yardıma ihtiyacım var napıcağımı bilmiyorum :(

meleksahin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
112
45
13
38
Arkadaşım 3 aydır gizli gizli uyuşturucu kullanıyor geçen onun haberi olmadan çantasından aldım bırakması için gerekli şeylere yanaşmıyor konuştum hastaneye gitmiyor ona nasıl azalttırabilirim çocukluk arkadaşım çok seviyorum ve üzülüyorum napmalıyım çevresinde şahit olan varmı ?

Mutlaka onun yakınında abisi ablası ya da babası ile konuşun geç olmadan.daha yeni başlamış. Kurtulabilir.

Mutlaka onun yakınında abisi ablası ya da babası ile konuşun geç olmadan.daha yeni başlamış. Kurtulabilir.
Konuşamam ailesi duyarsa ona zarar verirler annesi yok abileri var biraz ağır abilik var onlardada babasındn çoğu kez dayak yediğine şahit oldum ama başka şekilde yardıomcı olmam gerek :(

Ailesine soylemeyin ama söylemekle tehdit edin. Çünkü ailesi belki kotu tepki verebilir. Eğer hala kullanmaya devam ederse tedavi olmaya yanasmazsa o zaman soyleyebilirsinjz

Ailesine soylemeyin ama söylemekle tehdit edin. Çünkü ailesi belki kotu tepki verebilir. Eğer hala kullanmaya devam ederse tedavi olmaya yanasmazsa o zaman soyleyebilirsinjz

Bunu denedim aslında az yokladım benden uzaklaştı direk geri toparlayana kadar çok uğraştım tehtid ettim ama söyleyemem :(

Ne kullanıyor hapmı esrar mı? Siz tek başınıza yardımcı olamazsınız bence bide bırakmak istemiyorsa çok zor

Çantasından alarak bıraktıramazsınız ki tekrar temin eder.
Tedavi olmadan kendi kendine bırakması çok güç, kaldı ki sigara bile zor bırakılıyorken.

Ailesine söylemekten başka çare yok. Sen başa çıkamazsın. Küssün sana o illetten kurtulunca gelir sana teşekkür eder.

sen başedemezsin onunla bence çok geçmeden bildir ailesine kurtulma şansı varken

Çantasından alarak bıraktıramazsınız ki tekrar temin eder.
Tedavi olmadan kendi kendine bırakması çok güç, kaldı ki sigara bile zor bırakılıyorken.
Bir Psikoloğu arkadaş gibi tanıştırsam ? aklımda bi kaç şey var ama ailesine syleyemem bu yanlış olur

Bir Psikoloğu arkadaş gibi tanıştırsam ? aklımda bi kaç şey var ama ailesine syleyemem bu yanlış olur

Bi deneyin bunu. Ama buda işe yaramazsa ailesinin bilmesi gerekir.
Önce kendi bırakmak istemeli, yoksa pek mümkün değil tedavisi.

kesinlikle destek almalı...ve içinde bırakma isteğide olmalı...çok üzüldüm gerçekten..ailesine söyle ama senin söylediğini söylemesinler..başka çare yok malesef...

Back
X