak ama.
savcılık dıyorsunuz sızın aılenız var ınsan kendını bu kadar kucuk dusurur mu ki

Okulun güvenliğine bilgi verin içeri almasınlar eğer ısrarcı olmaya çalışırsa da polis çağırıp götürüleceğini söylesinler derdi ne ki oğlunu bile tiksindirecek kadar uğraşıyor gerçekten zor bir durum bol sabır ve güç diliyorum umarım düşer yakanızdan
İnan söyledim ya anlatmaya kalksam ancak baya zamanımız alir ve insanlarda okumak istemez okadar uzun uzadıya okulun güvenliği yok :( küçük kendi çapında biryer

Sonra basına geleceklere katlanmak zorunda kalacak ama.
savcılık dıyorsunuz sızın aılenız var ınsan kendını bu kadar kucuk dusurur mu ki
İnan o bu kadar küçük biri daha önce yaptıklarını bilsen bunuda yapabilir düşüncesi var bende veleli veliler varken okulda bas bas bağırır sa kesin çıkartılırim isten

İnan söyledim ya anlatmaya kalksam ancak baya zamanımız alir ve insanlarda okumak istemez okadar uzun uzadıya okulun güvenliği yok :KK43: küçük kendi çapında biryer
O zaman cnm okuldakilere üstünü örterek bilgi ver hatta kv psikolojik sorunları var de kontrol edemiyoruz eşimin iş yerine gitmiş geçen de buraya da gelirse lütfen direk dışarı çıkarın de merak etme zaten çirkef insan her yerde kendini belli eder seni ayıplayacaklarını yada sorun çıkaracaklarını sanmam.

O zaman cnm okuldakilere üstünü örterek bilgi ver hatta kv psikolojik sorunları var de kontrol edemiyoruz eşimin iş yerine gitmiş geçen de buraya da gelirse lütfen direk dışarı çıkarın de merak etme zaten çirkef insan her yerde kendini belli eder seni ayıplayacaklarını yada sorun çıkaracaklarını sanmam.
Evet zaten tipini görseller hemen hemen anlarlar öyle bir insan zaten. Ama diyorum ya içeri almazlarsa bağırır durur inş o sırada veliler olmaz tek duam o. Polis çağırmayı şikayetçi olmayı düşünüyorum ki eşim de aynı şeyi yap ded8

bir söz var dinsizin hakkında imansız gelir diye öyle bir olay çıkarırsa hemen polisi ara şikayet et zaten hemen gelirler sonra da bu konuda onlar çirkefse sende 5 katı çirkef ol ki bir daha yanına gelemesinler.

Evet zaten tipini görseller hemen hemen anlarlar öyle bir insan zaten. Ama diyorum ya içeri almazlarsa bağırır durur inş o sırada veliler olmaz tek duam o. Polis çağırmayı şikayetçi olmayı düşünüyorum ki eşim de aynı şeyi yap ded8
En mantıklısı cnm zaten okul önünde olay çıkarmak ne olursa olsun suç huzuru ve güvenliği bozmak olarak geçiyor uğraşır durur. Keşke böyle şeyler yaşsnmasa ama insanız herşey bizim için böyle düşün. İşini kaybetme korkusunu at üzerinden kv sorununu herkes anlar merak etme

En mantıklısı cnm zaten okul önünde olay çıkarmak ne olursa olsun suç huzuru ve güvenliği bozmak olarak geçiyor uğraşır durur. Keşke böyle şeyler yaşsnmasa ama insanız herşey bizim için böyle düşün. İşini kaybetme korkusunu at üzerinden kv sorununu herkes anlar merak etme
Desteğin için sagol cnm haklisin

Eğer okula gelirse, kenara çekin sakinleştirin o manyağı yanii okuldan uzaklaştırın...
Sonra bir şekilde karakola kadar götürün...
Böylelikle okulun önüne polis gelmemiş olur...

Back
X