- 4 Mayıs 2017
- 8
- 1
- 16
- Konu Sahibi Demir leyla
-
Tabiki de konuştum onunla bu konuları profosyonel kitap yazıları da okudum ona ama aynı ona kalsa ben herşeyi abartiyorum. Hiç bir özel günümü hatirlamaz ben ona doğum günü partisi yapınca çok mutlu olur. Ben senin için güzel şeyler yapıyorum bak mutlu oluyorsun böyle şeylerle ben de mutlu olurum diyorum hiç orali olmuyor. Onun için özel biri değilim galiba. Ama çok kıskanç şaşırıyorum. Duygusal açlık oluyor bendeeşinize ifade ettiniz mi bu durumu?
çünkü sizin ki doğal bir ihtiyaç ve eşler birbirinin duygusal ihtiyaçlarını karşılamalılar...
yine yeni bir uyelik ve direk sanki burdaymıssın da icini döküverme istegin gelmis gibisin.....Merhaba kızlar eşimle aramda 13 yaş fark var . Ben 22 eşim 35 yaşında. 2 yıllık evliyiz. 10 aylık bir kızımız var. Eşim çok olgun ve mantıklı bir insan biraz da utangaç. Ben ise aksine hayat dolu enerjik sevimli şen Şakrak biriyim. Eşimin ailesi ile birlikte oturuyorum. Evde 37 yaşında eşinden boşanmış kaynim da var. ( bu arada evlenemiyor bir türlu nasibi çıkmadı. ) çok şükür eşimin ailesi beni çok seviyor ben de onları çok seviyorum iyi anlaşiyoruz. Ama eşim onlar evdeyken çok kasıyor hiç yanıma yanaşmıyor. Ben çalışıyorum kızıma babannesi bakıyor. Zaten eşimle akşamlari evde bir araya geliyoruz ondada ev kalabalık olduğu için eşim hep benden uzak kalıyor. Sadece Yatak odasında canı isteyince benimle birlikte oluyor. Ben gencim haftada 3 ya da 4 kez birlikte olmak istiyorum ama o haftada 1 kez istiyor. Ve ona kalsa ön sevişme yapmak istemiyor hemen cinsel birleşme istiyor . Zaten yatak odası dışında baci kardes gibiyiz ben de bu yüzden Odamızda bari beni sevsin okşasin istiyorum. On sevişme olmayinca hazır olmuyorum canım çok acıyor. Kocam bana karşı biraz ilgisiz davranıyor yada bilmiyorum sanırım benim beklentim çok. Mutlu değilim böyle. Eşime aşık değilim onu seviyorum ve saygı duyuyorum. Eşimle tanışmadan 1 yıl önce kısa bir sözlülük dönemi geçirdim. O kişi de beni kandirdi o zaman reşit değildim. Evlenicem seninle dedi ve birlikte olduk. Cahildim uzakta okuyordum yalnızdim. Sonra aileler istemedi araya soğukluk girdi bizde ayrıldık. Kısaca demek istediğim ben eşime evlenmeden önce bakire olmadıgimi söyledim oda beni her halimle kabul etti. Ben de ailemden uzakta çalışıyordum sahipsizdim ona aşık olmadığım halde o beni çok sevdiği için onunla evlenmeyi kabul ettim. Bu aralar kafam karışık mutlu değilim. Bana karşı soğuk nedenini sorduğumda ben sevgimi belli edemem diyor ama kızına karşı sevgisini belli edebiliyor. Bana hiç karıcım aşkım bitanem demez. Ama kızımiza bütün güzel kelimeleri kullanır. Tabiki de kızımı kiskanmiyorum ama ben de eşimden tatlı sözler duymak istiyorum. Yengeç burcuyum duygusal ve alinganım. Cinsel hayatımız pek iyi değil. Eşimin artık beni sevip sevmediğinden bile emin değilim. Hep bana biraz büyü der . Ama zaten ben de çocuk gibi davranmiyorum ki . Yaşım 40 değil ki öyle davranayım diyorum. O zaman da kızıyor. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyim mutlu bir evlilik için ?
iyideEşimin artık beni sevip sevmediğinden bile emin değilim
Ben degil Eşim hemen çocuk istedi . Çocuğumla aramda yaş farkı olmasın dedi. Aslında eğitimli biriyim arkadaşlarıma yardimci olabiliyorum ama terzi kendi söküğunu dikemez hesabı bazen çok beceriksiz oluyorum kendi sorunlarım karşında. Eşim daha önce 40 yaşlarında dul bir bayanla birliktelik yaşamış ben bunu duydum. Acaba diyorum beni yetersiz mi buluyor. Evet yeni üyeyim içimdekileri dökmek istiyorum.yine yeni bir uyelik ve direk sanki burdaymıssın da icini döküverme istegin gelmis gibisin.....
neyse neyse konuya döneyim. sen ne ara evlendin ne ara cocuk yaptın bu bir ?
Eşin yas itibaryile iktidarsızlık yasiyor olabilir ve dolayısıyla uzatmayada meyilli olmayabilir sevismek yerine direk isimi göreyim derdine girmis belli ki.
Aradaki yas farkinin sorun oldugu dönemler başlamış cicim ayınız bitmis demek ki , kusura bakma ama sana sevgisini gösteremeyen insan nasil cinsel tatmin edebilir ki seni ? bunu biliyorsun cunku hissediyorsun... Aile yaninda yapamadi edemedi diye bir sey yok cocuk degil. Hic mi elini tutmaz sarılmaz ? Hic olmazsa karısı oldugunu ve sevdigini hissetirebilmeli en azından. Vıcık vıcık davranmak tabii ki saygısızlıktır aile yanında ona karsiyim zaten ama sende de biraz cahillikten ziyade ac gozluluk var gibime geldi kusura bakmayasın.
Kezzap icicem yeminleYine beni her halimle kabul etti diyen bir kadın.
Cok hakli, karisi akrani cunku.Çocuğumla aramda yaş farkı olmasın dedi.
Kezzap icicem yeminle
Tabiki de konuştum onunla bu konuları profosyonel kitap yazıları da okudum ona ama aynı ona kalsa ben herşeyi abartiyorum. Hiç bir özel günümü hatirlamaz ben ona doğum günü partisi yapınca çok mutlu olur. Ben senin için güzel şeyler yapıyorum bak mutlu oluyorsun böyle şeylerle ben de mutlu olurum diyorum hiç orali olmuyor. Onun için özel biri değilim galiba. Ama çok kıskanç şaşırıyorum. Duygusal açlık oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?