Yardıma ihtiyacım var kızlar

O istedi hadi cocuk yapalim diyenlere acayip karsiyim. Adam ister gelmis kac yasına..Sen daha kac yasindasin Allah askina ?? Kendini gec, cocugun böyle sevgisiz ortamda yetismesine de katkıda bulunuyorsunuz tebrikler
 
Napiyim, kafayi yiyorum kadinlar boyle ezilip buzulunce
Bende sinirleniyorum ama işte bazi zihniyetleri değiştirmek imkansız. Ya hicbisey yaşamayacaksin ya da yasayinca kendini pis bir insan gibi hissedp " beni kabul etti" demeyeceksn ama gel bunu bizim kızlara anlat...
 
Siz çalışıyorsunuz adam yan yatmıyor di mi? Niye ayrı eve çıkmıyorsunuz?

Bir de bekar 37 yaşında bir adam daha var o evde. Herkes için tuhaf bir yaşam şekli.

Diğer ilişkisi 40 yaşındaki kadını da mı bu eve getirmiş eş? Çok değişik hakkaten.
 
35 yaş hiç de geç bir yaş değil..
Sorun yaşta değil..
Neden birlikte oturmak zorundasınız onlarla..
Acil Tıp teknisyeniyim işimi çok seviyorum çalışabilmem için de kızıma güvenilir birinin bakması lazım bu yüzden birlikte oturuyoruz. Ev Büyük ve yatak Odamızda banyomuz var. Zaten ailesi anlayışlı her fırsatta evden uzaklaşiyorlar ama eşim yine aynı birazdan gelirler diyor ve yine bana soğuk hatta bir keresinde bana Sülük gibi yapışma demişti. Ben de küsmüştum sonra yine aynı . Offf
 
Biz ilk evlendigimizde birmirimize aşk dolu çok tutkulu insanlarken evlendikten sonra hem ziyaret amaçlı hemde tanıma amaçlı kocamın ailesinin yanında kaldık 2 hafta.
Köyde yaşıyorlar oranın kültürüne alışıklar ama yobaz insanlar degiller.
Kocam bana seslenirken ismimle sesleniyor çok şaşırdım, aşkım, canım yok. Sogukluk var degişik bir şekilde. Neyse velhasıl kelam ben aşkım diye diye bitazdaha samimi davrana davrana onun bu tabusunu yıktım. Simdi köyde bile bana seslenecek olsa aşkııııımmm diyo rahat rahat :)
 
Esinizin ailesini cok sevdigini soylemissiniz tabi severler gencecik kizi almislar .Birde evin icindesiniz suan daha yolun basindasiniz bu adam simdi isteksizse bir kac yil sonra dahada pasif olur.Kockoca adam neden ayni evde yasiyorsunuz?
 

öncelikle evleri ayırmadıkça kendinize ait daha fazla özel alanlar ve özel hayatlar olmadıkça bu evlilikten daha fazla bir şey beklemeyin derim.
 
 
Belkide haklısınız ama en azından onu mutlu etmek için çabaliyorum
 
Teşekkür ederim fikirleriniz için ayrı eve çıkma işini eşimle konuşucam. Umarım her şey düzelir. HoşçakalIn
 
D Demir leyla Ben de Bruksel'de buyumedim zaten. Benim buyudugum cevre de cok muhafazakardir, ama kendi aklimiz da var sonucta. Hayatina giren erkek sayisi, onlarla ne kadar yakinlastigin sadece ve sadece seni ilgilendirir. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Bunlar senin degerini azaltmaz, eger bir erkek boyle dusunuyorsa ona selam bile vermemelisin. Eger kendi basina bunun ustesinden gelmekte zorlaniyorsan profesyonel destek al lutfen, hayat boyle gecmez.
 
Birazdan randevu alicam sanırım profosyonel destek almanın zamanı geldi zaten çok kastım kendimi bunca yıl ama artık üstesinden gelemiyorum. Teşekkürler.
 
E zaten böyle saçma sapan bir evlilikte nasıl mutlu olacağınızı düşündünüz ki? Bütün bunlar şu şartlarda bir evlilik için çok normal.
Problemlerinizden ilk grubu yaş farkının getirdiği problemler oluşturuyor, onun olgun olması sizin yaşam dolu enerjik olmanız ve cinsel problemler. E kendinizden 13 yaş büyük amcayla evlenirseniz ne olacaktı? 20 yaşında erkek gibi olamaz ki o.
Problemlerinizden ikinci grubu ise aile ile birlikte oturmanın getirdiği problemler oluşturuyor, birlikte zaman geçirememe, sevgisini göstermemesi, ilgisizlik (yine), değer vermeme. Değer vermeme de bunun içinde çünkü açık bir şekilde zaten evleneceği insana azıcık değer veren adam onunla bir yuva kurmak ister. Onunla yuva kurmak istemiyor da öylesine annesine yardımcı kadın kendisine yatak arkadaşı arıyorsa, onun için evleniyorsa aynı evde oturtur. Yani size ayrı ev bile açmayan adamla evlendiyseniz bu problemler de çok çok normal. Aşırı bir durum yok.
O değil de adamlar metreslerine bile ev açıyor. Evlenip gidiyor ve ev açılmamasını kabul ediyorsunuz ya ne diyeyim bilemiyorum.
Bakire değilim diye eziklik psikolojisine girdiğiniz için bu hayatı ve bu adamı hakettiğinizi düşündünüz anlaşılan. Bu da toplumun ayıbı işte.
 

seni sevmiyor . sevişirken canının acımasını önemsemiyor şefkat yok bişe yok kendisinin orgazm olması dışında umursadığı bişe yok.. sevseydi umursardı emin ol..
yaşı geçmesin deyip çocuk istiyor peki senin bu küçük yaşın ? bunu dikkate alıp umursadı mı?
bencil adamın teki eşin..
ayrıca bakıcı diye bir meslek var dünya üzerinde milyonlarca kadının kullandığı.. koloni şeklinde yaşamak için saçma bir bahane.. adam seninle yanız yaşamak istemiyor..
sülük gibi yapışmaymış pabucumun erkeği ..
yaşına uygun biriyle evlenseymiş madem..
 
Kendi yasiti kadin bu ezige bakar mi? Kucuk, saf bulmus konu sahibini.
 
aynen birde kızın beynini kodlamıştır eminim seni bu! halinle kabul ettim diye lütfetmiş atfetmiştir kendini..
Katiliyorum, klasik ezik erkek tepkileri iste. Bir de kendini yuce gonullu gosteriyor konu sahibine ezikligini kapatmak icin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…