Whatsap tan hesap açarken bir doğrulama yapılıyor. Açılamaz heralde. Belli de olmaz denemek lazım :) ne kadar acil kardeşinden arkadaşından bir dene istersenKizlar merhaba.. Kafami kurcalayan bir durumum var. Su an telefonumda kullandgm whatsap hesabimi baska telefondan numarami girip acabilirler mi.. Actiklari whatsap hesabina numarami yazip su an benim kullandigim gibi benimle ayni sekilde kullanabilirler ve rehberimi mesajlarmi herseyimi gorebilirler mi.? Ayni anda ben kiminle konusuyorsam baska birininde 2.hesaba numaramla girip bunlari gorme imkani yok degil mi.. (kusura bakmayin biraz uzun oldu ama hicbir bilgi bulamadim kafamdakilerle ilgili size danismak istedim)
İnsallah dedgn gibidir canimHayır öyle açamazlar,endişelenmene gerek yok.
Yani yapilabilir canim orada senden numata istiyor ya senin numarani yazip senin hesabini kullanma ve bilgilerni gorme ihtimali varHiç aklıma gelmemişti ama yapılabilir gibi de geldi. Deneyen, bilen söylesin lütfen.
Hayir imkansiz. Sistem dogrulama icin senin hattina kodu sms atiyor o kodu girmek gerekiyor.
Evet kod bana da gelmedi.Ben başka ülkede yaşıyorum ve whatsapp'ı yükleyeli çok oldu ama bana böyle bir kod falan gelmedi, her şeyi manüel olarak yaptım. Acaba yanlış mı hatırlıyorum?
Evet kod bana da gelmedi.
İlk 2012de yüklemiştim kod yoktu, 2 ay önce silip tekrar yükledim yine kod istemedi.
Sadece google hesabımla giriş yaptım, sonra da numaramı yazdım.
Zaten whatsup isi baya sacma. Line kullanin...Millet ne anliyo whatsuptan bilmemEvet bende oyle dusundum sabah kardesimin telefonundan whatsap hesabini silip tekrar yukliycem ve istenilen numraya kendi numarami yazicam.bakalim benim rehber numralarm mesajlarim gorulebiliyor mu .. Ben biriyle konusurken onun telefonundan da ayni anda goruluyorsa bu whatsap isi cok sacma kullanmaya gerek yok :-/ tesekkurler canim
sistem senin sim kartını doğruluyor yani sim kartın başkasında değilse sorun yok ama telefon değiştir sim kartı başka telefona tak tabikide girebilirsin olay zaten telefonda değilki sim kartta teknolojiden cok uzaktasın sanırım dediğn gibi olsaydı cok saçma olurdu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?