yardima ihtiyacim var.. whatsap ile ilgili bir sorum olucak hicbir yerde bilgi bulamadim

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
Kizlar merhaba.. Kafami kurcalayan bir durumum var. Su an telefonumda kullandgm whatsap hesabimi baska telefondan numarami girip acabilirler mi.. Actiklari whatsap hesabina numarami yazip su an benim kullandigim gibi benimle ayni sekilde kullanabilirler ve rehberimi mesajlarmi herseyimi gorebilirler mi.? Ayni anda ben kiminle konusuyorsam baska birininde 2.hesaba numaramla girip bunlari gorme imkani yok degil mi.. (kusura bakmayin biraz uzun oldu ama hicbir bilgi bulamadim kafamdakilerle ilgili size danismak istedim)

Whatsap tan hesap açarken bir doğrulama yapılıyor. Açılamaz heralde. Belli de olmaz denemek lazım :) ne kadar acil kardeşinden arkadaşından bir dene istersen

Hiç aklıma gelmemişti ama yapılabilir gibi de geldi. Deneyen, bilen söylesin lütfen.

Evet bende oyle dusundum sabah kardesimin telefonundan whatsap hesabini silip tekrar yukliycem ve istenilen numraya kendi numarami yazicam.bakalim benim rehber numralarm mesajlarim gorulebiliyor mu .. Ben biriyle konusurken onun telefonundan da ayni anda goruluyorsa bu whatsap isi cok sacma kullanmaya gerek yok :-/ tesekkurler canim

Tatlım ya her numara bir hatta ait olur ve onay gelir. Kullanılan noya nasıl onay verirler? Yorma kendini, rahat ol

sistem senin sim kartını doğruluyor yani sim kartın başkasında değilse sorun yok ama telefon değiştir sim kartı başka telefona tak tabikide girebilirsin olay zaten telefonda değilki sim kartta teknolojiden cok uzaktasın sanırım dediğn gibi olsaydı cok saçma olurdu zaten

Ben başka ülkede yaşıyorum ve whatsapp'ı yükleyeli çok oldu ama bana böyle bir kod falan gelmedi, her şeyi manüel olarak yaptım. Acaba yanlış mı hatırlıyorum?
Evet kod bana da gelmedi.
İlk 2012de yüklemiştim kod yoktu, 2 ay önce silip tekrar yükledim yine kod istemedi.
Sadece google hesabımla giriş yaptım, sonra da numaramı yazdım.

Zaten whatsup isi baya sacma. Line kullanin...Millet ne anliyo whatsuptan bilmem

Olay aslinda tam olarak telefonda efenim..Cunku bu whatsuo, line, viber gibi programlar telefon ya da tabletin ip numarasi ile iliskili oluyor. Ben whatspupi hem telefonumda hem de icinde hat bulunmayan tabletimde aylarca kullanim. Ayni tel numarasi ile kayit yaparak...

Canım burda bi üye eşinin telinde whatsapp varken kendine de onun nosuyla kurmayı denemişti. Aynı numara iki cihazda kullanılmaz gibisinden bi uyarı gelmiş. Bak ama diyelim ki bu tele bu noya whatsapp kurdum. Sonra numaramı değiştirdim. Eski no ile kurduğum için whatsapp numaram o görünür. Ve ben blackberryi hatsız wifi ile kullanıyodum eski numaramla. Hesabı silmediğim için.
Arkadaşım dediğm gibi numara değiştirmişti ayarlardan numarayı değiştirmediği için whatsapp nosu eski noydu.

Mumkun, bizim sirket telefonunu kullanan elemandan gecici olarak kullanmak uzere almistim (tr ye geldigim zaman turk hattiyla konusmak icin) cocuk kendine ait hrrseyi silmis whatsapp i unutmus,kendi hattimi takip kullanmaya basladim ilkin farketmedimdi,birgun cocuk kendine ait iphone undan arkadaslariyla konusmaya basladi ve yazismalari benim kullandigim iphone a da dusmeye basladi, hasili hattinizla baska bir telefonda bu app i kullandiysaniz ve silmediyseniz yazdiklariniz ayni anda iki telde de gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…